Meira Nova

Tarjouslaskija (tukkukauppa)

Julkaistu 14.06.2021

Tarjouslaskija (tukkukauppa)

Meira Nova on vuonna 1991 perustettu foodservice-alan toimitustukku. Palvelemme lähes 200 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Tuusulassa. Meira Nova on SOK:n tytäryhtiö. Meira Novasta voit lukea lisää täältä.

Etsimme tukkukauppa Meira Novan valikoimanhallinnan tiimiin uutta kehitysorientoitunutta Tarjouslaskijaa! Tässä roolissa toimit avaintekijänä kilpailutusten ja tarjousten voittamiselle. Vastuullasi on sekä julkisen että yksityisen sektorin tarjouskilpailutuksiin tehtävät tarjoukset. Tehtävänäsi on valmistella tarjous ja tuotteistaa se asiakastarvetta vastaavasti ja kannattavasti. Toimit tehtävässäsi yhteistyössä asiakasvastaavien, tuoteasiantuntijoiden ja hankinnan kanssa liittyen tuotteisiin ja hinnoitteluun. Tarjouksiin liittyen olet mukana kehittämässä prosessia ketterämmäksi ja automatisoidummaksi. Tarjouslaskennan ohella sinulla on rooli kysynnän suunnittelun uudistamisessa. Tässä tavoitteena on myyntiennusteiden, analyysien ja trendien avulla ennustaa pidemmän tähtäimen näkymiä. Pääset näin mukaan kehittämään Meira Novan S&OP-prosessia.

Tehtävässä vastaat kokonaisuuksista itsenäisesti, joten tehtävä vaatii omistajuutta. Toimit monien sidosryhmien parissa sekä ryhmien välissä, joten tärkeää on, että omaat selkeät vuorovaikutustaidot ja pystyt pitämään useita palloja ilmassa. Roolissa menestyt analyyttisella ja numero-orientoituneella työotteella, sekä hyvällä järjestelmäosaamisella. Näiden lisäksi toivomme, että omaat jo kokemusta tarjouslaskennasta, julkisista hankintaprosesseista tai -tarjouksista ja tunnet hankintalain.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Tuusulassa Meira Novan pääkonttorilla. Pystyt suunnittelemaan työskentelysi joustavasti lähi- ja etätyötä vaihdellen. Toivomme aloitusta mahdollisimman pian ja perehdytystä on mahdollista järjestää kesällä, mutta suhtaudumme joustavasti myös elokuussa aloittamiselle.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kaupallisten tai elintarvikeopintojen parista
 • Aiempaa työkokemusta julkisten hankintojen parista ja hankintalain tuntemusta, sekä ymmärrystä elintarvikemarkkinasta
 • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, mielellään SAP:sta tai samankaltaisesta ja edistyneet Excel-taidot, kykyä käsitellä suurempaa datamassaa
 • Osallistuvaa ja aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus ja syvempi osaaminen elintarvikkeiden parista ja ymmärrys niihin liittyvästä lainsäädännöstä
 • Ruotsin kielen osaaminen

Meira Nova tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden olla osa kehittyvää foodservice -tukkukauppaa
 • Työpaikan, jossa on korkea työtyytyväisyys sekä osaava ja sitoutunut henkilökunta
 • Position, jossa pääset myös aidosti kehittämään! Kehität tarjouslaskentaprosessin ohella kysynnän ennustamiseen ja suunnitteluun parhaita tapoja ja fasilitoit ryhmää teeman ympärillä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa osaamistasi kehittyvään organisaatioon
 • Kehittämisen lisäksi pääset itse kehittymään työssäsi. Sinulla on mahdollisuuksia osallistua valmennuksiin ja koulutuksiin, jotta osaamisesi pysyy ajan tasalla
 • S-ryhmän tarjoamat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut, voit lukea niistä tarkemmin täältä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Meira Novan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tarjouslaskija

Flovio etsii Senior Consultantia liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Tässä työssä osallistut monipuolisiin operaatioiden ja liiketoimintaprosessien kehitysprojekteihin, jotka ovat laajuudeltaan vaihtelevia: muutaman viikon mittaisista vuoden kestäviin projekteihin. Työssäsi toimit asiakasrajapinnassa ja teet tiivistä yhteistyötä sisäisen tiimin kanssa. Lue lisää ja hae paikkaa!

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen