Servicespecialist

Julkaistu 17.12.2019

En bank – tre affärsområden – en mängd möjligheter för dig.

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och vi väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Vår arbetsplats kännetecknas av dialog och korta beslutsvägar där våra ansvarsfulla och ambitiösa medarbetare bidrar till bankens utveckling med sina specifika kompetenser och kunskap. Det personliga engagemanget från varje medarbetare skiljer oss från andra.

Genom vårt utbud av tjänster och produkter särskiljer vi oss något från andra banker. Genom hur vi levererar dem särskiljer vi oss betydligt mer. Vi särskiljer oss också från andra genom att vi som jobbar på Ålandsbanken är överens om vad vi står för i dag och vilken ambition vi har för i morgon. Vi fortsätter på vår egen väg genom att värna om vår ambition att alltid sätta kunden i främsta rummet. Klicka på länken nedan för att bekanta dig med de tjänster vi erbjuder för tillfället.

Ålandsbankens växande team söker nya flerspråkiga Servicespecialister för att stärka Ålandsbankens Kundservice. Avdelningens verksamhet omfattar koncernens telefonväxel, kundservice och marknadssupport. Genom personlig service stöder vi Ålandsbankens kunder på Åland i Finland och Sverige i användningen av Internetkontoret, digitala företagstjänster och dagliga bankärenden. Kundkontakterna sköts genom olika kontaktkanaler bland annat Internetkontoret, telefon, e-post och sociala medier.

I dina arbetsuppgifter ingår att

 • skapa och upprätthålla kundrelationer
 • att självständigt sköta backoffice-uppgifter i anslutning till de digitala och elektroniska tjänsterna, till exempel att skriftligt svara på kundernas meddelanden, göra kortbeställningar och dylikt
 • administrera elektroniska företagstjänster

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, bygga relationer och stimuleras av att hitta lösningar. Som person är du nyfiken, ansvarsfull, kommunikativ och kundfokuserad. Vi ser gärna att du har en lämplig merkantil utbildning och är intresserad av finansbranschen och sociala medier. Du bör ha flytande muntliga och skriftliga kunskaper i finska, svenska och engelska. Om du inte behärskar alla de här språken perfekt, uppskattar vi att du är motiverad till att förstärka dina språkkunskaper.

Vi söker dig som har: 

 • Goda kunskaper i finska, svenska och engelska  
 • Tidigare arbetserfarenheter i kundtjänst eller liknande
 • En nyfiken, ansvarsfull, kommunikativ och kundorienterad inställning till arbetet
 • Grundläggande datorkunskaper 

Vad får du?

 • Mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter inom finansbranschen
 • En dynamisk och internationell arbetsmiljö i Ålandsbankens huvudkontor i Mariehamn
 • Utvecklingsmöjligheter och vägar till nya roller inom Ålandsbanken
 • I våra förmåner ingår bland annat kultur-/sportsedlar och lunchförmån

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Ålandsbanken? Läs mer här: https://atalent.fi/blog/initiativformaga-och-nyfikenhet-viktiga-egenskaper-inom-kundservice
Låter det här intressant? Då är du välkommen med din ansökan! Sök tjänsten senast Tisdag 7.1.2020 genom att trycka på den här länken: https://apply.atalent.fi/landsbanken-servicespecialist-12-2019 och ladda upp din CV och ditt personliga brev (i pdf). Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Recruitment Manager Milla
Saari(finska/engelska: +358 50 524 1998, milla.saari[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Spinverse is looking for you, an active, courageous and development-driven Project Manager to join their international team in Espoo!

Are you interested in working with one of the most known global brands? Rovio is looking for a Business Controller to join their target driven and service minded finance team!

Oletko pienestä pitäen rakentanut pienoisrautateitä? Haluatko viedä oppisi tosielämään ja varmistaa tulevaisuuden raideliikenteen, kuten Raide-Jokerin, turvallisuuden? Etsimme Swecolle turvalaitesuunnittelijaa osaksi ratateknistä turvalaitesuunnittelutiimiä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen