Tarjouslaskija

Julkaistu 13.11.2019

Helsingin Teräs Asennus Oy toimittaa ammattitaidolla kaikki metallirakenteiden asennustyöt, julkisivuasennukset ja kivivillaelementit. Olemme luotettava kumppani ja tavoitteenamme on löytää yhteistyössä asiakkaan kanssa heidän tarpeitaan parhaiten vastaavat ratkaisut. 

Tuotteitamme ovat metallirakenteet, levyt, ritilät ja verkot. Asiakkaille tarjoamme tuotteet ja asennuksen valmiina kokonaisuuksina.

Yhtiö on perustettu 2014 ja yhtiön palveluksessa on 21 ammattilaista. Vuoden 2018 liikevaihto oli 3,9 miljoonaa euroa.

Mikäli haluat olla mukana kehittämässä rakennusalaa ja oppia lisää metallirakentamisesta sekä monista muista kiinnostavista tehtävistä, niin tämä paikka on juuri sinulle tehty! Tarjouslaskijana lasket tulevia tarpeitamme, teet tarjouksia ja olet mukana viimeistelemässä tarjousneuvotteluitamme. Pääset myös vetämään projektejamme ja saat lisää vastuuta taitojesi karttuessa. Toimit yhteistyössä muun henkilöstömme kanssa ja pyrit löytämään oikeat ratkaisut tilanteisiin.

Päätehtäväsi on kuitenkin tarjouslaskeminen, joten sinulla tulisi olla tästä jo aiempaa kokemusta. Näemme eduksi jo aiemman osaamisen tuotannosta, alihankinta osaamisesta sekä CAD:n lukutaidosta. Mikäli ymmärrät hieman lujuusopistakin, niin hienoa! Sinulla tulisi olla jo aikaisempi työkokemus työmaalta. Sopiva koulutustausta tehtävään on rakennus- tai koneinsinööri tms. relevantti tausta. Mikäli olet viimeistelemässä opintojasi, niin kuulemme mielellämme sinun ajatuksesi sopivasta lopputyöstä, minkä mahdollisesti voisit toteuttaa meillä.

Kohteemme ja projektimme vaihtelevat, olemme olleet mukana rakentamassa metroasemia, kauppakeskuksia, sekä mm. monitoimikeskusta Oodia. Tästä pääset katsomaan tekemiämme kohteita: https://www.terasasennus.fi/hta-referenssit. Helsingin Teräs Asennus tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet ja perehdytyksen työssä menestymisen tueksi. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja ammattitaitoista tiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan. Työotteeltasi olet tarkka ja sinnikäs tekijä, joka tekee asiat loppuun asti tarkasti. Sinun tulisi toimia hyvin paineen alla, eduksi näemme sen, että olet valmis kohtaamaan haasteet hyvällä asenteella avoimin mielin. Työskentelet pääosin Helsingin Teräs Asennuksen toimitiloissa Suutarilassa sekä tilanteen mukaan työmailla. Myös etätyö on mahdollista ajoittain.

 Edellytämme sinulta:

  •     Relevanttia taustaa rakennusalalta tai talouspuolelta
  •     Aiemman työkokemuksen työmailta
  •     Hyviä vuorovaikutustaitoja
  •     Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, venäjän tai viron kielen taito katsotaan eduksi

Helsingin Teräs Asennus tarjoaa sinulle:

  •     Vakituisen position, missä toivomme sinun viihtyvän kanssamme pidempäänkin
  •     Erinomaiset puitteet menestyä työssäsi
  •     Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ripeästi
  •     Joustavan ja sinun kehittymistäsi tukevan työyhteisön
  •     Kilpailukykyisen palkkauksen matalan hierarkian omaavassa yrityksessä

Mikäli olet etsimämme tarjouslaskija, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään keskiviikkona 27.11.2019 tänne:https://apply.atalent.fi/helsingin-teras-asennus-oy-tarjouslaskija-11-2019. Toimitathan hakudokumenttisi pdf-muotoisina.

Pääset tutustumaan Helsingin Teräs Asennukseen tarkemmin täällä: https://www.terasasennus.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista antaa aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagersröm (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).  

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Helsingin Teräs Asennuksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen