Senior Software Developer (financial services)

Julkaistu 24.07.2019

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa joka vuosi. Olemme suomalaisten yritysten kokenut ja luotettu kumppani luottopäätöksenteossa, laskutuksessa ja perinnässä. Lue lisää Lowellista täältä!

Lowell hakee nyt Senior Software Developeria laskutustuotteen kehittämistiimiin Turkuun. Juuri nyt on parhain aika liittyä tiimiin – tiedossa on kiinnostava tulevaisuus ja paljon uusia ja laajoja kehittämistoimenpiteitä liiketoimintastrategiaan perustuen. Kehittämistiimin tehtävänä on kehittää Microsoft Navision -laskutustuotetta eri asiakkaiden laskutuksen ja perinnän tarpeisiin. Lowell kuuluu Euroopan arvostetuimpiin ja johtavimpiin luotonhallinnan yrityksiin.

Senior Software Developerina tehtäviisi kuuluvat laskutustuotteen jatkokehittäminen ja uusien toiminnallisuuksien luominen kunkin asiakkaan tarpeen mukaisesti. Huolehdit lisäksi tuotteen integraatioista, API-rajapinnoista sekä myöhemmin laajasta asiakasmigraatiosta uuden tuotteen valmistumisen jälkeen. Päivittäiset tehtävät painottuvat backend-kehittämiseen: vaatimusten määrittelyä, analysointia, koodausta, bugikorjauksia, koodin tarkistamista, testausta, dokumentointia ja tehtävien automatisointia. Kehittämistiimi työskentelee ketterien menetelmien mukaisesti tiiviissä yhteistyössä. Kehittämisen ja koodaamisen lisäksi vastuullasi on myös tuotteen tukitehtävät sekä teknisiin ongelmiin vastaaminen.

Tehtävä tarjoaa haastetta jo hieman kokemusta kerryttäneelle kehittäjälle tiimin kohdatessa tulevaisuudessa monipuolisia kehittämistehtäviä ja laajojen kokonaisuuksien muutoksia. Tehtävästä on erinomaiset edellytykset edetä myös esimerkiksi lead-rooliin, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös teknologiavalintoihin. Lowellilla pääset haastamaan itseäsi ja saat vastuuta. Tekemistäsi tukee vajaan 20 hengen osaava ja rento tiimi, jossa työskennellään joustavasti yhdessä ideoiden. Apua ja sparrausta kokeneilta kehittäjiltä on tarjolla aina sitä tarvitessasi.

Lowell tarjoaa:

 • Mahdollisuuden syventyä moderneilla teknologioilla tuotettuihin finanssisektorin tietojärjestelmiin
 • Monipuolisia urapolkuja esimerkiksi team lead -rooliin tai tech lead -rooliin omien intressiesi mukaan
 • Asiantuntevien kehittäjien ja muun tiimin tuen ja avun sitä tarvitessasi
 • Perehdytyksen tehtävään
 • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä laajennetun sairausvakuutuksen
 • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä tavoiteasetantaan perustuvan bonus-ohjelman 
 • Pitkäaikaisen ja stabiilin työsuhteen kasvavassa tiimissä

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta .NET- ja C#-ohjelmoinnista
 • Sujuvaa SQL-tietokantaosaamista
 • API-rajapintojen hallitsemista
 • Muutamaa työvuotta ohjelmoinnin parista
 • Hyviä kommunikointitaitoja
 • Itseohjautuvaa otetta työhön sekä priorisointikykyä
 • Sujuvaa suomen kielen kirjallista osaamista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus Microsoft Navisionin parista
 • Kokemus tai ymmärrys muusta käytettävästä stackistä: Azure, Biztalk, SQL Reporting, PowerBI, Visual Studio, MVC, ASP.NET, Git ja TeamCity
 • Kyky ottaa vastuuta alusta alkaen ja kiinnostus laajentaa vastuualuetta

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään ke 7.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/lowell-senior-software-developer-financial-services-7-2019 Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Lowellin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Lisa Jokinen  (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme SOK IT:lle osa-aikaista Assistenttia, jonka tehtäviin kuuluu taloudenhallinnan laskennan ja raportoinnin tehtävät!

Geometrix is looking for a Mobile Developer (React Native) in Helsinki to further develop the mobile app for a map-based ERP solution!

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen