Meira Nova

Tarjouslaskija (tukkukauppa)

Julkaistu 14.06.2021

Tarjouslaskija (tukkukauppa)

Meira Nova on vuonna 1991 perustettu foodservice-alan toimitustukku. Palvelemme lähes 200 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Tuusulassa. Meira Nova on SOK:n tytäryhtiö. Meira Novasta voit lukea lisää täältä.

Etsimme tukkukauppa Meira Novan valikoimanhallinnan tiimiin uutta kehitysorientoitunutta Tarjouslaskijaa! Tässä roolissa toimit avaintekijänä kilpailutusten ja tarjousten voittamiselle. Vastuullasi on sekä julkisen että yksityisen sektorin tarjouskilpailutuksiin tehtävät tarjoukset. Tehtävänäsi on valmistella tarjous ja tuotteistaa se asiakastarvetta vastaavasti ja kannattavasti. Toimit tehtävässäsi yhteistyössä asiakasvastaavien, tuoteasiantuntijoiden ja hankinnan kanssa liittyen tuotteisiin ja hinnoitteluun. Tarjouksiin liittyen olet mukana kehittämässä prosessia ketterämmäksi ja automatisoidummaksi. Tarjouslaskennan ohella sinulla on rooli kysynnän suunnittelun uudistamisessa. Tässä tavoitteena on myyntiennusteiden, analyysien ja trendien avulla ennustaa pidemmän tähtäimen näkymiä. Pääset näin mukaan kehittämään Meira Novan S&OP-prosessia.

Tehtävässä vastaat kokonaisuuksista itsenäisesti, joten tehtävä vaatii omistajuutta. Toimit monien sidosryhmien parissa sekä ryhmien välissä, joten tärkeää on, että omaat selkeät vuorovaikutustaidot ja pystyt pitämään useita palloja ilmassa. Roolissa menestyt analyyttisella ja numero-orientoituneella työotteella, sekä hyvällä järjestelmäosaamisella. Näiden lisäksi toivomme, että omaat jo kokemusta tarjouslaskennasta, julkisista hankintaprosesseista tai -tarjouksista ja tunnet hankintalain.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Tuusulassa Meira Novan pääkonttorilla. Pystyt suunnittelemaan työskentelysi joustavasti lähi- ja etätyötä vaihdellen. Toivomme aloitusta mahdollisimman pian ja perehdytystä on mahdollista järjestää kesällä, mutta suhtaudumme joustavasti myös elokuussa aloittamiselle.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kaupallisten tai elintarvikeopintojen parista
 • Aiempaa työkokemusta julkisten hankintojen parista ja hankintalain tuntemusta, sekä ymmärrystä elintarvikemarkkinasta
 • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, mielellään SAP:sta tai samankaltaisesta ja edistyneet Excel-taidot, kykyä käsitellä suurempaa datamassaa
 • Osallistuvaa ja aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus ja syvempi osaaminen elintarvikkeiden parista ja ymmärrys niihin liittyvästä lainsäädännöstä
 • Ruotsin kielen osaaminen

Meira Nova tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden olla osa kehittyvää foodservice -tukkukauppaa
 • Työpaikan, jossa on korkea työtyytyväisyys sekä osaava ja sitoutunut henkilökunta
 • Position, jossa pääset myös aidosti kehittämään! Kehität tarjouslaskentaprosessin ohella kysynnän ennustamiseen ja suunnitteluun parhaita tapoja ja fasilitoit ryhmää teeman ympärillä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus tuoda omaa osaamistasi kehittyvään organisaatioon
 • Kehittämisen lisäksi pääset itse kehittymään työssäsi. Sinulla on mahdollisuuksia osallistua valmennuksiin ja koulutuksiin, jotta osaamisesi pysyy ajan tasalla
 • S-ryhmän tarjoamat Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut, voit lukea niistä tarkemmin täältä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Meira Novan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

hartwall-atalent

Etsimme kokenutta HR-ammattilaista liiketoiminnan ytimeen varmistamaan, että Hartwallilla on kilpailukykyinen ja osaava henkilöstö, joka viihtyy töissä. Haussa on liiketoimintalähtöinen HR-kehitysjohtaja.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen