Otaverkko

Technical Specialist (Windows)

Julkaistu 04.01.2022

Technical Specialist (Windows)

Otaverkko Oy on tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys, jonka missio on tehdä IT-maailmasta turvallinen, hallittava ja ymmärrettävä. Meitä ei valita hinnan vuoksi, meidät valitaan, koska me välitämme. Tarjoamme asiakkaillemme teknistä osaamista ja laadukkaita yksilöllisiä ratkaisuja. Korkeat laatuvaatimukset, ensiluokkaiset laitteet, huippuosaajista koostuva henkilökunta sekä luotettavat ja tunnetut kumppanit takaavat, että asiakkaillamme on toimiva tietotekninen ympäristö, korkea käytettävyys sekä tietoturvalliset palvelut. Kattavien IT-infrapalveluidemme asiakaskuntaa ovat yritykset, oppilaitokset, säätiöt ja muut julkisyhteisöt. Palvelumme skaalautuvat myös eri kokoisten asiakkaiden tarpeisiin – ja kasvavat heidän liiketoimintansa mukana.

Etsimme nyt itseohjautuvaa ja kasvunnälkäistä Technical Specialistia vakituiseen työsuhteeseen liittymään osaksi Otaverkon ammattitaitoista palvelutuotantotiimiä Espooseen. Technical Specialistina tärkein tehtäväsi on ratkoa Otaverkon jatkuvan palvelun piirissä olevien asiakkaiden teknisiä ongelmia tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työpöydälläsi tulee olemaan Microsoft-palvelintuotteiden vianselvitystä ja elinkaaren hallintaa, asiakkaiden ympäristöjen kehityskohteiden määrittelyä, sekä sisäisestä, että asiakkaidemme tietoturvasta huolehtimista. Myös sisäiset ylläpitotyöt, valvontojen seuraaminen sekä mahdollisten tilausten käsittely kuuluvat ajoittain vastuullesi. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset työskentelemään sekä konesaleissa että pilvipalvelun parissa hyödyntäen moderneja Microsoftin teknologioita, kuten Windows Server (2016, 2019), PowerShell, Active Directory, IIS sekä MS SQL Server.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä teknologiat kuten Windows Server (2016, 2019), PowerShell sekä MS SQL Server ovat sinulle tuttuja. Laajojen kokonaisuuksien hallitseminen on vahvuutesi ja viestit tarvittaessa sekä suomeksi että englanniksi. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja oma-aloitteinen, ja mikä tärkeintä, sinulta löytyy aitoa paloa uuden oppimiselle sekä osaamisesi kehittämiselle.

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Työhönsä sitoutuneen GPTW-sertifikaatilla jo kolmesti palkitun työyhteisön, jossa vallitsee avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
 • Monipuoliset uutta teknologiaa hyödyntävät työtehtävät, joissa pääset aidosti kasvamaan ja kehittämään työnkuvaasi – meillä on esim. kasvettu help deskistä aina johtoryhmään asti.
 • Paikan työskentelyäsi tukevassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittää paitsi palvelutarjontaa, mutta myös yrityksen kulttuuria.
 • Elämäntilanteesi mukaan joustavan työn – meillä on liukuva työaika, etätyömahdollisuus ja myös osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia.
 • Kattavat edut – Täysi työterveys, sairaskuluvakuutus, lounasetu, hyvät työvälineet, työsuhdepyörät sekä mahdollisuus käyttää 2 h työaikaa kuukaudessa oman hyvinvointinsa tukemiseen, joko liikunnan tai hieronnan merkeissä.

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa osaamista teknologioiden, kuten Microsoft 365, Windows Server (2016, 2019) MS SQL Server, Active Directory sekä PowerShell osalta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Itseohjautuvaa, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Relevantin koulutustaustan (esim. tietotekniikka, tietoliikenne, ohjelmistokehitys)
 • Kokemuksen asiakasprojekteista sekä palveluntarjoajalla työskentelystä
 • Aiempi kokemus ja osaaminen teknologioista kuten: Azure/M365, VMware
 • Tietoliikennealan osaamisen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Otaverkon palvelukseen.

Oletko sinä Otaverkon ammattitaitoisen tiimin seuraava vahvistus? Mikäli vastasit kyllä, lähetä ansioluettelosi tai linkkaa LinkedIn-profiilisi (motivaatiokirje vapaaehtoinen) viimeistään 18.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Otaverkosta voit lukea lisää osoitteessa: https://otaverkko.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (+358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana parinkymmenen hengen käyttökeskustiimiä, monipuolisten työtehtävien parissa? Carunan käyttökeskus hallinnoi sähköverkkoa ja vastaa verkon optimaalisesta käytöstä ja valvonnasta, turvallisuudesta sekä sähköverkkojen käyttötoimenpiteiden johtamisesta - eli käytännössä siitä, että suomalaisten arki pyörii ilman sähkökatkoja.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen