Meira Nova

Tarjouslaskija (tukkukauppa)

Julkaistu 14.06.2021

Tarjouslaskija (tukkukauppa)

Meira Nova on vuonna 1991 perustettu foodservice-alan toimitustukku. Palvelemme lähes 200 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Tuusulassa. Meira Nova on SOK:n tytäryhtiö. Meira Novasta voit lukea lisää täältä.

Etsimme tukkukauppa Meira Novan valikoimanhallinnan tiimiin uutta kehitysorientoitunutta Tarjouslaskijaa! Tässä roolissa toimit avaintekijänä kilpailutusten ja tarjousten voittamiselle. Vastuullasi on sekä julkisen että yksityisen sektorin tarjouskilpailutuksiin tehtävät tarjoukset. Tehtävänäsi on valmistella tarjous ja tuotteistaa se asiakastarvetta vastaavasti ja kannattavasti. Toimit tehtävässäsi yhteistyössä asiakasvastaavien, tuoteasiantuntijoiden ja hankinnan kanssa liittyen tuotteisiin ja hinnoitteluun. Tarjouksiin liittyen olet mukana kehittämässä prosessia ketterämmäksi ja automatisoidummaksi. Tarjouslaskennan ohella sinulla on rooli kysynnän suunnittelun uudistamisessa. Tässä tavoitteena on myyntiennusteiden, analyysien ja trendien avulla ennustaa pidemmän tähtäimen näkymiä. Pääset näin mukaan kehittämään Meira Novan S&OP-prosessia.

Tehtävässä vastaat kokonaisuuksista itsenäisesti, joten tehtävä vaatii omistajuutta. Toimit monien sidosryhmien parissa sekä ryhmien välissä, joten tärkeää on, että omaat selkeät vuorovaikutustaidot ja pystyt pitämään useita palloja ilmassa. Roolissa menestyt analyyttisella ja numero-orientoituneella työotteella, sekä hyvällä järjestelmäosaamisella. Näiden lisäksi toivomme, että omaat jo kokemusta tarjouslaskennasta, julkisista hankintaprosesseista tai -tarjouksista ja tunnet hankintalain.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Tuusulassa Meira Novan pääkonttorilla. Pystyt suunnittelemaan työskentelysi joustavasti lähi- ja etätyötä vaihdellen. Toivomme aloitusta mahdollisimman pian ja perehdytystä on mahdollista järjestää kesällä, mutta suhtaudumme joustavasti myös elokuussa aloittamiselle.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kaupallisten tai elintarvikeopintojen parista
 • Aiempaa työkokemusta julkisten hankintojen parista ja hankintalain tuntemusta, sekä ymmärrystä elintarvikemarkkinasta
 • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, mielellään SAP:sta tai samankaltaisesta ja edistyneet Excel-taidot, kykyä käsitellä suurempaa datamassaa
 • Osallistuvaa ja aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus ja syvempi osaaminen elintarvikkeiden parista ja ymmärrys niihin liittyvästä lainsäädännöstä
 • Ruotsin kielen osaaminen

Meira Nova tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden olla osa kehittyvää foodservice -tukkukauppaa
 • Työpaikan, jossa on korkea työtyytyväisyys sekä osaava ja sitoutunut henkilökunta
 • Position, jossa pääset myös aidosti kehittämään! Kehität tarjouslaskentaprosessin ohella kysynnän ennustamiseen ja suunnitteluun parhaita tapoja ja fasilitoit ryhmää teeman ympärillä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa osaamistasi kehittyvään organisaatioon
 • Kehittämisen lisäksi pääset itse kehittymään työssäsi. Sinulla on mahdollisuuksia osallistua valmennuksiin ja koulutuksiin, jotta osaamisesi pysyy ajan tasalla
 • S-ryhmän tarjoamat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut, voit lukea niistä tarkemmin täältä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Meira Novan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

aTalent Recruiting logo

Etsimme määrätietoista Community Manageria monipuolisiin ja laaja-alaisiin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin. Roolissa astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin. Tehtävänäsi on löytää väyliä tavoittaa uusia yhteistyökumppaneita ja yleisöjä, ja vetää heitä puoleemme paitsi uusien konseptien ja palvelumallien suunnittelulla, myös taitavalla markkinoinnilla, brändiviestinnällä ja muilla vuorovaikuttamisen keinoilla.

Tarjouslaskija

Are you ready to lead strategic initiatives and operations in a company that is being valued as a unicorn in 2-3 years from now? Aibidia, a start-up on a mission to revolutionize transfer pricing, is looking for a Head of Operations to support the COO and the rest of the Executive Team with strategy definition, implementation, and execution!

Tarjouslaskija

FNZ

Would you like a front-row seat in a strongly growing global company with a stable foundation that enables new opportunities and projects all around the world? FNZ is now looking for a proactive and customer-oriented Service Delivery Manager to join their team in Helsinki! In this role you will be responsible for the overall service delivery and relationship with key named client(s) in Nordics on a day to day basis.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen