Taipuva Consulting Oy

Server Specialist

Julkaistu 10.08.2021

Server Specialist

Taipuva Consulting Oy on rentohenkinen, sopivalla vauhdilla kasvava asiantuntijayritys, jossa pääset näkemään oman työsi jäljen ja vaikuttamaan kokonaisuuteen. Asiakkaitamme ovat tuotekehitystään tehostavat huipputeknologiayritykset startupeista teollisuuden suurnimiin kuten Valmet, Planmeca ja Murata Electronics. Yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa ja tiimimme koostuu 13 ammattilaisesta. Tutustu meihin lisää täällä: https://www.taipuva.com/.

Taipuva Consulting etsii nyt Server Specialistia Tampereen toimipisteeseen! Pääset perustamaan pilvipalveluita, ylläpitämään servereitä sekä kehittämään palvelininfraa yhdessä kokeneen tiimimme kanssa. Työhön kuuluvat pienet projektit palvelinsiirtojen ja -päivitysten parissa sekä tukipyyntöjen vastaanotto ja ongelmien ratkaisu – palvelimiin ja edustamaamme Siemens Polarion -ratkaisuun liittyen. Kiinnostuksesi mukaan voit ottaa isompaa vastuuta palvelintoiminnastamme, tukipalvelustamme tai suuntautua kohti ratkaisujen suunnittelua. Pienessä yrityksessämme on lokeroinnin sijaan tilaa kehittymiselle. Oman mausteensa tuovat pohjoismainen toimintamme sekä kansainväliset asiakkaat ja maailmanlaajuinen Siemens-verkosto.

Voit olla uraasi aloitteleva tai jo paljon nähnyt asiantuntija. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kehittymishalusi ja asiakasystävällinen asenne. Saat aluksi perehdytyksen toimintatapoihimme ja Polarion-ratkaisuun, jonka aiempaa kokemusta emme edellytä. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista henkilöä, mutta osa-aikaisuus tai lopputyöprojekti on neuvoteltavissa mikäli olet esimerkiksi viimeistelemässä opintojasi.

Hakijalta edellytämme:

 • Relevanttia tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (miel. AMK tai yliopisto)
 • Osaamista Linux- ja Windows-servereistä sekä pilvipalveluiden perustamisesta ja web-palvelimista esim. opintojen tai harrastusprojektien kautta
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja itseohjautuvuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus vastaavista tehtävistä tai IT-tuen toiminnasta
 • Osaaminen AWS- tai Azure-ympäristöistä
 • Ohjelmointiosaaminen: Java, JavaScript, Python, PHP
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Rennon mutta ammattimaisen työympäristön ja koko tiimimme tiiviin yhteistyön
 • Panostuksen henkilökohtaiseen osaamiseesi sekä mahdollisuudet oppia osana Siemensin ohjelmistopartneriverkostoa
 • Pienen mutta vakaan kasvuyrityksen meininkiä, jossa pääsee seuraamaan läheltä monien eri organisaatioiden toimintaa
 • Erittäin viihtyisän toimiston Tampereen ydinkeskustassa ja joustavat etätyömahdollisuudet
 • Mahdollisuuden vaikuttaa oman palkkapussin suuruuteen yrityksen palkitsemis- ja osakkuusohjelmien kautta
 • Puhelinedun ja liikunta-/kulttuurisetelit

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Taipuva Consulting Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-tiedostoina viimeistään 29.8.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Taipuva Consulting Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.taipuva.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Rajalahti (+358 50 307 1210, anni.rajalahti(at)atalent.fi) ma 16.8 klo 14-15 sekä pe 20.8 klo 10-11.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme kehittymishaluista Technical Support Specialistia teknisen tuen tiimiimme Turkuun. Tässä tehtävässä ratkot asiakkailtamme tulevia teknisiä tukipyyntöjä ja ongelmatilanteita kehittämiimme logistiikka-alan tilaus- ja varastonhallintajärjestelmiin liittyen. Pääset paneutumaan erityyppisiin ongelmatilanteisiin, jotka saattavat juontaa juurensa esimerkiksi johonkin vikaan ohjelmassa tai sen rakenteissa.

Server

Bitmore etsii IT-asiantuntijaa osaksi kasvavaa porukkaansa Espooseen. Tehtävässä sijoitut tukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä asiakkaiden IT-ratkaisuihin, muun muassa ohjelmistoihin, tietoliikenteeseen, tietoturvaan ja työasemiin liittyen.

Oletko tietoteknisesti näppärä ongelmanratkaisija, jolta löytyy myös asiakaspalvelukokemusta ja palvelualtista asennetta? Ketterä ja kasvava Benemen (Part of Enreach) etsii nyt Helsinkiin Technical Support Specialistia ratkomaan teknisiä ongelmatilanteita ja syventymään operaattori- ja telekommunikaatiopalveluiden maailmaan.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen