Sisältöstrategi

Julkaistu 04.03.2019

KLOK on videoihin erikoistunut luova toimisto. Tuotamme moderneja videoita ja luomme tuloksia asiakkaillemme kertomalla tarinoita, joita heidän asiakkaansa haluavat nähdä. Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysbrändejä, mainostoimistoja ja heidän asiakkaitaan sekä mediaverkostoja maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Finnair, Finavia, Neste, Valio, Kesko ja Kone. Muodostamme ainutlaatuisen ja kokeneen tiimin, jossa yhdistyvät syvällinen ymmärrys laadukkaiden videoiden tuottamisesta sekä pitkän ajan osaaminen mainonnasta. Vuonna 2017 kasvoimme 87% ja sama tahti jatkuu edelleen. Siksi etsimme nyt uutta vahvistusta tiimiimme tukemaan kasvuamme!

Miltä kuulostaisi tehtävä,  jossa pääset yhdistämään osaamistasi sisältöjen, somen ja analytiikan parissa? KLOK etsii nyt tiiminsä vahvistuksesi Sisältöstrategia rooliin, jossa nämä osa-alueet ja luova strateginen ajattelu ovat ytimessä. Tässä tehtävässä työskentelet osana KLOKin tiimiä asiakasprojekteissa. Olet mukana julkaisemassa videoita asiakkaiden sometileillä, seuraat videoiden analytiikkaa ja teet sen perusteella ehdotuksia tulevien videoiden sisältöihin. Pystyt antamaan näkemyksesi siitä mikä videoissa toimii ja mikä ei, sekä tuomaan rohkeasti kehitysideat esille. Hoidat yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, kuten asiakkaiden markkinointitiimeihin tai mainostoimistoihin, minkä vuoksi hyvät kommunikointitaidot tulevat tarpeeseen.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta sosiaalisen median parissa työskentelystä, erityisesti Facebook, Instagram ja Youtube ovat sinulle tuttuja. Osaat hyödyntää näiden alustojen analytiikkatyökaluja ja olet vähintäänkin ylläpitänyt tilejä, ideaalissa tilanteessa myös pyörittänyt maksettuja mainoskampanjoita ja tuottanut sisältöä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja harrastuneisuus videoiden parista esimerkiksi omien somekanavien kautta on ehdoton etu.

Sisältöstrategina KLOKilla pääset kiinni monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin ja tulevaisuudessa roolia on mahdollista laajentaa asiakastyöstä esimerkiksi KLOKin sisäisiin markkinointiprojekteihin. Viihdyt meillä, jos sinulla on kyky tarttua asioihin etkä kaihda itsenäistä työskentelyä. Apua ja sparrausta saat aina tarvittaessa, kunhan huomaat pyytää niitä.

KLOK etsii henkilöä, jolla on:

 • Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä (esim. some managerin tai media plannerin rooleista)
 • Osaamista somekanavista, erityisesti Facebook, Instagram & Youtube
 • Ymmärrystä sisällöntuotannosta ja rohkeutta tuoda omaa näkemystä esille
 • Aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelytyyli
 • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Oma harrastuneisuus videoiden parista
 • Kansainvälinen opinto- tai työkokemus
 • Muu kielitaito

KLOK ja tämä tehtävä tarjoavat sinulle:

 • Roolin, jossa pääset olemaan mukana projekteissa alusta alkaen ja panoksellasi on vaikutus lopputuotteeseen
 • Vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset tekemään yhteistyötä erilaisten sidosryhmien ja Suomen merkittävimpien brändien kanssa
 • Työyhteisön, joka koostuu alansa huipuista ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvista kollegoista. Töitä tehdään hyvällä ja kunnianhimoisella meiningillä. Tästä esimerkkeinä:
 • Paikan nopeatempoisessa ja vauhdilla kasvavassa firmassa, jossa urakehitykselle ei ole kattoa
 • Viihtyisät ja modernit työskentelytilat ja satunnaisten toimistokoirien seuraa

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan KLOKille.

Herättikö tehtävä kiinnostuksesi? Laita CV ja hakemus, jossa kerrot tarkemmin motivaatiostasi ja relevantista osaamisestasi tehtävää kohtaan täällä: https://apply.atalent.fi/klok-sisaltostrategi-3-2019. Hakuaika tehtävään päättyy 18.3.2019.

Lue lisää KLOKista täältä  tai kurkkaa meininkiä Instagramista @klokcreative. Tehtävästä voit kysyä tarkemmin KLOKin Director of Strategy Tuomas Jäälinojalta (tuomas.jaalinoja[ät]klok.fi, +358 40 8468 592). Tavoitat hänet parhaiten ti-to klo 13-16 välillä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (0504350807 jasmin.shams[ät]atalent.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen