Support & Operations Specialist

Julkaistu 04.03.2019

Youredi is a leading global provider of a cloud-based Integration Platform as a Service (iPaaS) solution with a focus on global trade and logistics. Youredi enables quick connections and message translations between trading partners and customers. Integrating with communities, carriers, shippers, consignees and the systems that they use, Youredi provides global scale, speed, and agility. This seamless real-time flow of 100% accurate data, provides organizations with the ability to analyze and optimize all supply chain processes. Youredi operates globally from Finland and USA. For more information visit www.youredi.com.

Etsimme nyt toimeen tarttuvaa ja asiakaspalveluhenkistä tekijää tietoteknisellä taustalla työskentelemään osana Youredin kasvavaa tiimiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät iPaaS-pilvialustamme toiminnan parissa. Pääasiallisena vastuualueenasi tulee olemaan teknistä asiantuntijuutta vaativat tehtävät, kuten Youredin alustan toiminnan varmistaminen, monitorointi, operointi ja asiakasyhteydenpito. Toimit asiakkaidemme teknisenä yhteyshenkilönä ja autat heitä alustan käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Mielipiteesi huomioidaan ja pääset tuomaan omassa työssäsi keräämääsi tietotaitoa alustamme kehittämiseen.

Support & Operations Specialistin tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä osaamistasi laajasti. Tehtävässä tulet oppimaan paljon alustateknologioista ja asiakastyöstä. Sinulla ei mene sormi suuhun ratkoessasi ongelmatilanteita ja kykenet palvelemaan asiakkaita itsenäisesti. Kiperissä tilanteissa tarjoamme sinulle koko muun tiimin tuen. Tehtävänkuva tarjoaa vapautta, mutta jokaisen tiimin jäsenen panos liiketoiminnan kehittämiseen on meille tärkeää. Tärkeää tehtävässä onnistumiseksi on motivoitunut asenne, kehittymishalu ja kyky johtaa omaa työskentelyä. Odotamme sinulta avointa mieltä ja kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.

Toivomme sinulta:

  • Ymmärrystä erilaisista pilvipalvelinteknologioista
  • Aikaisempaa työkokemusta samankaltaisista tehtävistä ja/tai asiakaspalvelutehtävistä
  • Teknistä taustaa sekä jonkinlaista ohjelmointikokemusta esim. skriptauskielistä
  • Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista

Youredi tarjoaa sinulle:

  • Matalan hierarkian, joustavan työympäristön ja mukavat työkaverit
  • Mahdollisuudet vaikuttaa omiin työtehtäviisi – jokaisen mielipide on meille tärkeä
  • Monipuoliset ja kattavat työsuhde-edut sekä kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mielenkiintoisen roolin kansainvälisessä ja uraauurtavassa yrityksessä

Innostuitko tästä mahdollisuudesta? Hienoa! Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään maanantaina 18.3.19 tänne: https://apply.atalent.fi/youredi-support-operations-specialist-3-2019.

Voit tutustua Yourediin osoitteessa www.youredi.com/. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerström (cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi, +358 50 505 3170).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen