Some-sisällöntuottaja

Julkaistu 22.11.2018

Mikä ihmisiä puhuttaa? Mikä yritysmaailmassa on merkityksellistä? Manifesto on viestintätoimisto, joka tunnistaa merkitykset melun keskeltä. Olemme luotettava ja syvälle luotaava viestintäkumppani yrityksille ja organisaatioille, jotka tähtäävät kauas ja korkealle.

Autamme asiakkaitamme kertomaan kiinnostavia, tunteita herättäviä tarinoita, jotka vahvistavat ja tukevat heidän tavoitteitaan. Asiakkuuksiimme kuuluvat niin kansainväliset toimijat, kuten Sony ja Facebook kuin kotimaiset brändit Sinituote ja Luhta Sportswear Company. Ihmisemme ovat osaavia ja lämminhenkisiä, uuden ajattelun ammattilaisia.

 

 

Viestintätoimisto Manifesto etsii nyt idearikasta ja somemaailman hallitsevaa some-sisällöntuottajaa tiimiinsä Helsinkiin! Tässä tehtävässä vastuullasi ovat erilaiset sosiaalisen median kanavat ja luovan sisällön suunnittelu sekä tuottaminen asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaskuntamme ollessa laaja, toivomme sinun kiinnostuvan niin kuluttajapuolesta, b2b-markkinasta kuin yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Luot asiakkaillemme mielenkiintoista ja relevanttia sisältöä, olipa kyseessä kuluttajaelektroniikan brändi tai julkisen sektorin organisaatio. Lisäksi kehität Manifeston omaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja pidät yllä suhteita somevaikuttajiin yhdessä Manifeston kuluttajaviestinnän tiimin kanssa.

Etsimämme some-sisällöntuottaja on itsenäinen ja oma-aloitteinen somemaailman asiantuntija, joka vastaa kokonaisvaltaisesti sisällön tuottamisesta, kampanjoiden suunnittelusta, kuvasuunnittelusta ja tulosten arvioinnista. Päivittäinen työsi sisältää mm. päivitysten suunnittelua, laatimista ja ajastusta, minkä lisäksi analysoit eri toimenpiteiden tuloksellisuutta ja raportoit tuloksista asiakkaille. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla erinomaista luovaa kirjoitustaitoa sekä visuaalista silmää.

Tässä roolissa pääset tutustumaan laaja-alaisen viestintätoimiston toimintaan, sekä kehittämään viestintäosaamistasi monipuolisen, kansainvälisen asiakaskunnan parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen sekä vastuulliseen ja kokonaisvaltaiseen toimenkuvaan. Sosiaalisen median asiantuntijana haluat pysyä alan aallonharjalla ja kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti. Viestintäkonsulttina Manifestolla voit lisäksi kehittyä laaja-alaisesti viestinnän eri osa-alueilla omien kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Kun hahmotat asiakkuuksiemme kokonaisuuksia ja huomaat lisämyynnin mahdollisuuksia, urapolkusi voi viedä sinut tulevaisuudessa vaikka asiakasvastuullisen vanhemman viestintäkonsultin saappaisiin.

Hakijalta odotamme:

 • Työkokemusta sosiaalisen median ja/tai digitaalisen viestinnän sisällöntuottamisen parista
 • Sosiaalisen median eri kanavien tuntemista ja logiikan ymmärrystä
 • Luovuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä
 • Erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja hyvää englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsomme:

 • Kokemusta somekanavien päivitystyökalujen käytöstä, esim. SproutSocial tai Falcon
 • Kokemusta www-sivujen päivitystyökalujen käytöstä, esim. WordPress
 • Visuaalista silmää ja kuvankäsittelytaidot työkaluna esim. Photoshop
 • Digitaaliseen viestintään liittyvä analytiikkaosaamista
 • Valokuvaustaitoa
 • Ruotsin kielen sujuvaa ymmärtämistä

 Tarjoamme sinulle:

 • Laaja-alaisen, kehittävän ja vastuullisen työtehtävän, joka muotoutuu myös kiinnostuksenkohteidesi mukaan
 • Lämminhenkisen ja rennon, työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työporukan
 • Partnerivetoisen yrityksen sitoutuneen johdon sekä avoimuuteen ja luottamukseen perustuvan työkulttuurin matalalla hierarkialla
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas-, puhelin-, liikunta- ja työterveysedut sekä joustavat etätyömahdollisuudet
 • Penthouse-toimiston keskeisellä paikalla Kampin Autotalossa ja modernit työvälineet työsi tueksi

Mikäli olet etsimämme oma-aloitteinen ja aktiivinen some-sisällöntuottaja, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 4.12.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/viestintatoimisto-manifesto-some-sisallontuottaja-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Manifestosta voit lukea lisää osoitteessa: www.manifesto.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi[at]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Manifeston palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme PAMin harjoittelijatiimiin kaupallisen alan opiskelijaa, esimerkiksi markkinoinnin, strategia- tai henkilöstöjohtamisen tai tuotantotalouden opinnoista!

Etsimme nyt uran alkutaipaleella olevaa oma-aloitteista Assistant controlleria osaksi Continental Rengas Oy:n sekä BestDrive Finland Oy:n tiivistä taloustiimiä Espoon Leppävaaraan!

Rahoitusalan softaa kehittävä kansainvälisesti palkittu ohjelmistoyritys MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia tiiviiseen joukkoonsa kasvamaan!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen