Solution Analyst

Julkaistu 05.02.2020

Etsimme pikaisella aikataululla OP:lle hyvillä ongelmanratkaisutaidoilla varustettua Solution Analystia. Solution Analystina liityt OP:n likviditeettiriskiraportointiin keskittyvään tiimiin ja vastuullasi ovat likviditeettiriskiraportoinnin osa-alueelle kuuluva raportoinnin päivittäinen tuotanto. Vastaat työssäsi viranomaismääräysten noudattamisesta sekä siitä, että raportit ovat voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisia ja että ne toimitetaan viranomaisille aikataulujen puitteissa. Tämän lisäksi osallistut myös tietolähteiden ja viranomaisille lähtevien tietojen analysointiin sekä oikeellisuuden ja laadun valvontaan. Vastaat myös viranomaisilta tulevan palautteen käsittelystä omien vastuuraporttiesi osalta.

Etsimämme henkilö on työskentelyotteeltaan aktiivinen, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Toivomme myös, että lähdet ennakkoluulottomasti analysoimaan ja ratkomaan ongelmia. Raportointityötä tehdään vakavaraisuustiimissä yhdessä muiden tuotannosta vastaavien asiantuntijoiden kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Toivomme sinulta myös jonkin verran aiempaa työkokemusta raportoinnin tehtävien parista.

Odotamme sinulta:

  • Relevanttia korkeakoulututkintoa kaupalliselta alalta
  • Kokemusta raportointiin liittyvistä tehtävistä
  • Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • Hyvää stressinsietokykyä, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä
  • Ongelmanratkaisukykyä ja kykyä asioiden loppuun saattamiseen
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Näemme etuna:

  • Kokemuksen viranomaisraportoinnista, likviditeettiriskilaskennasta tai talouden ja tasehallinnan osa-alueelta 
  • Kokemuksen SQL- ja/tai SAS EG -poiminnoista

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään su 9.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/op-solution-analyst-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Coordinator Ella Pekki (+358 50 477 8985, ella.pekki[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi OP:lle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Hoodies and other swag, organizing around the office environment, searching for venues, greeting fans, and things you can’t even imagine - no day is the same for an Admin Intern at Supercell! If you love to think, talk and play games, this might be the place for you.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen