Suunnitteluassistentti Turkuun

Julkaistu 25.09.2020

Korjauspartnerit on uusi, nuorekas ja dynaaminen yritys, jolla on kuitenkin alan kokenein henkilökunta. Toimintamme alkoi vuoden 2018 alussa ja nyt meitä on jo nelisenkymmentä ammattilaista. Osaamme korjausrakentamisen ja taloyhtiömaailman paremmin kuin omat taskumme. Henkilökuntamme toteuttamat sadat onnistuneet projektit takaavat kykymme viedä projekti läpi ongelmitta.

Kokonaispalvelumme kattavat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät osa-alueet: hankekehitys, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, valvonta ja projektinjohto. Tavoitteenamme on aina entistä viihtyisämpi, kestävämpi ja energiatehokkaampi rakennus ja tähän pääsemme hyvällä yhteistyöllä tilaajan ja urakoitsijan kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme paremmaksi ja tehokkaammaksi, koulutamme myös myös muita alalla toimijoita. Olemme myös edelläkävijöitä virtuaalisten suunnittelu- ja havainnollistamistekniikoiden käytössä.

Toimistomme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Helsingin Vallilassa sekä Turussa keskustassa. 

Voimakkaan kasvumme keskellä etsimme nyt kehittymishaluista Suunnitteluassistenttia Turkuun. Meillä pääset tekemään monipuolisesti rakennusalan tehtäviä ja ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä. Kohteemme ovat hyvin erilaisia, vaihdellen esimerkiksi 1800-luvun tiilikerrostalojen linjasaneerauksista 1970-luvun elementtikohteisiin. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu mm. kerrostalojen pohjapiirustusten sekä julkisivupiirustusten tekoa hyödyntäen AutoCAD:ia. Lisäksi avustat tiimiläisiäsi muissa rakennusprojekteihin liittyvissä juoksevissa asioissa, haet piirustuksia kohteista tai hoidat ulkoista viestintää esimerkiksi tiedotteiden ja sähköpostien muodossa.

Suunnitteluassistenttina sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alan ammattilaiseksi osaavan työporukan johdolla. Tulevaisuudessa sinulla onkin oiva mahdollisuus tehdä esimerkiksi opinnäytetyösi Korjauspartnereille ja edetä urallasi vastuullisempiin tehtäviin. Tehtävässä parasta on se, että pääset hankkeisiin mukaan valmisteluista aina toteutukseen saakka. Korjauspartnerit ovat nostamassa liiketoimintaansa uudelle tasolle ja etsivät jatkuvasti keinoja kehittää sitä ajan hermoon sopivaksi. Tutustu esimerkiksi Korjauspartnereiden uuteen konseptiin.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi:

  • Tehtävään soveltuvia rakennusalan (RI/RKM/Rakennusarkkitehdin) opintoja tai teknisen suunnittelun perustutkinto
  • Osaamista AutoCAD:in käytöstä
  • Aitoa kiinnostusta oppia uusia asioita ja kehittää omaa osaamistasi 
  • Isojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä matemaattista ajattelukykyä
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Voit olla opintojesi alkuvaiheessa, sillä tehtävän työtunnit ovat joustavasti sovittavissa opintojesi oheen. Arvostamme erityisesti AutoCAD -osaamista sekä kykyä tuottaa laadukasta tekstiä eri sidosryhmillemme. On myös hienoa, jos sinua kiinnostaa tulevaisuudessa omien hankkeiden vetäminen tai projektipäällikkönä toimiminen, sillä toivomme, että viihdyt kanssamme pidempäänkin! Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet kehityksellesi mm. kattavan perehdytyksen sekä kannustavan työyhteisön tuen päivittäiseen tekemiseen. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja sparraushenkistä asiantuntijatiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan suuresti.  Tulet työskentelemään alkuun enemmän toimistolla sekä työmailla, mutta kokemuksesi karttuessa tarjoamme mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten erittäin kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edut, puhelinedun sekä ennen kaikkea avoimen, huumorintajuisen sekä hyvinvoivan työyhteisön.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 11.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/korjauspartnerit-suunnitteluassistentti-turkuun-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Korjauspartnereiden palvelukseen.

Pääset tutustumaan Korjauspartnereihin tarkemmin täällä: www.korjauspartnerit.fi/ sekä https://atalent.fi/toihin-korjauspartnereille. Käy kurkkaamassa myös https://atalent.fi/blog/kehity-korjausrakentamisen-ammattilaiseksi-korjauspartnereilla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Peltonen Ski etsii nyt Tuotantoinsinööriä työskentelemään Heinolan tehtaalle!

Etsimme uutta (Junior) Simulointikonsulttia liittymään Delfoin Lean-konsultointitiimiin Espooseen!

Semtu etsii nyt rakennustekniikkaan orientoitunutta Tuoteinsinööriä monipuolisiin nosto- ja kiinnitystekniikan asiakasprojekteihin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen