Technical Process Specialist

Julkaistu 11.02.2020

Agility and adaptability is deep in our DNA. Thus, we have been able to develop a model that is quickly replicable in almost any corner of the world for producing recyclable plastics, fuels and energy from waste for industrial customers.

We believe success is based on long-term partnerships – combining local presence and access to the value chains with our knowhow and capabilities makes a winning combination. With us waste becomes a resource. Read more about us and our projects here and here

Griffin Refineries etsii osa-aikaista tekniikan alan korkeakouluopintojaan viimeistelevää Technical Process Specialistia liittymään osaksi kasvutarinaansa orgaanisen jätteen kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijänä. Technical Process Specialistina liityt Griffin Refineriesin kompaktiin Suomen tiimiin ja toimit Project Directorin käsiparina osana Organic Waste -liiketoimintaa avustaen aluksi esimerkiksi teknisten dokumenttien organisoinnissa, arkistoinnin rakentamisessa ja dokumenttien saatavuudesta huolehtimisessa. Vastaat jo olemassa olevien dokumenttien tarkistamisesta ja päivittämisestä sekä luot uusia dokumentteja, kuten teknisiä manuaaleja, prosessilaskelmia ja tarjousdokumentteja. Pääset myös oppimaan lisää ympäristötekniikan dokumenttien muokkaamisesta, joten toivomme, että suhtaudut uuteen tietoon ja oppimiseen uteliaalla ja kehittymishaluisella asenteella. 

Osaamisesi karttuessa pääset työskentelemään yhteistyössä alihankkijoiden kanssa, koordinoimaan alihankkijayhteistyötä sekä osallistumaan projektinhoitoon ja sisäisten prosessien suunnitteluun. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisten asiakassuhteiden hoitamiseen oman innostuksesi ja osaamisesi mukaisesti. Lisäksi oman osaamisen ja kiinnostuksesi mukaan voit laajentaa tehtävänkuvaasi myös muille Griffinin toiminta-alueille, kuten muovinkierrätyksen ja jätepolttoaineen pariin. Toivomme, että viihdyt muuttuvassa työympäristössä ja suhtaudut muuttuviin tilanteisiin uteliaasti ja ennakkoluulottomasti. Odotamme sinulta ennen kaikkea oppimishalukkuutta, rohkeaa ja oma-aloitteista työskentelytyyliä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme osaamistasi, ideoitasi ja näkemystäsi ja voitkin myös itse nostaa esille kehitysehdotuksia ja vaikuttaa tapaan tehdä työtä. Tarjoamme sinulle myös joustavat työajat, jotka mahdollistavat oman työn suunnittelun parhaaksi katsomallasi tavalla. Työskentelet noin 3-4 päivänä viikossa, joten työ sopii loistavasti opintojen loppuvaiheen opiskelijalle esimerkiksi lopputyön kirjoittamisen yhteyteen. 

Odotamme:

 • Loppuvaiheen korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta (esimerkiksi ympäristö-, energia-, rakennus-, kemiantekniikka tai tuotantotalous) 
 • Perustason ymmärrystä AutoCADista
 • Innostusta uuden oppimiseen ja roolissa kehittymiseen 
 • Sujuvaa englannin ja hyvää suomen kielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta
 • Kiinnostusta kiertotaloutta, kestävää kehitystä ja kierrätystä kohtaan

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Espanjan ja/tai italian kielitaito, sillä Griffinillä on asiakkaita Espanjassa ja Italiassa
 • Aikaisempi työkokemus tuotantolaitokselta tai työmaalta

Griffin Refineries tarjoaa:

 • Paikan merkityksellisellä ja voimakkaasti kasvavalla kiertotalouden toimialalla. Griffin yrityksenä kehittää mielenkiintoisia uusia tapoja käsitellä erilaisia jätteitä ja toimii tässä kentässä globaalisti ja ketterästi
 • Laajat työtehtävät – pienessä yrityksessä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja sinulla on mahdollisuus saada vastuuta
 • Lähes rajattomia mahdollisuuksia kasvaa omalla urallasi! Kasvava yritys ja kattavat kansainväliset verkostot mahdollistavat erilaisia kasvupolkuja urasi alkuvaiheessa
 • Mahdollisuuden lopputyön kirjoittamiseen

Mikäli tämä kuulostaa juuri sinun tilaisuudeltasi, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 24. helmikuuta mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/griffin-refineries-technical-process-specialist-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Griffin Refineriestä voit lukea lisää osoitteessa: https://griffinrefineries.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi yritykseen Griffin Refineries. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Oletko pienestä pitäen rakentanut pienoisrautateitä? Haluatko viedä oppisi tosielämään ja varmistaa tulevaisuuden raideliikenteen, kuten Raide-Jokerin, turvallisuuden? Etsimme Swecolle turvalaitesuunnittelijaa osaksi ratateknistä turvalaitesuunnittelutiimiä!

Grexel is looking for a tech-oriented Project Manager to join their talented and global team!

Western Systems etsii joukkoonsa logistiikka- tai elintarvikealaa tuntevaa ohjelmistokehittäjää. Tässä roolissa pääset työskentelemään osana tiimiä vaihtuvissa toiminnanohjausjärjestelmien parissa tehtävissä projekteissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen