Software Developer (IoT)

Julkaistu 09.08.2021

Software Developer (IoT)

Lahti Precision on punnituksen, materiaalien käsittelyn ja varastoinnin edelläkävijäyritys. Strategisena tavoitteenamme on merkittävä kasvu punnitustoimialan digitaalisissa palveluissa ja kiertotaloustoimialalla. Palvelukokonaisuutemme tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuo merkittäviä hyötyjä myös asiakkaiden asiakkaille ja kumppaneille. Ratkaisumme säästävät energiaa ja luonnonvaroja.

Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti. Lue lisää yrityksestä täällä: https://lahtiprecision.com/.

Etsimme Lahteen Software Developeria osaksi 15 hengen mScales-tiimiä. mScales on digitaalinen punnituspalvelu ja alusta, jonka kautta teollisuuden punnitukset voidaan automatisoida sekä hallita mobiilisti ja reaaliaikaisesti. mScales-pilvipalveluun voidaan liittää erilaisia IoT-laitteita sekä yritysjärjestelmiä. Palvelu on käytössä laajasti asiakkaillamme ja heidän kumppaneillaan sekä kuljettajilla itsepalvelupunnituksissa. Tulevina vuosina panostamme etenkin kansainväliseen kasvuun ja palvelun skaalautumiseen – tarvitsemme sinut mukaan mahdollistamaan sen!

Software Developerina työnkuvasi on monipuolinen ja pääset osallistumaan laaja-alaisesti mScales-palvelun kehittämiseen kokemus- ja taitotasosi mukaan. Kokeneemmalle kehittäjälle on tarjolla vastuuta haastavissa kehitysprojekteissa, jotka liittyvät esimerkiksi vaakojen jatkuvan kunnonvalvonnan kehittämiseen, koneoppimiseen, palvelun arkkitehtuuriin, datan hyödyntämiseen ja pilvipalveluiden kehittämiseen. Juniorimpi osaaja pääsee kehittämään taitojaan osana ammattitaitoista tiimiä, jossa tarjolla on kattava perehdytys ja kokeneempien asiantuntijoiden tuki.

mScales perustuu mikropalveluarkkitehtuuriin ja käytössä ovat pääasiassa seuraavat teknologiat: Angular, Node.js, PostgreSQL, REST API ja Docker. Pääset osaksi nykyaikaista ohjelmistokehitystä, jossa noudatetaan DevOps-menetelmiä ja prosessit on pitkälle automatisoituja. Lue lisää mScales-palvelusta osoitteessa https://www.mscales.com/fi/

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja osaamistasi vastaavan roolin kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä teollisuuden punnitusratkaisujen parissa
 • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja syventyä esim. koneoppimisen, jatkuvan kunnonvalvonnan sekä arkkitehtuurin pariin. Osaamisesi mukaan voit saada myös vetovastuuta kehitystiimissä tai projekteissa
 • Mahdollisuuden jättää kädenjälkesi modernisti rakennettuun SaaS-palveluun, joka palvelee teollisuuden tarpeita kestävällä ja vastuullisella tavalla
 • Nykyaikaisen ohjelmistokehitysympäristön, jossa teknologiat ovat ajankohtaisia ja prosessit pitkälle automatisoituja
 • Rennot työkaverit, jotka ottavat sinut lämpimästi vastaan ja antavat täyden tuen työllesi
 • Joustavat työajat

Hakijalta odotamme:

 • Innokkuutta oppia uutta sekä halua kehittää omaa osaamista
 • Työkokemusta sekä ymmärrystä ohjelmistokehityksen kokonaisuudesta. Huomioimme myös mahdolliset omat harrasteprojektit.
 • Osaamista joistain käyttämistämme teknologioista (esim. Javascript, Node.js, Angular, API-kehitys, Docker, mikropalvelut, tietokannat ja -varastot, pilvipalvelut)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Relevantin teknisen koulutuksen (AMK, yliopisto tai DI)
 • DevOps-toimintamallin tuntemuksen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lahti Precisionin työntekijäksi. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka pystyy osallistumaan myös aktiiviseen lähityöskentelyyn Lahden toimistollamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 22.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, GitHub-profiilisi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti(ät)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Software

Timma is looking for a Software Developer to join their team in Helsinki. As a Software Developer your role will be to develop ​​Timma's SaaS-based platform & help salon industry companies to succeed. Your main focus & knowledge can be either in frontend, backend or you can work as a fullstack developer.

Software

Readpeak Oy is looking for a Software Engineer to strengthen their small team of tech professionals in Helsinki. In this position you will develop their existing product, Readpeak DSP platform. Their goal is to make native advertising as simple and easy as possible for advertisers and agencies to create smart and strong native advertising campaigns.

Blancco is looking for a Software Developer to join the product development team in Tampere! Blancco is the leading global provider of mobile device diagnostics and secure data erasure solutions.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen