Software Developer (Industrial Automation)

Julkaistu 16.05.2019

Labkotec Oy on mittauksiin ja valvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Tuotevalikoimassamme ovat tämän hetken johtavat mittausjärjestelmät kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin. Olemme toimineet alalla jo yli 50 vuotta ja olleet edelläkävijöitä monien uusien ratkaisujen kehittämisessä. Lue lisää www.labkotec.fi.

Labkotecin ohjelmistokehittäjänä pääset heti mukaan projektiin, joka vie sinut yhteiskunnallisesti merkittävien hankkeiden äärelle. Tulet kehittämään jo käytössä olevaa vesihuollon mittaus- ja teollisuusautomaatiojärjestelmää, jonka avulla optimoidaan vedenjakelua pääkaupunkiseudulla. Työskentelet kokeneemman ohjelmistokehittäjän työparina ja osallistut ohjelmistotuotannon koko elinkaareen suunnittelusta kehitykseen, testaukseen ja ylläpitoon. Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Pirkkalassa, mutta perehdytyksen jälkeen voit työskennellä myös Vantaan toimipisteeltä käsin.

Kehitettävä järjestelmä koostuu kolmesta ohjelmasta. Varsinainen pääohjelma on ohjelmoitu .NET-ympäristössä ja käyttää tietojensa taltioimiseen SQL Serveriä ja keskustelee automaatiojärjestelmän kanssa sen kautta. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu ASP.NET -ympäristössä kehitetty web-käyttöliittymä sekä .NET-ympäristössä kehitetty karttapalvelin. Koska .NET on merkittävässä osassa järjestelmämme kehitystä, toivomme sinulla olevan ohjelmointiosaamista sen parista sekä tuntemusta SQL-tietokannoista.

Labkotecin tiimiin haetaan kehittymishaluista tekijää, joka ei pelkää haastaa itseään ja pystyy työskentelemään  itsenäisesti. Tehtävässä toimitaan myös asiakasrajapinnassa, joten toivomme sinulla olevan heittäytymiskykyä sekä rohkeutta tehdä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.  

Hakijalta toivotaan:

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulutaustaa (AMK/DI) esimerkiksi IT-alan tai automaatiotekniikan parista
 • Ohjelmointiosaamista .NET ympäristössä
 • JavaScript osaamista
 • Ymmärrystä tietokannoista (esim. SQL)
 • B- Ajokortti
 • Sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Ensisijaisesti etsimme ohjelmointiosaamista, mutta mikäli sinulta löytyy kokemusta automaatiotekniikasta ja/tai ymmärrystä teollisuusautomaatiosta, pääset hyödyntämään myös näitä taitoja tehtävässä.

Tarjoamme sinulle:

 • Asiantuntevan tiimin tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen syventämiseen. Pääset työskentelemään kokeneemman kehittäjämme rinnalla ja laajentamaan osaamistasi mm. teollisuusautomaatiosta.
 • Mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävien projektien parissa
 • Työympäristön, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja heille tarjotaan laajasti erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhyvinvointiinsa.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut
 • Laajan ja kattavan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 2.6. osoitteessa https://apply.atalent.fi/labkotec-software-developer-industrial-automation-5-2019. Liitä mukaan CV, lyhyt saatekirje sekä linkki mahdolliseen Github- profilisi. Kerrothan hakudokumenteissa palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Labkotecille.

Labkotecista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.labkotec.fi/fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai tekstiviestitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen