aTalent Recruiting logo

Strategic Partnerships Manager

Julkaistu 18.11.2021

Strategic Partnerships Manager

aTalent on kaupallisiin, insinööri- ja teknologia-alan rooleihin erikoistunut rekrytointiyritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus ja mahtavat asiakkaat tunnetuimmista startupeista isoihin pörssiyhtiöihin ja pienempiin asiantuntijayrityksiin.

Meille tärkeää on laadukas työ sekä työnhakijoiden että -antajien suuntaan pitäen samalla huolta siitä, että omalla henkilöstöllämme on kivaa töissä ja toimimme vahvalla eettisella arvopohjalla. Meitä kuvataan usein lauseella ”fiksua, mutta rentoa!”. Meillä työtä tehdään pilke silmäkulmassa ja tulosta halutaan saada aikaiseksi, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Tiimimme koostuu 50:sta rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan asiantuntijasta.

Etsimme näkemyksellistä Strategic Partnerships Manageria vaihteleviin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin – kenties juuri sinua? Rekrytointiyrityksenä aTalentin vaikutuspiirin ytimessä ovat aktiiviset ja passiiviset työnhakijat sekä työnantajat, unohtamatta muita tärkeitä sidosryhmiä kuten opiskelija- ja alumnijärjestöjä ja ammatillisia ryhmiä – myös somesta tuttuja! Strategic Partnerships Managerina astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin tavoitteenasi rakentaa strategisesti merkittäviä kumppanuuksia ja niiden myötä tehdä aTalent näkyväksi ja tunnetuksi suomalaisessa työelämässä.

Tässä roolissa vastuullasi on tunnistaa sellaiset toimijat, ryhmät, verkostot ja organisaatiot, joiden kautta avautuu uusia väyliä työelämässä oleviin korkeakoulutettuihin. Emme halua tavoittaa ainoastaan nuoria ammattilaisia, vaan tehdä itsemme tunnetuksi myös kokeneempien asiantuntijoiden kanavissa. Strategic Partnerships Managerina hyödynnät markkinoinnin, brändiviestinnän sekä muun vuorovaikuttamisen keinoja uusien tahojen tavoittamiseksi. Suunnittelet konsepteja, kuten mentorointiohjelmia, podcast-vierailuja, sponsorointeja, webinaareja, blogisarjoja, after work -tilaisuuksia, tutkimuksia tai jotain ihan muuta, mitä kukaan ei ole vielä tehnyt – ainakaan tässä mittakaavassa! Tämän lisäksi vastaat suunnitelmien operatiivisesta toteutuksesta, mittaamisesta ja seurannasta suhteiden kaikissa vaiheissa aina pilotista yhteistyön laajentamiseen ja syventämiseen. aTalent on yhtä vahva kuin sen verkosto, joten osana aTalentin kasvustrategiaa luotamme harteillesi vastuullisen roolin, jossa ensisijainen tavoitteesi on vahvistaa markkina-asemaamme luoden samalla korkeakoulutetuille parempaa työelämää.

Tiimimme on pieni ja toimenkuva uusi, joten työssä onnistuminen vaatii omistajuutta. Et heiluttele käsiäsi tekemisen kustannuksella, vaan toimit itsenäisesti, proaktiivisesti ja sinnikkäästi. Menestyt varmasti, jos olet luova, innovatiivinen ajattelija ja hyvä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Et sorru ainoastaan kertaluontoisiin kampanjoihin, vaan pystyt tekemään myös pitkän tähtäimen suunnittelua: viet villitkin ideat ennakkoluulottomasti toteutukseen kuitenkin analysoiden toimintaa ja sen kaupallista hyötyä. Toimenkuva on monipuolinen ja laaja, joten olet projektihallinnan ja priorisoinnin sankari. Strategic Partnerships Managerina tuet toiminnallasi myös aTalentin muuta markkinointia, joten pystyt osoittamaan perusymmärrystä some- ja sisältömarkkinoinnista: sinulla on sanan säilä povarissa ja kyky tuottaa sisältöä eri kohderyhmille ja alustoille.

Innostumme sinusta, koska sinulla on…

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta – näytöt ansiokkaasta verkoston rakentamisesta ja yhteisön ylläpidosta katsomme eduksesi vaan emme välttämättömyydeksi!
  • Uteliaisuutta työelämän teemoja ja ilmiöitä, kuten rekrytointi- ja johtamistrendejä, kohtaan
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot suomeksi ja englanniksi sekä luontaista kykyä verkostoitua

Innostut meistä, koska tarjoamme sinulle…

  • Ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa aTalentin kasvuun sekä aidosti merkityksellisen työn korkeakoulutettujen työelämän parantamiseksi
  • Kannustavan ja positiivisen työyhteisön, jossa jokainen saa olla oma itsensä
  • Matalan hierarkian, jossa johtamistapa on ennen kaikkea coachaava ja luottava: saat tukea, apua ja kannustusta, silloin kun sitä tarvitset!
  • Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen sekä kouluttautumiseen
  • Kivaa yhdessä tekemistä myös työaikojen ulkopuolella: viimeisimpänä suosiossa ovat olleet Trib3n HIIT-treenit, kisastudiot, ravintola-excursiot sekä erilaiset pelailut etä- ja liveafterien merkeissä!
  • Erinomaisella sijainnilla olevan tukikohdan keskellä Kamppia Autotalon kattohuoneistossa, josta löytyy merinäköalan lisäksi välipalatarjoilu

Kurkkaa myös tunnelmaa Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja YouTubessa (aTalent Recruiting) ja lue meistä lisää Twitteristä (@aTalentR), LinkedInistä (aTalent Recruiting) – tai kysy suoraan aTalentilaisilta!

Oletko oman alasi 007? Lue lisää aTalentin kasvustrategiasta ja lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa sekä vastauksesi hakulomakkeen kysymykseen videomuodossa viimeistään torstaihin 2.12. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme siis vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operations Manager, Mikaela Johansson (+358503512400, mikaela.johansson(at)atalent.fi), ti 23.11. klo 9-10, pe 26.11. klo 12-13, ke 1.12. klo 9-10

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Supercell is now offering a perfect chance for a communications enthusiast to get more experience in the world of communications and to take the first steps towards becoming a future specialist as a PR & Communication Trainee! Supercell’s goal is to expose you to a wide variety of communications-related work tasks so that you can get a comprehensive picture of working in a Communications Team with a company like Supercell.

Strategic

Aibidia is looking for driven full-time Junior Account Executives in Helsinki. You will be an integral part of Aibidia’s Sales team, and work as part of the wider Revenue team including Marketing, Customer Success and Product. Your role as Junior Account Executive is to generate new business via different channels and manage leads from our high-performing SDR team

Strategic

Aibidia is looking for 2-3 ambitious Global Account Executives who will drive momentum for the Sales team and have a huge impact on the entire company. Aibidia is in a high growth phase and it is an exciting time to join and help shape the company’s future as an early stakeholder!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen