Solution Consultant (RPA)

Julkaistu 14.11.2018

Korkia on kansainvälisesti toimiva, sijoittamiseen, yritysten kehittämiseen ja rahoittamiseen erikoistunut yritys, jonka toiminnan keskiössä on kestävä kehitys. Rakennamme kestävää kasvua tutkimalla jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja luomalla tarvittaessa niitä itse. Palvelujamme ovat laajat sijoittajan palvelut ja varallisuudenhoito, kasvuyhtiöiden kehittäminen ja rahoittaminen, pääomasijoittaminen sekä liikkeenjohdon konsultointi. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli n. 6,5 M€ ja meillä on yli 100 asiantuntijaa kahdeksassa toimipisteessä.

Etsimme konsultoinnin RPA-tiimiimme uutta Solution Consultantia asiakasprojektien toteutukseen. Tarvitsemme ripeästi lisää käsipareja ja vahvistusta tiimiimme liiketoiminnan kasvaessa. Entisellä Eera-nimellä Korkia oli tuomassa ohjelmistorobotiikkaa Suomeen vuonna 2014 ja olemme siitä asti toimineet ohjelmistorobotiikan pioneerina, nyt uudella nimellä. Liittymällä tiimiimme pääset oppimaan tietotyön automatisoinnin ammattilaisilta ja omalta osaltasi muovaamaan voimakkaasti kasvavaa ja kehittyvää ohjelmistorobotiikan alaa. Näkemyksemme mukaan ohjelmistorobotiikan markkina kasvaa, kun ymmärrys automaation mahdollisuuksista laajenee (lue esimerkiksi Solution Consultantimme Justuksen artikkeli ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä). Ala kehittyy nyt voimakkaasti ja olemme päivittäin yhä enemmän tekemisissä koneoppimisen ja älykkään robotiikan kanssa.

Tässä roolissa hyppäät suoraan asiakasprojekteihin ja pääset työskentelemään merkittävien asiakkaiden kanssa niin taustaprosessien kuin ydinliiketoiminnan prosessien automatisoinnissa. Esimerkkinä olemme mm. automatisoineet suomalaisen pankin lainahakemusten käsittelyprosessin sekä HOAS:in asuntohakemusten käsittelyprosessin. Toimimme riippumattomana neuvonantajana – lähestymistavastamme voit lukea lisää Solution Consultimme Lauran blogista. Solution Consultantin tulet työskentelemään osana 15-henkistä tietotyön automatisaation tiimiä. Pääasiallisia työtehtäviäsi on tietotyön automatisoinnin työkalujen konfigurointi (esim. UiPath, BluePrism), asiakasyritystemme prosessien mallinnus sekä automatisoitujen prosessien testaaminen ja käyttöönotto. Tyypillisesti asiakasprojektit ovat muutaman kuukauden kestoisia ja tuona aikana työskentelet tiiviisti osana asiakasyrityksen tiimiä, pääosin heidän toimitiloissaan. Asiakkaasta riippuen työ voi siis sisältää myös matkustamista Suomessa.

Ideaalina hakijana sinulla on riittävän laaja tietotekninen ymmärrys ja olet kiinnostunut prosessien kehittämisestä ja automatisoinnista. Ehdottomana etuna näemme myös osaamisen prosessien kehittämisestä. Monitahoisessa tiimissä työskenteleminen ja asiakastyöskentely luonnistuvat sinulta hyvin, niin suomeksi kuin englanniksi. Aikaisempi kokemus ohjelmistorobotiikasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Odotamme sinulta:

  • Olet kiinnostunut ohjelmistorobotiikasta ja mahdollisesti myöstä AI:sta, koneoppimisesta tai älykkäästä robotiikasta
  • Relevanttia AMK- tai YO-tutkintoa tekniseltä tai kaupalliselta alalta tai olet opintojensi loppusuoralla
  • Olet teknisesti suuntautunut ja sinulla on perusosaaminen ohjelmoinnista ja tietojärjestelmistä (esim. 15-30 opintopistettä tai tätä vastaavat taidot)

Vaikka haemme ensisijaisesti vahvistusta juuri RPA-tiimiin, sinulla voi olla mahdollisuus päästä osaksi muita liikkeenjohdon konsultoinnin asiakasprojekteja. Korkia kasvaa ja kansainvälistyy kovaa vauhtia ja uskallamme taata, että liittymällä joukkoomme pääset osaksi innostavaa kasvutarinaa – niin hyvässä kuin pahassa. Askel kerrallaan kuljemme kohti meidän korkialaisten visiota, olla kansainvälisesti arvostettu kestävän kehityksen toimija. Tavoitteemme ovat korkealla.

Innostuitko?

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä CV ja hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 28.11.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/korkia-solution-consultant-11-2018 Toimitathan hakudokumenttisi pdf-tiedostona ja muista ilmoittaa hakemuksessa mahdollinen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi.

Korkiasta voi lukea lisää osoitteessa: www.korkia.fi. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Jasmin Shams (jasmin.shams[at]atalent.fi, 050 4350807). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin vuokratyöntekijänä Korkialle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen tai tuotantotalouden opinnoista!

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Motoral etsii tiimiinsä tekniikasta ja autoilusta kiinnostunutta Tuotehoitajaa vastaamaan ja kehittämään Motoralin tuoteportfoliota!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen