Some-sisällöntuottaja

Julkaistu 22.11.2018

Mikä ihmisiä puhuttaa? Mikä yritysmaailmassa on merkityksellistä? Manifesto on viestintätoimisto, joka tunnistaa merkitykset melun keskeltä. Olemme luotettava ja syvälle luotaava viestintäkumppani yrityksille ja organisaatioille, jotka tähtäävät kauas ja korkealle.

Autamme asiakkaitamme kertomaan kiinnostavia, tunteita herättäviä tarinoita, jotka vahvistavat ja tukevat heidän tavoitteitaan. Asiakkuuksiimme kuuluvat niin kansainväliset toimijat, kuten Sony ja Facebook kuin kotimaiset brändit Sinituote ja Luhta Sportswear Company. Ihmisemme ovat osaavia ja lämminhenkisiä, uuden ajattelun ammattilaisia.

 

 

Viestintätoimisto Manifesto etsii nyt idearikasta ja somemaailman hallitsevaa some-sisällöntuottajaa tiimiinsä Helsinkiin! Tässä tehtävässä vastuullasi ovat erilaiset sosiaalisen median kanavat ja luovan sisällön suunnittelu sekä tuottaminen asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaskuntamme ollessa laaja, toivomme sinun kiinnostuvan niin kuluttajapuolesta, b2b-markkinasta kuin yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Luot asiakkaillemme mielenkiintoista ja relevanttia sisältöä, olipa kyseessä kuluttajaelektroniikan brändi tai julkisen sektorin organisaatio. Lisäksi kehität Manifeston omaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja pidät yllä suhteita somevaikuttajiin yhdessä Manifeston kuluttajaviestinnän tiimin kanssa.

Etsimämme some-sisällöntuottaja on itsenäinen ja oma-aloitteinen somemaailman asiantuntija, joka vastaa kokonaisvaltaisesti sisällön tuottamisesta, kampanjoiden suunnittelusta, kuvasuunnittelusta ja tulosten arvioinnista. Päivittäinen työsi sisältää mm. päivitysten suunnittelua, laatimista ja ajastusta, minkä lisäksi analysoit eri toimenpiteiden tuloksellisuutta ja raportoit tuloksista asiakkaille. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla erinomaista luovaa kirjoitustaitoa sekä visuaalista silmää.

Tässä roolissa pääset tutustumaan laaja-alaisen viestintätoimiston toimintaan, sekä kehittämään viestintäosaamistasi monipuolisen, kansainvälisen asiakaskunnan parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen sekä vastuulliseen ja kokonaisvaltaiseen toimenkuvaan. Sosiaalisen median asiantuntijana haluat pysyä alan aallonharjalla ja kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti. Viestintäkonsulttina Manifestolla voit lisäksi kehittyä laaja-alaisesti viestinnän eri osa-alueilla omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Kun hahmotat asiakkuuksiemme kokonaisuuksia ja huomaat lisämyynnin mahdollisuuksia, urapolkusi voi viedä sinut tulevaisuudessa vaikka asiakasvastuullisen vanhemman viestintäkonsultin saappaisiin.

Hakijalta odotamme:

 • Työkokemusta sosiaalisen median ja/tai digitaalisen viestinnän sisällöntuottamisen parista
 • Sosiaalisen median eri kanavien tuntemista ja logiikan ymmärrystä
 • Luovuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä
 • Erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja hyvää englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsomme:

 • Kokemusta somekanavien päivitystyökalujen käytöstä, esim. SproutSocial tai Falcon
 • Kokemusta www-sivujen päivitystyökalujen käytöstä, esim. WordPress
 • Visuaalista silmää ja kuvankäsittelytaidot työkaluna esim. Photoshop
 • Digitaaliseen viestintään liittyvä analytiikkaosaamista
 • Valokuvaustaitoa
 • Ruotsin kielen sujuvaa ymmärtämistä

 Tarjoamme sinulle:

 • Laaja-alaisen, kehittävän ja vastuullisen työtehtävän, joka muotoutuu myös kiinnostuksenkohteidesi mukaan
 • Lämminhenkisen ja rennon, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
 • Partnerivetoisen yrityksen sitoutuneen johdon sekä avoimuuteen ja luottamukseen perustuvan työkulttuurin matalalla hierarkialla
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, puhelin-, liikunta- ja työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet
 • Penthouse-toimiston keskeisellä paikalla Kampin Autotalossa ja modernit työvälineet työsi tueksi

Mikäli olet etsimämme oma-aloitteinen ja aktiivinen some-sisällöntuottaja, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 4.12.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/viestintatoimisto-manifesto-some-sisallontuottaja-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Manifestosta voit lukea lisää osoitteessa: www.manifesto.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi[at]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Manifeston palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

T2H

Oletko sinä kiinteistökehityksen seuraava “game changer”, joka palaa halusta päästä valjastamaan ideat suunnitelmiksi ja suunnitelmat ihaniksi kodeiksi? T2H tarjoaa kunnianhimoiselle Graduatelle avaimet menestykseen kiinteistötalouden kehittyvällä toimialalla.

Haemme nyt kehittymishaluista, tarmokasta sekä can do -asenteella varustettua hankintapäällikköä täydentämään Coorin hankintatiimiä Espoon Leppävaaraan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen