Solution Consultant

Julkaistu 19.10.2018

Scansatec is one of the leading system integrators in data and video delivery systems in Scandinavia and the Baltics. We are easy to do business with – our service includes everything from system designs to product deliveries and installations. Our focus is in the field of delivering video and data to consumer homes and devices. We work in a highly demanding 24/7 environment together with our customers. Our success in today’s competing environment is based on our flexibility and excellent personal service.

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia tiimiinsä!  Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisessa, konsultatiivisessa roolissa erilaisissa asiakasprojekteissa alansa johtaville yritysasiakkaille, kuten Telia ja Elisa. Tehtävässä sekä myyt ratkaisuja että vastaat toimitusprojektien teknisestä toteutuksesta tekemällä muun muassa suunnittelua, demoja asiakkaalle, testausta ja asennuksia. Kyseessä ei ole perinteinen myyntipositio, vaan asiakkaille myydään asiantuntijuutta ja ammattitaitoa toteuttaa heidän tarvitsemiaan ratkaisuja. Myyntiprosessissa edetään nopeasti syvälliselle tasolle teknisiin ratkaisuihin, minkä vuoksi pääset hyödyntämään asiantuntemustasi ja haastamaan itseäsi. Tehtävä sopii hyvät sosiaaliset taidot omaavalle, uusista teknologioista innostuvalle henkilölle, jolla on halua ottaa vastuuta ja kehittää osaamistaan.

Hakijalta odotetaan:

  • relevanttia opintotaustaa, esimerkiksi diplomi-insinööri
  • aloitteellista ja oppimishaluista asennetta
  • ainakin perustason ymmärrystä IT-verkoista- ja infrastruktuurista
  • matkustusvalmiutta työssä  
  • vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan

  • aikaisempi kokemus konsultoinnista tai ratkaisumyynnistä  

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen roolin, jossa pääset työskentelemään koko tilaus-toimitusketjun parissa  
  • mahdollisuuden kouluttautua aktiivisesti ja perehtyä ensimmäisenä uusimpiin teknologioihin
  • erinomaisen tiimihengen ja kollegoiden täyden tuen kehittymisellesi
  • hyvät vaikutusmahdollisuudet ja vapautta oman työn suunnitteluun

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi tai tutkintotodistuksesi, sekä CV:si viimeistään 4.11. mennessä osoitteessa:  https://apply.atalent.fi/scansatec-oy-solution-consultant-10-2018  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Scansatecista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.scansatec.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Jos kiinnostut IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Hae viimeistään: 04.11.2018

Etsimme Azetsille Junior Konsulttia työskentelemään Microsoftin uusimman ERP-järjestelmän, Microsoft D365 Business Centralin, parissa.

Hae viimeistään: 04.11.2018

Mikäli sinulta löytyy hands-on asennetta, priorisointikykyä sekä liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, lue lisää Coorin tarjoamista mahdollisuuksista ja hae viimeistään 2.12.!

Hae viimeistään: 04.11.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...