Sisustusarkkitehti

Julkaistu 21.12.2018

Tilassa Oy suunnittelee uudentyyppistä työntekoa ja oppimista tukevia innostavia ja hyvinvointia tukevia työ- ja oppimisympäristöjä yrityksille ja oppilaitoksille. Käyttäjät ovat oman toimintansa parhaita asiantuntijoita, Tilassa yhdistää siihen oman osaamisensa tilojen toimivuudesta sekä motivoivista ja innovatiivisista ympäristöistä. Lopputulos on aina taatusti käyttäjälähtöinen, toimintaa ja innovatiivisuutta tukeva tilaratkaisu. Tutustu täällä osallistavaan Kasvukausi-suunnitteluprosessiin.

Tilassa Oy etsii tiimiinsä uutta työ- ja oppimisympäristöistä kiinnostunutta sisustusarkkitehtia! Tässä tehtävässä pääset ensimmäisestä päivästä alkaen mukaan mielenkiintoisiin julkisten tilojen suunnitteluprojekteihin. Tavoitteena on, että pystyt vastaamaan koko projektista aina myynti- ja asiakastapaamisesta mahdolliseen pohjatiedon keräämiseen ja analysointiin sekä suunnitelman tekoon asti. Tiimin tuki on kuitenkin aina läsnä, joten yksin sinun ei tarvitse jäädä!

Tilassa Oy:n toiminnan ytimessä ovat käyttäjät. Niinpä Sisustusarkkitehdin roolissa työskentelet tiiviisti loppukäyttäjäryhmien kanssa, heitä kuunnellen ja konsultoiden. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja: osaat kysyä oikeat kysymykset ja toteuttaa toiveet suunnitelman muotoon. Sinun tulee kuitenkin olla valmis hyppäämään oitis mukaan projekteihin, joten vaadimme aikaisempaa työkokemusta tilasuunnittelusta sekä suunnitelmien teknistä ymmärrystä. Lisäksi edellytämme sinulta ArchiCAD:in sujuvaa osaamista. Tehtävä on lähtökohtaisesti täysipäiväinen, mutta osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella tilanteesi mukaan.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Aiempaa työkokemusta tilasuunnittelusta ja tilasuunnitelmien teknistä ymmärrystä
 • Tarkkaa, järjestelmällistä ja itseohjautuvaa otetta työhön
 • Erinomaisia projektinhallintataitoja
 • Kykyä kuunnella asiakasta ja luoda käyttäjien toiveiden mukaisia suunnitelmia
 • ArchiCAD-ohjelmiston sujuvaa osaamista
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito plussaa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Aiemman kokemuksen työ- ja oppimisympäristöjen suunnittelusta
 • Kokemuksen palvelumuotoilusta
 • Esteettömyyskartoittajan koulutuksen
 • Hyvät myynnilliset ja viestinnälliset taidot

Mitä Tilassa tarjoaa sinulle?

 • Monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja
 • Pienen tiimin, jossa päätökset tehdään yhdessä ja sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa
 • Vapauden päättää missä ja milloin teet työsi sekä etätöiden mahdollisuuden
 • Toimiston keskeisellä sijainnilla hyvien yhteyksien päässä

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö Tilassa Oy:n Sisustusarkkitehdiksi, lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä portfoliosi viimeistään 9.1.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/tilassa-sisustusarkkitehti-12-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Tilassa Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://tilassa.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Annika Salonen 2.-9.1. välisenä aikana (+358 50 305 7375, annika.salonen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Tilassa Oy:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen