Siltojen tietomallintaja tai nuorempi siltasuunnittelija

Julkaistu 14.10.2019

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingin Pasilassa – keskeisessä liikenteen solmukohdassa. Toimipisteet löytyvät myös Lahdesta, Jyväskylästä, Kouvolasta, Lohjalta ja pian Tampereelta. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Finnmap Infra etsii nyt uuteen Tampereen toimipisteeseensä siltojen mallintajaa tai nuorempaa siltasuunnittelijaa. Tässä roolissa toimit suunnittelijoiden työparina siltojen ja muiden taitorakenteiden tietomallintamisen parissa. Tietomallintamisen lisäksi hoidat muita avustavia suunnittelun tehtäviä, kuten viimeistelyä ja arkistointia. Asiakasprojektien lomassa pääset tekemään myös tiimin sisäistä kehitystyötä. Työsi tavoitteena ovat toimivat, kustannustehokkaat ja turvalliset suunnitteluratkaisut. Suunnitteluprojektit ovat laajuudeltaan vaihtelevia (mm. Kehä III parantaminen Askiston kohdalla, Klaukkalan ohikulkutien rakentaminen ja Valtatie 12 parantaminen välillä Uusikylä-Tillola), ja pääsetkin työskentelemään tiiviissä yhteistyössä muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Hyvän perehtymisen tehtävään takaa työskentely kokeneiden kollegoiden tuella. 

Etsimältämme henkilöltä löytyy relevantin koulutustaustan lisäksi jo jonkin verran käytännön kokemusta Tekla Structuresin kanssa työskentelystä esimerkiksi kesätöiden tai työharjoitteluiden parista. Ennen kaikkea etsimme potentiaalia ja kiinnostusta kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävä sopii erinomaisesti myös kokeneelle osaajalle, sillä se on hyvin muokattavissa henkilön osaamisen mukaan. Arvostamme lisäksi tarkkaa työskentelyotetta, paineensietokykyä ja hyviä tiimityötaitoja.  

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa tutkintoa (DI, AMK tai ammatillinen tutkinto)  
  • Tekla Structures -osaamista työelämästä
  • Sujuva suomen tai englannin osaaminen

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Suomen kielen osaaminen 
  • Aikaisempi työkokemus siltojen ja muiden taitorakenteiden tietomallintamisesta  

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen roolin merkittävien hankkeiden parissa
  • Työnantajan, joka on aktiivisesti mukana alan kehitystyössä (mm. BuildingSMART-yhteistyö)
  • Mahdollisuuden päästä tekemään myös siltamallintamisen kehitystyötä (esim. parametrisen mallintamisen hyödyntäminen)    
  • Aidosti lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työyhteisön
  • Tilaisuuden päästä mukaan rakentamaan uutta toimistoa ja sen työkulttuuria    

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi sekä CV:si viimeistään 28.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/finnmap-infra-siltojen-tietomallintaja-tai-nuorempi-siltasuunnittelija-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haluatko työskennellä monipuolisesti erilaisten ICT-tehtävien parissa palvelimista tietoliikennelaitteisiin ja työasemiin? Tämä on erinomainen mahdollisuus sinulle, jos haluat kehittyä, kouluttautua ja kasvaa yrityksen sisällä!

Liki 50:een maahan  toimittava tamperelainen metalliteollisuuden toimija ATA Gears etsii asiantuntevaan joukkoonsa uransa alkuvaiheessa olevaa (Jr.) Sales Manager:ia vauhdittamaan ulkomaan markkinoita!

Suomen johtavaksi tuulivoimahankekehittäjäksi noussut Megatuuli etsii tiimiinsä rohkeaa Projektipäällikköä käynnistämään uusia tuulivoimahankkeita ja vetämään näiden kehitystyötä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen