Siru Innovations

Senior Software Developer

Julkaistu 20.08.2021

Senior Software Developer

Siru Innovations on vuonna 2011 perustettu huipputeknologian yritys, joka tarjoaa palveluja ohjelmistoalalle. Heillä on yli 20 vuoden kokemus kaupallisesta FPGA/ASIC/ elektroniikkakehityksestä ja niihin liittyvistä ohjelmistoista. Siru Innovations Oy kehittää grafiikkaprosessoreita tietokoneisiin, matkapuhelimiin ja pelikonsoleihin. Voit tutustua Siru Innovationsiin paremmin täältä.

Siru Innovations etsii nyt kasvun tueksi kokenutta ohjelmistokehittäjää työskentelemään grafiikkaprosessoreiden mallinnuksen pariin. Tiimin vastuulla on mallintaa arkkitehtien suunnittelemia uusia grafiikkaprosessoreita. Siru Innovationsin syvän tietokonegrafiikan ymmärryksen ansiosta jokainen näytönohjain on edeltäjäänsä parempi. Siru Innovations on alansa kärkinimiä ja ainutlaatuinen osaaminen näkyy suoraan suurien kansainvälisten toimijoiden tuotteissa. Tässä työssä onkin mahdollisuus vaikuttaa monien arkipäivään, sillä Siru Innovationsin ratkaisuja löytyy niin puhelimista, läppäreistä kuin pelikonsoleista.

Työ on projektiluontoista asiakastyötä ja työtehtävät keskittyvät ongelmanratkaisuun sekä softan ja raudan yhteensovittamiseen. Pääset syventymään jokaiseen projektiin, sillä projektin kesto on noin 12 kk ja yksi projekti hoidetaan kerrallaan loppuun. Työtehtäväsi tulevat pääasiassa koostumaan löydettyjen ongelmien tutkimiseen ja ratkomiseen sekä olemassaolevien ratkaisujen optimointiin. Olennainen osa tehtäviä on myös datan kerääminen, raportointi ja kommunikaatio prosessin etenemisestä. Tulet työskentelemään C-, C++- ja Python-kielien parissa.

Sirulla on toimipisteet sekä Helsingissä että Ulvilassa ja voit valita kummassa työskentelet. Työssä kohtaat uusia haasteita ja tehtävässä menestyminen vaatii jatkuvaa oppimista, halua kehittyä ja vankkaa ohjelmointikokemusta. Tukenasi on osaava kuuden hengen tiimi, joten apua ja tukea on saatavilla. Tulet myös toimimaan asiakasrajapinnassa, joten työssä menestyäksesi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan, jossa työntekijöiden osaamiseen ja kehittämiseen panostetaan
 • Luottamuksen ilmapiirin, jossa työtunteja ei tarkkailla
 • Työyhteisön, jossa viihdytään pitkään ja vaihtuvuus on pientä
 • Mahdollisuuden lisäkoulutuksiin yrityksen kustantamana
 • Työtehtävän, jossa oma kädenjälki näkyy uusimmissa tuotteissa
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia teknistä opintotaustaa
 • Useamman vuoden relevanttia työkokemusta ohjelmistokehittäjän työstä
 • Erinomaista C / C++-kielen hallintaa
 • Itseohjautuvaa luonnetta ja halua ratkaista ongelmat
 • Kiinnostusta näytönohjaimia ja grafiikkaa kohtaan
 • Vahvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemusta Pythonin käytöstä
 • Kokemusta yhdestä tai useammasta teknologiasta: OpenGL, OpenGL ES, GLSL, Vulkan, Unity, DirectX, Direct3D
 • Sujuva suomen kieli

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä valinnainen motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 5.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub- tai Bitbucket-profiili, linkkaathan ne hakemukseen niin tutustumme niihin mielellämme. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Siru Innovations:in palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen