Coherent

Technical Support Engineer

Julkaistu 02.03.2021

Technical Support Engineer

Coherent Inc on yksi maailman johtavista teollisuus- ja tiedekäyttöön tarkoitettujen lasereiden ja laserpohjaisten ratkaisujen toimittajista. Coherentin pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaakson sydämessä, ja toimipisteitä yrityksellä on ympäri maailmaa. Coherent tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tuotteita ja palveluja tieteelliseen tutkimukseen, biotieteisiin, mikroelektroniikkaan ja teollisuuden materiaalien käsittelyyn. Suomessa Corelase Oy, osa Coherentia, on monipuolinen suuritehoisen lasertekniikan asiantuntija. Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme suuritehoisia, avaimet käteen -kuitulaserjärjestelmiä erilaisiin sovelluksiin, kuten sähköisen liikenteen osien hitsaukseen. Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen ja tulevaisuuden tekniikkaan.

Olemme noin 80 hengen tehokkaassa tiimissämme teknologia- ja asiakaskeskeisiä, ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Työskentelemme johtavien laserteknologian ammattilaisten kanssa kansainvälisissä tiimeissä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkitsemismallin, joka sisältää muun muassa todella kattavan sairausvakuutuksen ja laajat työterveyspalvelut. Meille on tärkeää mahdollistaa oikeanlainen työn ja yksityiselämän tasapaino joustavalla työajalla ja mahdollisuudella työskennellä etänä.

Yksi maailman johtavista fotoniikan valmistajista ja alan innovaattori Coherent etsii joukkoonsa Teknisen tuen insinööriä työskentelemään osana huolto-organisaatiota Tampereelle. Tehtävässä työskentelet teknisessä tukitiimissä (tällä hetkellä 2 henkilöä) ja tarjoat tukea korkean teknologian lasertuotteisiimme globaalisti toimiville asiakkaillemme. Vastuullasi on teknisen tuen tarjoaminen kentällä toimivalle huollolle sekä huolto- ja tukitoimintojemme koordinointi. Työskentelet siis tiiviisti yhdessä sisäisten sidosryhmiemme eli asiakkaiden luona toimivan tuotetukemme, teknisen tukemme sekä tuotantomme kanssa. Tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä kommunikoit myös muiden toimintojen, erityisesti tuotekehityksen kanssa.

Päivittäisiin työtehtäviisi sisältyy selvitystyötä tuotteiden ylläpitoon ja huoltoon liittyviin pyyntöihin pääosin puhelimitse ja sähköpostitse. Lisäksi normaalioloissa tehtävä pitää sisällään jonkin verran matkustamista erityisesti Euroopassa ja Aasiassa, sillä ongelmanratkaisu vaatii ajoittain käyntejä asiakkaan luona. Aloittaessasi tulet matkustamaan perehtymismielessä Hampuriin, Saksaan, missä toimii toisen toimipisteemme teknisen tuen insinöörejä. Työtehtävät pitävät sisällään myös varaosavarastojen hallinnointia globaalissa järjestelmässämme sekä asennuksiin ja käytännön tukityöhön osallistumista tarpeen mukaan etenkin ohjelmistojen suunnittelu- ja kehittämistilanteissa. Tarjoat myös tarvittaessa koulutusta ja muuta tukea asiakkaillemme.

Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi:

 • Työkokemusta teknisen tuen tai huollon, teollisuuden automaatioiden ja/tai laiteintegraatioiden parista
 • Relevantti tekninen koulutustausta (AMK insinööri tai DI, esim. elektroniikka ja sähkötekniikka, automaatiotekniikka tai optiikka)
 • Perusymmärrystä signaalitekniikasta sekä väylätekniikasta
 • Erinomaiset tiimityöskentelytaidot sekä aktiivinen ja kärsivällinen työskentelyote
 • Sujuva englannin kielen osaaminen (muu kielitaito, esim. saksa, plussaa)
 • Matkustusvalmiutta toisinaan lyhyelläkin varoitusajalla
 • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ohjelmistosuunnittelusta ja lasereista

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä kiinnostavien lasertuotteiden parissa, ja yrityksessä, joka panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tulevaisuuden tekniikkaan tieteellisessä tutkimuksessa, biotieteissä, mikroelektroniikassa ja teollisuudessa
 • Monipuolisen, vastuullisen sekä itsenäisen tehtäväkentän: meillä annetaan vastuuta ja vapautta sekä mahdollisuus vaikuttaa työkaluihin ja tekemiseen
 • Kannustavan, nuorekkaan ja rennon työyhteisön tuen päivittäiseen työhösi
 • Joustavat etätyömahdollisuudet
 • Kansainvälisen organisaation sekä yhteistyömahdollisuuksia asiakkaidemme kanssa eri puolilla maailmaa
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut (esim. laaja sairausvakuutus, kattavat työterveyshuollon palvelut ja Smartum -etuus)
 • Coherentilla henkilöstöä palkitaan lisäksi mm. pitkäaikaisesta sitoutumisesta yritykseen
 • Panostuksen henkilökohtaiseen kasvuusi sekä urakehitysmahdollisuuksia (myös kansainvälisesti)

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 16.3.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Coherentiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa https://www.coherent.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Coherentin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä osana parinkymmenen hengen käyttökeskustiimiä, monipuolisten työtehtävien parissa? Carunan käyttökeskus hallinnoi sähköverkkoa ja vastaa verkon optimaalisesta käytöstä ja valvonnasta, turvallisuudesta sekä sähköverkkojen käyttötoimenpiteiden johtamisesta - eli käytännössä siitä, että suomalaisten arki pyörii ilman sähkökatkoja.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen