Solution Specialist

Julkaistu 03.10.2019

Ricoh on toimisto- ja tuotantotulostusratkaisuihin, asiakirjahallintaan sekä viestintäpalveluihin erikoistunut maailmanlaajuinen teknologiayritys. Ricoh on mullistanut ihmisten työskentelytapoja jo yli 80 vuoden ajan. Ricohin tunnuslause on imagine. change. Ricoh tarjoaa palveluja ja teknologiaa, jotka auttavat niin yrityksiä kuin yksilöitä innovoimaan uusia tehokkaampia työtapoja, toimimaan ympäristöystävällisemmin ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Ricoh Groupilla on toimintaa yli 200 maassa. Maaliskuussa 2018 päättyvänä tilivuonna Ricoh Groupin maailmanlaajuinen liikevaihto oli noin 19,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Valtaosa konsernin liikevaihdosta tulee ihmisten ja tiedon kohtaamista helpottavista tuotteista, ratkaisuista ja palveluista. Konserni tunnetaan laadukkaasta teknologiastaan, poikkeuksellisen laadukkaasta asiakaspalvelustaan ja toiminnastaan kestävän kehityksen hyväksi. Lisätietoja löydät osoitteesta www.ricoh.fi.


Ricoh Finland etsii ratkaisukykyistä ja asiakaslähtöistä Solution Specialistia Espooseen. Tehtävässä toimit Office Printing -ratkaisujen sovellusasiantuntijana Solution Center -tiimissä. Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat myynnin mahdollistaminen ja tukeminen. Sinulla on keskeinen rooli olla määrittelemässä ratkaisuja, jonka avulla asiakkaamme pystyvät kehittämään omaa toimintaansa. 

Työtehtäviisi kuuluvat: 

 • Myynnin pre-sales tuki sovellusratkaisuissa
 • Myynnin tekninen tuki (sovellukset ja kokonaisratkaisut)
 • Ratkaisujen suunnittelu ja konsultointitehtävät asiakasprojekteissa
 • Toimitusprojekteihin osallistuminen asiantuntijaroolissa
 • Sovellusten asennus- ja ylläpito

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, mikäli olet jo pidemmän uran tehnyt IT-alan ammattilainen, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys tehtävään. Toivomme kuitenkin, että sinulla on teknistä ymmärrystä sekä ideaalitapauksessa jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme, että lähestyt erilaisia tilanteita ratkaisukeskeisesti ja hahmotat nopeasti uusia kokonaisuuksia. Pääset työssäsi kehittämään Ricohin asiakkaille luovia, kestäviä ratkaisuja itsenäisesti sekä yhteistyössä tiimin ja kumppaneidemme kanssa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta erityisesti pääkaupunkiseudulla, mutta satunnaisesti myös muualla Suomessa. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Ricoh Finland Oy:n palvelukseen.

Hakijalta odotetaan: 

 • Vahvaa teknistä osaamista erityisesti IT-infran, tietoverkkojen ja niiden tietoturvan sekä Microsoft-tuotteiden ja -ratkaisujen osalta
 • Ymmärrystä tulostuksenhallinnasta, sen järjestelmistä ja niiden rajapinnoista
 • Asiakaslähtöisyyttä, priorisointitaitoja sekä kykyä sietää muutoksia ja keskeneräisyyttä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä B-ajokorttia
 • Eduksi katsomme laajan IT-alan tuntemuksen

Ricoh tarjoaa: 

 • Tiiviin työyhteisön ja asiantuntevan tiimin sekä ison kansainvälisen organisaation tuen
 • Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi alan johtavassa ja jatkuvasti uudistuvassa yrityksessä
 • Joustavuutta, vapautta ja vastuuta oman työn osalta sekä hyvät henkilöstöedut
 • Monipuolisia työtehtäviä kehittyvien Ricoh-ratkaisujen parissa

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.10.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ricoh-finland-solution-specialist-10-2019. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa keskiviikkoon 9.10. asti aTalentin Recruitment Manager Vilma Vuorinen (+358 50 513 4740, vilma.vuorinen[at]atalent.fi) ja torstaista 10.10. alkaen Recruitment Manager Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen