Klinger Finland Oy

Talousassistentti

Julkaistu 06.09.2021

KLINGER Finland Oy on jo vuodesta 1940 lähtien liiketoimintaa harjoittanut, kansainväliseen KLINGER-konserniin kuuluva, monipuolinen teknisen alan ratkaisutoimittaja ja maahantuoja. Klinger Finland palvelee asiakkaita kaikilla teollisuuden toimialoilla ja laadukkaat tuotteet, johtava asiantuntemus sekä joustava asiakaspalvelu ovat sen toiminnan perusta. Klinger Finlandin toimisto-, tuotanto- ja varastotilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. Klinger Finland työllistää noin 100 henkilöä ja nyt he etsivät sinua, huolellista ja oma-aloitteista Talousassistenttia liittymään heidän, Klingeriläisten mukavaan ja ahkeraan joukkoon Kirkkonummen Masalaan!

Klinger Finland Oy etsii nyt huolellista ja oma-aloitteista Talousassistenttia yhdeksän hengen ICT- ja hallintotiimiin monipuolisten taloushallinnon työtehtävien pariin! Työtehtäviisi Talousassistenttina kuuluvat muun muassa osto- ja myyntireskontran hoitaminen, maksuliikenteen hallinta sekä pääkirjanpidossa ja raportoinnissa avustaminen. Lopullinen työnkuvasi tulee kuitenkin muodostumaan ennen kaikkea juuri sinun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. ICT- ja hallintotiimin talouspuolella lähimpinä kollegoinasi toimivat talousjohtaja, pääkirjanpitäjä sekä muutama muu talousassistentti. Lisäksi olet yhteyksissä erilaisten sidosryhmien, kuten konsernin pääkonttorin henkilökunnan, Klingerin toimittajien, asiakkaiden sekä myyjien kanssa.

Olet Klinger Finland Oy:n etsimä Talousassistentti, mikäli sinulle on jo kertynyt hieman aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi reskontran hoidosta kesätöiden tai työharjoittelun kautta. Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta, vaan tärkeintä Klingerille on se, että sinulla on jo perusymmärrystä kirjanpidosta sekä mielenkiintoa kehittyä sen parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä aikataulutus-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista ja huolellista työskentelyotetta.

Klinger Finland Oy tarjoaa sinulle:

 • Vakituisen työn vakavaraisessa, kansainvälisessä yrityksessä
 • Monipuolisen tehtäväkokonaisuuden taloushallinnon työtehtävien parissa
 • Mahdollisuuden lisätä vastuuta / laajentaa toimenkuvaa
 • Liukuvan työajan
 • Viihtyisän työympäristön ja mukavat kollegat
 • Liikunta- ja kulttuuriedun
 • Laajan työterveyshuollon ja kattavan vakuutusturvan
 • Erilaisia henkilöstötapahtumia

Klinger Finland Oy odottaa sinulta:

 • Soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa (voit olla koulutustaustaltasi esim. KTM, tradenomi tai merkonomi)
 • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, esim. reskontran hoidosta
 • Perusymmärrystä kirjanpidosta sekä mielenkiintoa kehittyä sen parissa
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista
 • Huolellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi Klinger Finland Oy lukee eduksi:

 • Aikaisemman työkokemuksen kirjanpidon työtehtävistä
 • Aikaisemman kokemuksen taloushallinnon järjestelmistä

Oletko sinä Klinger Finland Oy:n etsimä huolellinen ja oma-aloitteinen Talousassistentti? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 19.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Klinger Finland Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.klinger.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi@atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 13.9. klo 10-11 ja. 16.9. klo. 13-14.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Klingerin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Talousassistentti

Do you have earlier experience from working in a team and/or in customer surface?
Enfuce is now looking for a new Subject Matter Expert (SME) in payments to join our diverse and highly competent team. As an SME, you will have a key role in building and maintaining our card issuing service. This position is a great fit for you if you already have some experience working with customer surfaces and you are eager to develop your technical skills and knowledge further. You would describe your working style as precise and analytical and you already have some knowledge from the payment industry. Read more and apply now!

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen