Tekninen myyjä

Julkaistu 15.06.2020

SITECH Finland toimii amerikkalaisen teknologiayhtiö Trimblen valtuutettuna jälleenmyyjänä infra-alan mittaus- ja paikannusratkaisuihin. Trimble on 1978 perustettu talo, joka kehitti koneohjauksen maanrakennuskoneisiin. Vuosien myötä Trimble on kasvanut globaaliksi markkinajohtajaksi. SITECH ja Trimble ovat yhdistäneet voimansa jo 10 vuoden ajan, ja tuloksena on ollut ensiluokkainen rakennusteknologian ja palveluosaamisen liitto. Trimblen jälleenmyynnin lisäksi SITECH Finland vastaa tuotteiden huollosta ja jälkimarkkinoinnista valtakunnallisesti. Yrityksen tuoteportfolio käsittää koneautomaatioratkaisut liikkuviin maarakennuskoneisin, maastomittauslaitteet työmaamittauksiin ja lisäksi ohjelmisto- ja droonipohjaiset ratkaisut. Yritys toimii myös asiantuntijapalveluna ja se toteuttaa myös tuotekoulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. SITECH:in tiimi onkin keskittynyt palvelemaan jokaista infra-alan ammattilaista parhaan kykynsä mukaisesti. Vuoden 2020 alusta SITECH Finland on osa Avesco Oy:tä, jonka omistaa Avesco AG Sveitsistä. 

Tsekkaa videolta ja selvitä, mistä oikein on kyse: https://youtu.be/MMPQ_OhGJHQ.

Etsimme SITECH Finlandille teknistä myyjää Ouluun. Tehtävääsi kuuluu Trimblen koneohjausjärjestelmien ja rakennusteknologian myynti sekä loppuasiakkaillemme että jälleenmyyjäverkostolle. Myyntialueena on Pohjois-Suomi, jossa vastaat myynnin elinkaaresta aina ensikontaktista myyntineuvotteluihin ja kaupanteon jälkitoimenpiteisiin. Kohderyhmässä ovat suomalaiset infra-alan ammattilaiset – aina pienistä maanrakennusyrittäjistä isoihin maanrakennuskoneiden jälleenmyyjiin. Työssäsi tapaat potentiaalisia asiakkaita ympäri Pohjois-Suomea, joten sinulla tulee olla valmius liikkuvaan työhön.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta myyntitehtävistä. Erityisen edulliseksi katsomme myyntikokemuksen teknisistä ratkaisuista tai infra-alalta, mutta voit olla myös kerryttänyt käytännön kokemusta työmaalla työskentelystä, jonka kautta hahmotat asiakkaidemme tarpeita. Työskentelytyyliäsi kuvaa sinnikkyys ja pitkäjänteisyys, jonka lisäksi nautit asiakastyöstä, etkä pelkää heittäytyä erilaisiin myyntitilanteisiin hyvällä asenteella. SITECH Finland arvostaa paitsi sosiaalisia taitoja, myös aloitekykyä, vastuuntuntoa ja henkilökohtaista paneutumista, joten menestymistäsi tukevat ennen kaikkea itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa.

SITECH:in teknisenä myyjänä saat vastuullesi alan laadukkaimpien ratkaisujen myynnin, joten voit aidosti seistä tuotteidemme takana. Tulet saamaan kattavan koulutuksen edustamiemme tuoteratkaisujen pariin, jonka turvin olet mukana digitalisoituvan infra-alan kehityksessä ja asiakkaidemme menestyksen tukemisessa.

Odotamme sinulta: 

  • Soveltuvaa kokemusta myyntitehtävistä tai työskentelystä rakennus- ja infra-alalla
  • Pitkäjänteistä ja myyntihenkistä asennetta
  • Tiimityöskentelytaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen osaamista

Eduksesi katsomme:

  • Mittaus- tai paikannusteknolgian ymmärryksen tai kokemuksen maanrakennusalan koneiden ja lisälaitteiden parista.

SITECH Finland tarjoaa sinulle:

  • Tilaisuuden työskennellä globaalisti markkinaa johtavien tuotteiden parissa!
  • Vertaa vailla olevan urapolun, joka räätälöidään oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta: kun koronavirus hellittää, pääset mukaan matkustamaan päämiehen säännöllisesti järjestämiin koulutuksiin, jotta tietotaitosi pysyy ajantasalla! 
  • Best of both worlds: pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen sekä ison konsernin hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietukortin.

Oletko SITECH:in tuleva tekninen myyjä? Lähetä hakemuskirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään ti 30.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sitech-finland-tekninen-myyja-6-2020. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan SITECH Finlandin palvelukseen.

SITECH Finlandista voit lukea lisää osoitteessa https://www.sitech.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö ja tiiminvetäjä Mikaela Johansson ke 17.6. ja ti 23.6. (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt!

Vastaavia avoimia hakuja

Korjauspartnerit etsii nyt rakennesuunnittelijaa Turkuun. Tässä roolissa pääset tekemään monipuolisesti rakennesuunnittelun tehtäviä erilaisissa korjausrakentamiskohteissa!

Korjauspartnerit etsii nyt kehittymishaluista suunnitteluassistenttia Turkuun. Tässä tehtävässä pääset ottamaan urasi ensiaskeleita rennossa, mutta asiantuntevassa tiimissä!

Etsimme aktiivista ja aikaansaavaa somenatiivia viikon mittaiseen projektiin Smarpille!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tuntuuko siltä, että mielenkiintoiset työt ovat kiven alla? Koetko, että sinulta puuttuu tarvittavat kontaktit saadakses...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen