Solution Specialist

Julkaistu 05.12.2018

Kauko on vaativien liikkuvien tietotyöympäristöjen asiantuntija. Se toimittaa parhaat laitteet ja järjestelmät yhdistävät IT-työvälineet, tuottavuutta parantavat ratkaisut ja tehokkaan käytön varmistavat palvelut teollisuuden, logistiikan, viranomaisten ja terveydenhuollon ammattilaisille. Kaukon ratkaisuissa yhdistyvät räätälöidyt sovellus-, laite- ja palvelukokonaisuudet. Valikoimiin kuuluu myös energiatehokkuutta parantavia tuotteita. Kauko helpottaa ja tehostaa työntekijän arkea ja parantaa organisaation kannattavuutta. Kaukon asiakaskunta on laaja ja monet kumppanuudet ovat pitkäikäisiä. Osaaminen ja yhteistyö perustuvat syvälliselle ymmärrykselle eri toimialoista ja luotettavan kumppanuuden edellytyksistä. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa. Voit tutustua yritykseen lisää täältä.

Etsimme mainioon Espoon Kilon Post-Sales tiimiimme asiakkaiden palvelusta ja ongelmien ratkaisusta nauttivaa Solution Specialistia. Tehtävä on kokoaikainen ja vakinainen.

Toimit monipuolisissa IT-alan tehtävissä, joiden kautta tutustut paikkoihin ja tilanteisiin, joita ei tavallisessa toimistotyössä juuri näe. Voit ehkä löytää itsesi mitä mielenkiintoisempien tehtävien parista aina haavanhoidosta jäänmurtajasiltoihin asti. Uusia projekteja, tuotealueita ja opittavaa on paljon ja tiimisi osana yritystä täytyy muuttua liiketoiminnan kehityksen ja asiakkaiden tarpeiden rinnalla.

Olet sitten tulevaisuuden osaaja tai jo tämän päivän nikkari, tärkeintä meille on, että olet otteissasi huolellinen ja reipas. Arvostamme kekseliäisyyttä, suurta uteliaisuutta IT-maailman uutuuksiin ja uskallusta esittää ajatuksiasi. Yhtä tärkeää meille on maltti oppia kokeneemmilta ja into ottaa asioista selvää.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, jos sinulla on osaamista jo jostain seuraavista:

 • Tekninen laiteosaaminen
 • Windows 7, 8.1, 10
 • Powershell, vbs, Azure, MDT/SCCM
 • C#
 • Paikannusosaaminen: GPS, GNSS
 • Android- ja mobiililaitteiden etähallinta, esim. Soti mobicontrol
 • Etähallinta/MDM -osaaminen suotavaa
 • Verkkoyhteydet, VPN

Oman lähtötilanteesi mukaan sekä alun perehdytyksen ja käytännön tekemisen kautta saat kasvavaa vastuuta eri asiakkuuksista ja projekteista. Työtehtäväsi sisältävät alussa esimerkiksi ammattilaitteiden kuljettamista, ohjelmien asentamista ja asiakkaiden koneiden ylläpitoa. Tärkeintä on, että ymmärrät asiakkaan ongelmia teknisestä näkökulmasta ja osaat jakaa sen tiimisi kanssa.

Koska Kauko Oy toimii myös viranomaisyhteistyössä, uudelta työntekijältä vaaditaan hyväksytty perusmuotoinen turvaselvitys. Työtehtävä voi sisältää jonkin verran työmatkustusta asiakastarpeiden mukaan.

Miksi hakea Kaukolle?

 • Koulutukseen ja osaamisen kehittymiseesi panostetaan ja sinulla on jopa mahdollisuus päästä ulkomaille huippuosaajien koulutuksiin noin 1-3 kertaa vuodessa
 • Joustavuutta työajoissa ja mahdollisuus työskennellä toisinaan etänä
 • Työskentelet rennossa työympäristössä ja saat tukea kollegoiltasi
 • Tiimihenkeen panostetaan ja virkistäviä tapahtumia on useammin kuin kerran vuodessa
 • Tarjoamme rehdin palkkauksen taitojesi ja kokemuksesi mukaan
 • Saat käyttöösi ison konsernin tarjoamat henkilöstöedut kuten lounasedun ja liikunta- ja kulttuurisetelit

Toivomme sinulta:

 • IT-alan opintoja: voit olla opintojasi viimeistelevä tai jo valmistunut
 • Innokasta, itseohjautuvaa ja vastuuntuntoista asennetta
 • Asiakaslähtöistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta
 • Kykyä sietää keskeneräisyyttä ja muuttuvia tilanteita
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV sekä hakemuksesi mahdollisimman pian täällä: https://apply.atalent.fi/kauko-oy-solution-specialist-12-2018. Kerro hakemuksessasi myös kiinnostuksen kohteistasi, mitä haluat oppia ja miksi, mitä haluat tehdä tulevaisuudessa, milloin voi aloittaa ja mikä on palkkatoiveesi. Etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaavat Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi) ja keskiviikosta 12.12. alkaen Recruitment Manager Lisa Jokinen (050 599 18 35, lisa.jokinen[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

The ultimate career matchmaking event for developers is held on 8.2.2019 from 3pm onwards at Kellohalli, Helsinki.

Toimintansa kehittyessä Synoste hakee yritystalouden hallitsevaa hallinnollista johtajaa vastaamaan yrityksen päivittäisen toiminnan sujuvuudesta.

Nurminen Logistics etsii infrataitoista järjestelmäasiantuntijaa vahvistukseksi 4 hengen tiiviiseen IT-tiimiinsä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Picture an old brick building from 1930’s, dimmed lights,music from light funk to deep house, dozens of computers, the s...

Antti on työskennellyt rakennusalan tehtävissä jo yli vuosikymmenen verran. Hän työskentelee tällä hetkellä SRV:llä proj...

Paulus edustaa SRV:n nuorta sukupolvea. Hän aloitti talossa työnjohdon harjoittelussa 2018 kesällä, jonka jälkeen hän jä...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen