Elopak

Supply Chain Specialist

Julkaistu 14.04.2021

Supply Chain Specialist

Elopak on johtava nestemäisten elintarvikepakkausten ja täyttölaitteiden toimittaja kartonkipohjaisissa ratkaisuissa. Yrityksen ikoniset Pure-Pak®-pakkaukset on suunniteltu ympäristöä, elintarviketurvallisuutta ja käyttömukavuutta ajatellen. Tavoitteenamme on säilyttää asiakkaidemme tuotteiden laatu ja huomioida kestävän kehityksen näkökulma. Teemme tämän toteuttamalla kestäviä pakkausratkaisuja, jotka antavat kuluttajille mahdollisuuden tehdä ympäristötietoisia valintoja.

Elopak tarjoaa uusiutuvista raaka-aineista tehtyjä ja kierrätettäviä pakkausratkaisuja. Elopak perustettiin Norjassa vuonna 1957, ja sen omistaa Ferd-konserni. Nykyään Elopak työllistää 2600 henkilöä ja myy vuosittain yli 14 miljardia pakkausta yli 80 maassa.

Johtava pakkausmateriaalien ja täyttölaitteiden toimittaja Elopak etsii Supply Chain Specialistia osaksi pientä, mutta sitäkin tehokkaampaa tiimiään – kenties juuri sinua? Tässä roolissa pääset kesäkaudeksi hyppäämään toimitusketjujen hallinnan pariin, jonka jälkeen työsuhde jatkuu määräaikaisena äitiyslomasijaisuutena vuoden 2022 kesään saakka. Kesällä tehtäväsi koostuvat Elopakin Suomen asiakkaiden, eli suomalaisten meijereiden ja mehutehtaiden, pakkausmateriaalin koordinoinnista Euroopassa olevilta tehtailta. Pääset omalla työpanoksellasi varmistamaan sen, että suomalaiset asiakkaat sekä kuluttajat saavat tuotteensa aikataulussa.

Kesän jälkeen pääset näyttämään kyntesi myynnin avustavissa tehtävissä, kuten asiakastapaamisten sekä myynnin materiaalien valmisteluissa ja markkinatutkimusten tekemisessä. Yhtenä vastuualueenasi on myös vastuullisuus- ja ympäristöasioihin liittyvät kehitys- ja ylläpitotehtävät. Myynnin tuen sekä kehitystyön lisäksi, sinulla on mahdollisesti tehtäviä taloushallinnossa. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen toimialalta sekä B2B-liiketoiminnan parista, mutta rooli määrittyy pitkälti omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuva korkeakoulutaustaa, esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito on eduksesi)
 • SAP-osaaminen katsotaan eduksi
 • Valmiutta ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Kiinnostusta työskennellä vastuullisuuden ja ympäristöasioiden parissa
 • Auton käyttömahdollisuutta sekä B-ajokorttia

Arvostamme tiimissämme erityisesti:

Itseohjautuvaa työotetta – Tartut itsenäisesti, rohkeasti ja oma-aloitteisesti työtehtäviisi sekä johdat omaa työtäsi varmoin ottein

Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – Kommunikoit luontevasti niin asiakkaiden kuin työkavereidenkin kanssa

Tarkkuutta ja täsmällisyyttä – Olet säntillinen ja numerotarkka tekijä, joka ymmärtää huolellisuuden merkityksen kun käsittelet pieniä sekä suuria tilausmääriä.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset kehittymismahdollisuudet sekä roolin, joka mukautuu omien kompetenssiesi mukaan
 • Loistavan mahdollisuuden päästä hyppäämään kansainväliseen mielenkiintoiseen yritykseen, joka on Euroopassa kärkiyhtiö omalla toimialallaan
 • Hyvät työsuhde-edut: lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon
 • Asiantuntevat ja mukavat kollegat
 • Etätyömahdollisuuden

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 27.4. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.elopak.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Elopakin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Supply

We are looking for a driven full-time Global Account Executive in Helsinki. You will be an integral part of Aibidia’s Sales team, and work as part of the wider Revenue team including Marketing, Customer Success, and Product. Your role as Global Account Executive is to generate new business via different channels and manage leads from our high-performing SDR team.

Supply

Vertaa.fi etsii nyt myyntityöstä innostunutta ja tavoitteellista Asiakkuuspäällikköä kasvavaan joukkoonsa, oletko se sinä? Vertaa.fi auttaa sekä kuluttajia löytämään tarpeeseensa parhaat tuotteet että verkkokauppoja tuomaan paremmin omaa tarjontaansa kuluttajien saataville. Asiakkuuspäällikön roolissa pääset toimimaan avainasemassa molempien osapuolten auttamiseksi.

Supply

Onko sinulla jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, etkä malta odottaa pääseväsi jakamaan osaamistasi myös muille? Hengityssuojaimia valmistava yritys Jedx Medcare etsii nyt Myyntijohtajaa auttamaan heitä heidän myyntiorganisaationsa rakentamisessa ja kehittämisessä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen