Tekninen myyjä

Julkaistu 01.06.2020

Helon kuumasinkitys Oy on Raumalla sijaitseva pintakäsittely-yritys, jonka liikeideana on toimittaa teollisuudelle laadukasta ja nopeaa kuumasinkitystä. Olemme toimineet vuodesta 1982 omaa valmistus- teknologiaa kehittäen. Kuumasinkitystoiminnan lisäksi autamme myös mielellämme rakenteiden suunnittelussa. Kuumasinkityksen tavoitteena on pidentää terästuotteen elinkaarta. Yhdessä saamme aikaan tuotteita, jotka ovat nopeampia ja edullisempia valmistaa.

Helon Kuumasinkitys Oy etsii nyt joukkoonsa Raumalle aktiivisen otteen omaavaa teknistä myyjää. Tässä monipuolisessa roolissa vastaat sekä kuumasinkityspalveluiden että peräkärryjen B2B-myynnistä. Peräkärryjen osalta saat vastuullesi uuden, markkinoille vasta tulevan tuotemerkin. Tehtävänkuva sisältää sekä uusasiakashankintaa että asiakkuudenhoitoa ja työ on luonteeltaan liikkuvaa ja itsenäistä. Yhteistyötahojasi tässä roolissa tulevat olemaan asiakkaiden lisäksi esimerkiksi tehtaanjohtaja ja myyntijohtaja. Kyseessä on uusi rooli, joten sinulla on mahdollisuus olla rakentamassa toimenkuvaasi ja kehittämässä myyntiä. Saat tehtävään teknisestä näkökulmasta kattavan perehdytyksen ja myyntityössä sinua auttaa alkuun toinen myyjä. 

Toivomme, että omaat jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä ja sinulla olisi kokemusta myös jälleenmyyjien kanssa toimimisesta. Sinulla on joko tekninen koulutus tai olet muutoin päässyt jo tutustumaan johonkin tekniseen toimialaan. Olet työskentelyotteeltasi aikaansaava ja itseohjautuva työ sopii sinulle hyvin. Kokemusvuosia tärkeämmäksi näemme teknisen kiinnostuksen ja halun kehittyä! 

Hakijalta odotetaan:

  • Jo jonkin verran aikaisempaa B2B-myynnin kokemusta sisältäen kokemuksen jälleenmyyjien kanssa toimimisesta 
  • Teknistä koulutusta tai vastaavaa työn kautta hankittua osaamista 
  • Aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytyyliä
  • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi 
  • Ajokorttia ja autoa

Eduksi luetaan:

  • Kokemus CRM-järjestelmistä 

Tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen tehtävänkuvan, johon pääset vaikuttamaan 
  • Mahdollisuuden päästä kehittämään myyntiä ja ottamaan vastuu uudesta tuotemerkistä 
  • Kattavat mahdollisuudet kasvattaa teknistä osaamistasi
  • Takuupalkan tehtävässä aloittaessasi 

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 14.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/helon-kuumasinkitys-oy-tekninen-myyja-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä. 

Helon Kuumasinkityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://helonkuumasinkitys.fi/ Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Helon Kuumasinkityksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen