Solution Analyst

Julkaistu 05.02.2020

Etsimme pikaisella aikataululla OP:lle hyvillä ongelmanratkaisutaidoilla varustettua Solution Analystia. Solution Analystina liityt OP:n likviditeettiriskiraportointiin keskittyvään tiimiin ja vastuullasi ovat likviditeettiriskiraportoinnin osa-alueelle kuuluva raportoinnin päivittäinen tuotanto. Vastaat työssäsi viranomaismääräysten noudattamisesta sekä siitä, että raportit ovat voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisia ja että ne toimitetaan viranomaisille aikataulujen puitteissa. Tämän lisäksi osallistut myös tietolähteiden ja viranomaisille lähtevien tietojen analysointiin sekä oikeellisuuden ja laadun valvontaan. Vastaat myös viranomaisilta tulevan palautteen käsittelystä omien vastuuraporttiesi osalta.

Etsimämme henkilö on työskentelyotteeltaan aktiivinen, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Toivomme myös, että lähdet ennakkoluulottomasti analysoimaan ja ratkomaan ongelmia. Raportointityötä tehdään vakavaraisuustiimissä yhdessä muiden tuotannosta vastaavien asiantuntijoiden kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Toivomme sinulta myös jonkin verran aiempaa työkokemusta raportoinnin tehtävien parista.

Odotamme sinulta:

  • Relevanttia korkeakoulututkintoa kaupalliselta alalta
  • Kokemusta raportointiin liittyvistä tehtävistä
  • Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • Hyvää stressinsietokykyä, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä
  • Ongelmanratkaisukykyä ja kykyä asioiden loppuun saattamiseen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Näemme etuna:

  • Kokemuksen viranomaisraportoinnista, likviditeettiriskilaskennasta tai talouden ja tasehallinnan osa-alueelta 
  • Kokemuksen SQL- ja/tai SAS EG -poiminnoista

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 9.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/op-solution-analyst-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Ella Pekki (+358 50 477 8985, ella.pekki[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi OP:lle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen