Syncron Tech

Senior Software Developer

Julkaistu 23.02.2021

Senior Software Developer

Syncron Tech kehittää ja toimittaa tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja teollisuuteen ja energiatoimialalle. Kansainvälisesti toimivat asiakkaamme ovat teollisuuden ja energiatoimialan edelläkävijäyrityksiä. Toimitamme teollisen IoT:n ratkaisuja liiketoiminnan kovaan ytimeen. Tietojärjestelmämme skaalautuu pienistä IoT-toteutuksista aina monitehdasympäristöjen valmistuksenohjauksen ratkaisuihin. Tule mukaan toteuttamaan tosielämän IoT- ja big data -ratkaisuja yhdessä osaavien kollegoiden kanssa!

Syncron Techin asiakkuudet ja projektit kasvavat ja lisääntyvät, minkä vuoksi haussa on nyt kokenut ohjelmistokehittäjä mukaan teollisuuden tuotantojärjestelmien kehitykseen! Tulet työskentelemään tuotannonsuunnittelun ja valmistuksen ohjausjärjestelmien tuotekehityksessä isoille ja pitkäaikaisille asiakasyrityksillemme, minkä lisäksi teemme uusia aluevaltauksia ja saamme uusia asiakkaita lisää tasaiseen tahtiin. Sovelluksemme ovat usein tosielämän IoT- ja big data -ratkaisuja. Etsimme henkilöä ensisijaisesti Lappeenrannan tai Porin toimipisteille suurimman osan kehittäjistä työskennellessä näillä paikkakunnilla, mutta myös Espoo sijaintina on neuvoteltavissa.

Kyseessä on vastuullinen ja monipuolinen rooli, missä pääset vetämään projekteja suunnittelusta ja speksauksista lähtien aina toteutukseen ja ylläpitoon asti. Projekteja on tyypillisesti käynnissä useita yhtäaikaisesti ja niiden kesto sekä kokoluokka vaihtelee muutamista kuukausista pariin vuoteen. Tehtävänkuva pitää sisällään sekä sisäistä tuotekehitystä että asiakaskohtaisia projekteja. Tuotekehityksessä tulet jatkokehittämään pääasiassa SyncPlania ja SyncMESiä ja tavoitteenamme on kehittää alustoja yhä skaalautuvammaksi eri asiakastarpeisiin. Työnkuvasi sisältää backend-koodausta, integraatioita, tietokantatehtäviä, käyttöliittymätöitä – osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen. Käytössämme oleva teknologia-stack on seuraavanlainen: Java, JavaScript, Vue.js, REST ja SQL. Oman tiimin ja muiden ohjelmistokehittäjien lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tulevat kollegasi ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Syncronin ohjelmistokehittäjiä yhdistää peloton asenne, ketteryys sekä uusien asioiden kokeileminen ja oppiminen joka päivä.

Etsimällämme henkilöllä on useampi vuosi työkokemusta kompleksisista ohjelmistokehitysprojekteista. Eduksi näemme kenttäkokemuksen teollisuudesta ja/tai ymmärryksen tuotannonsuunnittelun prosessista tai valmistuksen ohjauksesta teollisuudessa. Sinulla on halua ja kykyä ottaa vastuuta sekä aloitekykyä projektien vetämiseksi. Pystyt antamaan panoksesi tiimille etenkin suunnittelu- ja määrittelytyön kautta. Työtä tehdään tiiviisti yhteistyössä asiakkaiden kanssa, minkä vuoksi tehtävä vaatii hyviä kommunikointitaitoja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös backend-osaamista olio-ohjelmoinnilla.

Hakijalta odotetaan:

 • Vahvaa olio-ohjelmointiosaamista jollakin backend-kielelellä (Java-osaaminen plussaa)
 • Tietokantaosaamista
 • Vähintään muutamaa vuotta työkokemusta kompleksisten ohjelmistokehitysprojektien parista
 • Suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Relevantti koulutustausta
 • Frontend-ohjelmointiosaaminen (esim. Vue.js tai muu moderni JavaScript-framework)
 • Aikaisempi työkokemus teollisuuden ja/tai teollisuusjärjestelmien parista

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia projekteja: jokainen tehdas ja asiakas on erilainen, minkä myötä ratkaistavat ongelmat ovat aina uudenlaisia. Pääset työskentelemään lähellä “kenttää” älykelloista metalli- ja villateollisuuteen. Voit tutustua asiakasreferensseihimme täällä: https://www.syncrontech.com/referenssit.
 • Monipuoliset työtehtävät ja laajat vastuualueet määrittelyistä ja speksauksista hands on -toteutukseen ja ylläpitoon
 • Mahdollisuuden laajentaa vastuualuetta oman kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi asiakasvastuuseen tai teknisen arkkitehdin rooliin. Asetamme työntekijöillemme korkeita tavoitteita ja annamme myös paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.
 • Rennon työyhteisön ja mukavat kollegat
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut, kuten vapaa-ajan matka- ja sairauskuluvakuutus sekä liikunta- ja kulttuurietu
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuus etätöihin

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 14.3. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Syncron Techin palvelukseen.

Lisää Syncronista voit lukea täältä: https://www.syncrontech.com/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haemme Backend Developeria liittymään kehitystiimiin työskentelemään uuden tuotteen ja merkittävän kansainvälisen apteekkialan hankkeen parissa. Hankkeessa kehitämme pilvinatiivia Azure-pohjaista järjestelmää, jossa keskeisimmät käytössä olevat teknologiat ovat C#, .NET, Angular, Entity Framework, Git, mikropalveluarkkitehtuuri sekä DevOps-menetelmät. Tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan koko tuotekehityksen elinkaareen osallistuen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Senior

Critical Force is looking for a self-driven (Senior) Game Server Developer to join the team on a mission to take Critical Ops to the next level. This is a new position with plenty of responsibility, as you will play a key role in ensuring a high quality real-time game experience for our millions of monthly players.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen