Tekninen asiantuntija, sähkö- ja automaatiotekniikka

Julkaistu 12.12.2019

SICK konserni on yksi maailman johtavista anturien ja anturisovellusten valmistajista teollisiin sovelluksiin. SICK on teknologiajohtaja ja markkinajohtaja teollisuuden- ja logistiikanautomaatiossa kuten myös prosessiautomaatiossa. Vuonna 1946 perustetun perheyrityksen pääkonttori sijaitsee Waldkirchissä Saksassa. Yrityksellä on lähes 50 tytäryhtiötä ja toimipistettä eri puolilla maailmaa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 9700 henkilöä ja yrityksen liikevaihto vuonna 2018 oli yli 1,7 Mrd €.

SICK Oy Suomessa: Suomen tytäryhtiö on perustettu jo 1991 palvelemaan suomalaisia asiakkaita. Meitä on tällä hetkellä 40 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 23 M€. Olemme kasvaneet erittäin voimakkaasti viime vuosina ja uskomme kasvun jatkuvan.

Tarkemmat tiedot yhteyshenkilöistä ja tuotteista löytyvät kotisivultamme www.sick.fi.

SICK Oy etsii joukkoonsa teknistä osaajaa myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tueksi. Vastaat eri kanavia pitkin tekniikkaan tai sovelluksiin liittyviin kysymyksiin tarjoten ulkoisille asiakkaille ja sisäisille sidosryhmille palvelua ja neuvontaa. Vastaat myös tarjouspyyntöihin ja hoidat tarjousten tekemistä. Tehtävän markkina-alueena on Suomen lisäksi Viro. Englannin kieltä tarvitset yhteydenpidossa emoyhtiön suuntaan. Toimit osana kompaktia tiimiä ja kokenut kollega ja muu organisaatio tarjoavat kattavan tuen perehtymisellesi.

Toivomme sinulta relevanttia insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa ja vähintään opintojen kautta hankittua tuntemusta PLC-ohjelmoinnin ja sähkötekniikan perusteista. Ihanteellista on, jos olet päässyt työelämässä perehtymään teollisuusautomaatioon tai muutoin tehdasympäristöön, jolloin sinulla on jo kosketuspintaa asiakkaidemme toimintaan. Olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen ja sinulla on kärsivällisyyttä selvittää ongelmia ja tarjota asiakkaille tukea. Tehtävä tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet asiantuntijuutesi syventämiseen sähkö- ja automaatiotekniikan saralla sekä monenlaisia mahdollisia oppimis- ja urapolkuja organisaation sisällä tulevaisuudessa.  

Hakijalta odotetaan: 

  • Relevanttia insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa, esim. kone- tai sähkö- ja automaatiotekniikka 
  • PLC-ohjelmoinnin ja sähkötekniikan perusteiden tuntemusta
  • Palveluhenkistä ja omatoimista asennetta 
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Työkokemus teollisuuden automaation parista tai tehdasympäristössä työskentelystä  

Tarjoamme sinulle: 

  • Suuren kansainvälisen konsernin erinomaiset urakehitysmahdollisuudet sekä Suomessa että ulkomailla  
  • Työyhteisön, jonka henkilöstön viihtymisestä kertovat esimerkiksi erinomaiset sijoitukset Great Place To Work-tutkimuksissa
  • Mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi sähkö- ja automaatiotekniikan saralla laadustaan tunnettujen tuotteiden parissa 
  • Kattavat sisäiset koulutusmahdollisuudet

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi, CV:si ja tutkintotodistuksesi viimeistään 6.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sick-oy-tekninen-asiantuntija-sahko-ja-automaatiotekniikka-12-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

SICK Oy:stä  voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sick.com/fi/fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SICK Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin nuorempaa työnjohtajaa. Tämä rooli on erinomainen ensimmäinen askel vastavalmistuneelle tai pian valmistuvalle: pääset ottamaan haltuun työnjohtajan tehtävänkuvaa kokeneiden kollegoiden tuella!

Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa! Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa.

Finnmap Infra etsii nyt kasvavaan joukkoonsa rakennesuunnittelijaa! Tässä roolissa vastuualueesi tulee olemaan infran taitorakenteiden suunnittelu.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen