Software Developer

Julkaistu 10.02.2020

MORS Software on suomalainen, yksityisomisteinen pankkisektoria palveleva ohjelmistoyritys. Yrityksen kehittämä, kansainvälisesti useana vuonna palkittu ohjelmisto MORS auttaa pankkeja niiden treasury-toiminnoissa ja taseen hallinnassa. MORS Software palvelee pankkitoimialan asiakkaita sekä Pohjoismaissa että kansainvälisesti. Ohjelmistoa on kehitetty vuodesta 1996 ja yrityksen toimintaideologia perustuu pitkäjänteiseen tuotekehitykseen.

MORS Software etsii nyt Software Developeria mukaan asiantuntevaan joukkoonsa! Tällä hetkellä noin 20 henkinen tiimi työskentelee oman ohjelmiston tuotekehityksen ja asiakasprojektien parissa tehden keskenään tiivistä yhteistyötä. Software Developerina työskentelet kehitystiimissä, ja osallistut kahdesti vuodessa julkaistavan uuden versiopäivityksen suunnitteluun ja toteutukseen. Teet myös tiiviistä yhteistyötä asiakasprojekteissa toimivien kollegoiden kanssa uusien toiminnallisuuksien ja road mapin suunnitteluun liittyvissä projekteissa. 

Aloittaessasi MORSilla tulet työskentelemään seuraavan tyyppisten tehtävien parissa:

 • kokonaisvaltaiset ohjelmistokehitystehtävät, road mapin ja versiopäivitysten suunnitelman mukaisesti
 • uusien toiminnallisuuksien testaus
 • tehtyjen kehitysten ja ratkaisujen dokumentointityöt

Tehtävässä vaaditaan vahvaa olio-osaamista ja hyvää ymmärrystä relaatiotietokannoista. MORS:n stackiin kuuluu mm. Visual Studio Enterprise, .NET Framework, C#, ja VB.NET. Jos et ole vielä kokenut asiantuntija, apua ja tukea on aina tiimissä tarjolla. Omien taitojesi ja kiinnostuksen mukaan voit keskittyä myös esimerkiksi käyttöliittymän kehitykseen (UX), tietokantojen tai finanssilaskennan algoritmien kehittämiseen. 

Ohjelmistoa kehitetään modernilla teknologialla ja pankkialalle uudella innovatiivisella lähestymistavalla. Toivomme sinulta kiinnostusta tuotteeseemme ja sen kehittämiseen. Haluatko sinä siis osaksi tätä joukkoa?

MORS Software tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisesti palkitun finanssisofta-tuotteen kehityksen parissa sekä tyytyväisten asiakkaiden kanssa.
 • Mielenkiintoiset ja oppimiseen haastavat työtehtävät, sekä mahdollisuuden päästä soveltamaan omia ideoitasi käytäntöön
 • Roolin, jossa pääset työskentelemään lähellä yrityksen liiketoiminnan ydintä ja samalla perehtymään laajasti koko yrityksen toimintaan.
 • Tiiviin työporukan, jossa työskennellään yhdessä ja autetaan kollegaa.
 • Modernit toimistotilat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla.
 • Osaamisesi mukaan määräytyvän ja ammattitaitosi karttumisen huomioivan palkkakehityksen sekä pitkäaikaiseen sitoutumiseen kannustavat, loistavat edut.

Etsimme henkilöä, jolla on:

 • Valmiutta ja kiinnostusta työskennellä front- ja back end- kehityksen parissa, sekä olio-ohjelmoinnin osaamista 
 • Hyvää ymmärrystä relaatiotietokantojen toimintalogiikasta ja SQL kielestä (plussana jos osaat Microsoft SQL Server)
 • Kiinnostusta ja valmiutta työskennellä Microsoft-kehitystyökalujen ja kielten parissa (mm. Visual Studio Enterprise, .NET Framework (erityisesti WPF/XAML), C#, VB.NET))
 • Oppimishalukkuutta ja tehtäviin oma-aloitteisesti tarttuvaa työskentelyotetta. Lisäksi aitoa kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja luontaista intoa ongelmanratkaisuun.
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen kielen hallintaa työskentelykielen tasolla.

Eduksesi on jos:

 • Omaat jo kokemusta ketteristä menetelmistä, kuten DevOps
 • Sinulla on Microsoft Windowsin ja Azure pilvipalvelun tuntemista sovellus-/asennusympäristönä
 • Sinulla on hallussa esimerkiksi Git versionhallintajärjestelmä tai muu versionhallinta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 23.2.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mors-software-software-developer-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Haethan tehtävään nopeasti sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

MORS Softwaresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.morssoftware.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent  Recruitingin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. 040 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan MORS Softwaren palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Sako etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista ja ongelmanratkaisusta innostuvaa IT Specialistia!

Apix Messaging hakee kahta Delivery Project Engineeriä liittymään tiimiinsä Espooseen!

Etsimme nyt Stereoscapen myyntitiimin vahvistukseksi proaktiivista Solution Sales Specialistia B2B-asiakastyöhön!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen