Lendiron

Technical Support Engineer

Julkaistu 14.10.2021

Technical Support Engineer

Lendiron Group on suomalainen finanssiteknologian edelläkävijä. Yhtiömme 50 asiantuntijaa palvelevat rahoitus ja kaupan alan yrityksiä kansainvälisesti. Päätuotteet ovat rahoitusjärjestelmät sekä kassapäätteiden pilvipalvelut. Merkittävimmät asiakkaamme ovat keskisuuria rahoitusyhtiöitä sekä suuria kaupan alan toimijoita. Markkinoiden johtavan järjestelmän lisäksi asiakkaamme arvostavat nopeaa käyttöönottoa, räätälöintiä ja tukea. Voit tutustua Lendironiin täällä.

Finanssiteknologian edelläkävijä Lendiron etsii nyt joukkoonsa Teknisen tuen insinööriä. Tulet osaksi asiakastuen tiimiä, jossa toimit monipuolisessa tehtävässä asiakkaidemme ongelmien tunnistamisesta aina lopulliseen ratkaisuun saakka. Vastuullasi on tiketöintijärjestelmää käyttäen priorisoida ja organisoida esiin tulleita ongelmia. Työ sisältää myös dokumentointi ja ohjeiden laadintaa ja pääset kehittämään omaa työnkuvaasi haluamaasi suuntaan. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi, projektitiimin ja kehittäjien kanssa.

Sovellut tehtävään hyvin, mikäli olet valmistunut tai tutkinnon loppuvaiheessa tietoteknisistä tai muista soveltuvista opinnoista. Koulutuksesi tai työkokemuksesi kautta hahmotat ohjelmointilogiikan perusteet ja olet kiinnostunut tietoteknisistä ratkaisuista. Olet vastuuntuntoinen henkilö, jolta sujuu niin itsenäinen työskentely kuin yhteen hiileen puhaltaminen tiimissä. Tehtävässä ratkaiset tukipyyntöjä tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa, joten odotamme sinulta palvelualtista asennetta.

Uutena Technical Support Engineerinä liityt matalahierarkiseen ja rentoon työyhteisöömme, jossa vallitsee hyvä tiimihenki. Voit työskennellä joko Helsingin tai Kuopion toimipisteellämme. Tehtävä tarjoaa laajasti etenemismahdollisuuksia esimerkiksi tuotekehitykseen tai haastavampiin ongelmanratkaisutehtäviin. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta alalta, mutta sitäkin tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia!

Hakijalta odotetaan:

 • PHP ohjelmoinnin ja Linux-ympäristön perusosaamista
 • Kokemusta asiakaspalvelusta
 • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kiinnostus ja tietämys rahoitusalaa kohtaan
 • Kokemus tiketöintijärjestelmästä

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden liittyä kansainvälisesti kasvavaan yritykseen ja tulla FinTech -asiantuntijaksi
 • Kansainvälisen ja samalla kodikkaan rennon tiimihengen – teemme myös kansainvälisiä asiakasprojekteja ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin – Lendironissa työ- ja yksityiselämän tasapainoa arvostetaan
 • Loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen: esim. työnantajan tarjoama ulkoinen koulutus ja mahdollisuus laajentaa rooliasi haluamaasi suuntaan
 • Kilpailukykyisen palkan ja luontoisedut, kuten mökki, joka on käytettävissä henkilöstön henkilökohtaiseen käyttöön Tahkossa, sekä lounas- ja urheilutuki
 • Joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön – niin kauan kuin työt on tehty, ei ole väliä mihin aikaan päivästä työskentelet

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Lendiron palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Technical

Haarla Oy etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa kehitysmyönteistä IT Manageria monipuolisten IT- ja järjestelmätehtävien pariin. Tämä rooli tarjoaa runsaan vastuun lisäksi vapautta, vaihtelevuutta ja mahdollisuuden kehittää tehtäväkenttääsi. Tehtävässä vastaat Haarlan yleisestä IT-hallinnosta, tuotannollisten järjestelmien ylläpidosta, dokumentinhallinnasta sekä järjestelmien kehitystyöstä.

Technical

Olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä? Haluatko toimia teknisenä asiantuntijana? Gramex etsii nyt ICT-asiantuntijaa osaksi dynaamista parinkymmenen hengen porukkaa Espoon Keilasatamaan määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen. Gramexilla pääset osaksi laajempaa Musiikin Satama -yhteisöä, johon kuuluu Gramexin lisäksi kahdeksan muuta musiikkialan organisaatiota. ICT-asiantuntijan roolissa sijoitut lähitukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä liiketoiminnan kaikkien yksiköiden tukena.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen