Sisällöntuottaja

Julkaistu 15.01.2020

Jollas Instituutti auttaa s-ryhmäläisiä muutoksessa – riippumatta siitä, millaisesta muutoksesta on kyse. Jollaksen toiminnan tarkoitus on luoda ylivoimaista kilpailuetua S-ryhmän liiketoiminnoille kehittämällä osaamista ja tukemalla muutosten läpivientiä.

Jollaksessa jokainen valmennus oivalluttaa ja haastaa valmennettavaansa – tähtää muutokseen, pieneen tai suureen. Tavoitteemme ei ole vaatimaton: haluamme olla Suomen arvostetuin palvelualan muutoksen asiantuntija. Verkostossamme on 35 omaa pedagogiikan ja liiketoiminnan ammattilaista sekä tarkoin valitut, alansa parhaat freelancerit ja kumppaniyritykset. Jollaksessa valmennetaan kaikkia henkilöstöryhmiä myyjistä asiantuntijoihin ja johtoon, jotta liiketoiminnot voivat menestyä ja tuottaa laadukkaita palveluja asiakasomistajille ja S-ryhmän muille asiakkaille. Tarjoamme opiskelijoillemme lähivalmennuksien lisäksi monipuolisia digitaalisia oppimisratkaisuja itseopiskeluaineistoista vuorovaikutteisiin oppimispeleihin. Digitaalisessa oppimisympäristössämme opiskellaan vuosittain yli 40 000 verkkokoulutusta ja tavoitteenamme on kehittää digitaalisia oppimisratkaisujamme jatkuvasti.

Etsimme Jollakselle Sisällöntuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen verkkokoulutusten digitaalisen sisällöntuoton pariin Ässäkeskukseen Helsinkiin! Koulutukset käsittelevät erilaisia aiheita, kuten asiakaspalvelua, perehdyttämistä ja eri toimialojen tehtäväkohtaisia teemoja ja koostuvat teksteistä, kuvista, spiikeistä, animaatioista, videoista sekä harjoitteista. Tässä tehtävässä suunnittelet ja luot kiinnostavia ja käyttäjäystävällisiä verkkokoulutuksia s-ryhmäläisille. Keräät tietoa eri lähteistä, käsikirjoitat koulutuksia pohjautuen asiakkailta saatuihin materiaaleihin sekä suunnittelet, tuotat ja taitat digitaalisia sisältöjä. Lisäksi osallistut muun tiimin kanssa asiakastyöpajoihin, joissa suunnitellaan koulutuksia ja kerätään sisältöä. Työssäsi käytät Jollaksen omia järjestelmiä sekä kuvankäsittelyn ja videoeditoinnin ohjelmistoja (esim. Adobe). 

Etsimme oppimishaluista ja luovaa tekijää, jolta löytyy osaamista viestinnästä esimerkiksi soveltuvien opintojen ja/tai työkokemuksen kautta. Pedagogiikan osaamisen näemme eduksi, mutta tärkeämpää on innostus digitaalisten oppimisratkaisujen kehittämiseen ja kyky omaksua nopeasti uusia asioita, joiden pohjalta lähdet käsikirjoittamaan koulutuksia ja tuottamaan sisältöjä. Toivomme, että työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, huolellinen ja sinulla on kyky viedä asiat loppuun sovitulla tavalla. Teet läheistä yhteistyötä Jollaksen tiimin ja asiakkaiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä tehtävässä menestymiseen. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja mukavassa tiimissä tukenasi ovat niin graafikko kuin pedagogiset että teknisen asiantuntijat. 

Tarjoamme sinulle:

 • Tilaisuuden kehittää omaa osaamista ainutlaatuisessa muutoksen ja valmennuksen asiantuntijayrityksessä 
 • Mahdollisuuden rakentaa koulutuskokonaisuuksia, jossa työnjälkesi näkyy kymmenille tuhansille s-ryhmäläisille
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
 • Joustavan työn sekä osaavan ja mukavan tiimin, jossa apu on lähellä

Hakijalta odotetaan:

 • Viestinnän osaamista soveltuvan opintotaustan ja/tai aiemman työkokemuksen kautta 
 • Graafisen suunnittelun perusosaamista (esim. kuvankäsittelytaidot) sekä kykyä omaksua nopeasti uusia järjestelmiä 
 • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja 
 • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
 • Adobe -työkalujen osaaminen
 • Pedagogiikan osaaminen / tuntemus (esim. töiden tai opintojen kautta)

Oletko sinä etsimämme Sisällöntuottaja? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian mutta viimeistään torstaihin 23.1. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/jollas-instituutti-sisallontuottaja-1-2020. Mikäli sinulta löytyy työnäytteitä, liitäthän myös nämä mukaan hakemukseesi. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja saatamme edetä potentiaalisten kandidaattien kanssa jo hakuajalla. 

Jollaksesta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.jollas.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Vilma Vuorinen (050 513 4740, vilma.vuorinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Jollakselle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Playtomic on Euroopan suurin urheilukeskusten varaussovellus ja markkinapaikka.  Sovelluksella tenniksen, padelin, sulka...

Liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja tarjoava Aalto EE etsii myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta Helsinkiin!

Liiketoimintamme ja tuotteidemme kysynnän kasvaessa etsimme Asiakkuus- ja myyntijohtajaa liittymään pieneen tiimiimme!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen