Taloushallinnon asiantuntija

Julkaistu 21.09.2018

UKKO.fi on 2012 perustetun SLP Group Oy:n tarjoama verkkopalvelu kevytyrittäjille. Palvelumme kautta yksityishenkilöt voivat laskuttaa työstään ilman omaa yritystä. UKKO.fi on alansa suurin toimija ja palvelua käyttääkin jo 50 000 kevytyrittäjää. Itsensätyöllistäjien määrä on kasvussa ja kevytyrittäjyys tarjoaa väylän hyödyntää omaa osaamista ja mahdollisuuden kokeilla yrittäjämäistä toimintatapaa ennen oman yrityksen perustamista, Kehitämme palvelua jatkuvasti ja otamme aktiivisesti kantaa itsensätyöllistämisen ympärillä käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun. SLP Group Oy:n liikevaihto oli vuonna 2017 noin 55 miljoonaa euroa ja tällä hetkellä työllistämme noin 30 työntekijää.

UKKO.fi etsii nyt omatoimista ja toimeen tarttuvaa Taloushallinnon asiantuntijaa osaksi neljän hengen hallinnon tiimiään! Tässä tehtävässä pääset toimimaan myyntireskontraan liittyvissä tehtävissä. Tyypillisesti työpäiväsi aikana käsittelet käyttäjiemme tekemiä laskuja, prosessoit maksuliikenteeseemme liittyviä tapahtumia sekä tarkastelet erilaisia ilmoituksia ja kuluja. Pääset myös koostamaan myyntisuorituksia ja kehittämään prosessejamme yhä sujuvammiksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, sillä työskentelet niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Sinulla tulisi olla positiivinen asenne ja tarkka ote työhön. Emme odota sinun olevan valmis tekijä, mutta toivomme, että ymmärrät yrityksen taloushallinnon perusasiat ja erityisesti laskujen käsittelyyn liittyvät prosessit. Etsimämme henkilö pystyy aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian ja viihtyy kanssamme toivottavasti pidempäänkin.

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä (esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden kautta)
  • Relevanttia opintotaustaa kaupalliselta alalta (AMK, kauppakorkeakoulu tai vastaava)
  • Oma-aloitteista, tarkkaa, tehokasta sekä kehittämishaluista työskentelyotetta
  • MS Office -ohjelmien osaamista, Procountor ja Excel-taidot katsotaan eduksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Arvonlisäverolain tuntemus katsotaan eduksi

UKKO.fi tarjoaa sinulle:

  • Työhyvinvointia tukevan, avoimen, joustavan ja rennon mutkattoman työyhteisön
  • Asiantuntevan ja kokeneen tiimin tuen sekä mahdollisuuden päästä kehittämään sisäisiä prosessejamme eteenpäin
  • Monipuoliset etuudet sisältäen mm. bonusjärjestelmän, lounaskortin ja hyvän työterveyshuollon
  • Uudet ja modernit työvälineet ja -tilat (sis. kuntosalin) hyvien kulkuyhteyksien päässä Ruoholahdessa

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille pikimmiten, mutta viimeistään tiistaina 2.10. tänne: https://apply.atalent.fi/ukkofi-taloushallinnon-asiantuntija-9-2018. Toimitathan hakudokumenttisi pdf-muodossa. Kerrothan meille myös, milloin voisit aloittaa työt ja lisääthän mukaan palkkatoiveesi. Tehtävään valittavan henkilön luottotiedot tarkastetaan ennen lopullista valintaa.

Pääset tutustumaan UKKO.fi:n toimintaan täällä: www.ukko.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista antaa aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen