FinScan Oy

Suunnittelu- ja huoltoinsinööri (elektroniikka)

Julkaistu 19.03.2021

FinScan on teknologiayhtiö, jonka tarina alkoi vuonna 1989 kolmen suomalaisen insinöörin intohimosta kehittää hyödyllisiä mittausjärjestelmiä ja ohjelmistoja sahateollisuudelle. Tänäkin päivänä FinScan kehittää konenäköön perustuvia automaattisia laadutusjärjestelmiä, jotka lisäävät sahojen tehokkuutta ja tuottavuutta. FinScanin ratkaisut auttavat tuntemaan raaka-aineen paremmin, hallitsemaan tietoa ja optimoimaan laadutus- ja tuotantoprosessia. FinScan on yhdistänyt voimansa maailman johtavan puuteollisuuden mittalaitevalmistajan, Microtecin, kanssa. Osana maailman suurinta puuteollisuuden mittalaitevalmistajaa FinScan on luotettava yhteistyökumppani, joka pystyy tarjoamaan entistä laajemman tuotevalikoiman ja parempaa palvelua.

Sahateollisuudella on tärkeä rooli ympäristön kannalta kestävien, uusiutuvasta raaka-aineesta valmistettujen ja hiiltä sitovien rakennusmateriaalien ja ratkaisujen tuottajana. FinScan pyrkii auttamaan sahoja täyttämään tämän vaativan roolin. Tukeakseen sahoja ratkaisuillaan FinScan täydentää nyt tiivistä neljän hengen tiimiään täysipäiväisellä ja vakituisella Suunnittelu- ja huoltoinsinöörillä (elektroniikka)! Tämä monipuolinen tehtävä on sopiva kombo siistiä sisätyötä sekä asiakkaiden tehtailla tapahtuvia vaativia asennus- ja huoltotöitä: Pääset matkustamaan asiakkaiden tehtaille asentamaan ja huoltamaan FinScanin mittalaitteita, kun taas toisena hetkenä istut konttorilla tai kotitoimistolla antamassa teknistä tukea asiakkaille etäyhteyksiä hyödyntäen, sekä ottaen osaa erilaisiin tuotekehitysprojekteihin. Työtehtäviisi kuuluvat myös elektroniikkalaitteiden suunnittelu sekä erilaisten komponenttien hankinta, kokoonpano ja testaus. Työviikkosi ovat vaihtelevia, ja arjessasi pääset näkemään eri asiakkaiden sahoja sekä suunnittelemaan omat vaihtelevat viikkosi juuri sinulle sopiviksi.

Työtehtävät räätälöidään sinun osaamisesi sekä mielenkiinnon kohteidesi mukaan, joten pääset itse vaikuttamaan siihen, millaiselta arkesi FinScanilla näyttää. Meille kuitenkin tärkeää on, että olet sosiaalisesti taitava ja oma-aloitteinen tekijä, joka tarttuu toimeen ja havainnoi ympäristöään aktiivisesti. Suunnittelu- ja huoltoinsinöörin (elektroniikka) roolissa pääset kohtaamaan useita eri asiakkaita, joten sujuvat vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi auttavat sinua menestymään tehtävässäsi. FinScan etsii pieneen tiimiinsä mukavaa kollegaa, jonka seurassa viihdytään, joten toivomme sinun olevan positiivinen ja aikaansaava tyyppi, joka arvostaa työyhteisöä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta tarkka aloitusajankohta on joustava.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja liikkuvan työtehtävän, joka yhdistää mielenkiintoisella tavalla hands-on – sekä toimistotyön
 • Erilaisia vastuita oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
 • Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää omaa osaamista
 • Kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuudet edetä uralla kansainvälisiin tehtäviin
 • Kattavat työsuhde-edut: Puhelin- ja lounasetu, nettiliittymä kotiin, laaja terveyshuolto, vakuutukset sekä mahdollisuus työsuhdeautoon työsuhteen myöhemmässä vaiheessa
 • Erinomaisen perehdytyksen sekä pienen tiimin tuen

Odotamme sinulta:

 • Relevanttia teknistä koulutustaustaa
 • Aiempaa työkokemusta elektroniikkasuunnittelusta
 • Perustyökalujen käyttökokemusta, kuten yleismittarin ja oskilloskoopin käyttötaito ja juotostaito
 • Matkustusvalmiutta (n. 25–50 pv/vuosi) sekä Suomessa että ulkomailla
 • B- ajokorttia
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Elektroniikkaharrastukset

Oletko valmis tarttumaan monipuoliseen työhön? Lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa tiistaihin 6.4.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://finscan.fi/

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Operatiivinen johtaja Mia Paatsalo (+35850 4680 610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan FinScan Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä Carunan kunnossapitotiimissä, monipuolisten ja vastuullisten kunnossapitotehtävien parissa? Kunnossapitoasiantuntijana liityt osaksi kahdeksanhenkistä asiantuntija- ja projektipäällikkötiimiä, jonka vastuulla on Carunan sähköverkon ylläpitäminen sekä kunnossapito aina Lapista Hankoon ja Porista Joensuuhun saakka.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen