Tekninen myyjä

Julkaistu 24.08.2020

Helon Kuumasinkitys Oy on Raumalla sijaitseva pintakäsittely-yritys, jonka liikeideana on toimittaa teollisuudelle laadukasta ja nopeaa kuumasinkitystä. Olemme toimineet vuodesta 1982 omaa valmistusteknologiaa kehittäen. Kuumasinkitystoiminnan lisäksi autamme myös mielellämme rakenteiden suunnittelussa. Kuumasinkityksen tavoitteena on pidentää terästuotteen elinkaarta. Yhdessä saamme aikaan tuotteita, jotka ovat nopeampia ja edullisempia valmistaa.

Helon Kuumasinkitys Oy etsii nyt joukkoonsa kehittymishaluista teknistä myyjää. Tässä monipuolisessa roolissa keskeisimpänä vastuualueenasi tulee olemaan peräkärryjen B2B-myynti. Tehtävänkuva sisältää uusasiakashankintaa, asiakkuudenhoitoa sekä verkkokaupan hoitamista. Suomessa verkkokauppa on uusi toimintamalli, joten pääset mukaan sen käynnistämiseen. Tähän liittyy ennen kaikkea tuotevalikoiman ja sen tietojen luominen verkkokauppaan. Verkkokaupan käynnistyttyä tulet myös käsittelemään sen kautta tulleita tilauksia ja hoitamaan asiakasviestintää. Peräkärrymerkki, jonka saat vastuullesi, on uusi Suomen markkinoilla, joka tuo mukanaan mahdollisuuksia olla kehittämässä myyntiä ja tätä roolia. Osaamisesi kehittyessä toivomme, että olet kiinnostunut oppimaan myös kuumasinkityspalveluista, jotta voit laajentaa myyntirooliasi niiden pariin. 

Helon Kuumasinkityksen toimipiste sijaitsee Raumalla, mutta etätyötä on mahdollista tehdä joustavasti, joten riittää, että pystyisit ajoittain työskentelemään Raumalta käsin. Yhteistyötahojasi tässä roolissa tulevat olemaan asiakkaiden lisäksi esimerkiksi tehtaanjohtaja ja myyntijohtaja. Verkkokauppaan liittyvissä tehtävissä sinulla on IT- ja markkinointitiimin sekä assistentin tuki. Saat aloittaessasi kattavan teknisen perehdytyksen ja myyntityössä sinua auttaa alkuun toinen myyjä. 

Toivomme, että omaat jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä ja sinulla olisi kokemusta myös jälleenmyyjien kanssa toimimisesta. Sinulla on joko tekninen koulutus tai olet muutoin päässyt jo tutustumaan johonkin tekniseen toimialaan. Olet työskentelyotteeltasi aikaansaava ja itseohjautuva työ sopii sinulle hyvin. Kokemusvuosia tärkeämmäksi näemme teknisen kiinnostuksen ja halun oppia!  

Hakijalta odotetaan:

 • Jo jonkin verran aikaisempaa B2B-myynnin kokemusta sisältäen kokemuksen jälleenmyyjien kanssa toimimisesta 
 • Teknistä koulutusta tai vastaavaa työn kautta hankittua osaamista 
 • Aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytyyliä
 • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi 
 • Ajokorttia ja autoa

Eduksi luetaan:

 • Kokemus CRM-järjestelmistä 

Tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen tehtävänkuvan, johon pääset vaikuttamaan
 • Joustavat etätyömahdollisuudet 
 • Roolin, jossa pääset kehittämään myyntiä, verkkokaupan toimintaa ja ottamaan vastuu uudesta tuotemerkistä 
 • Kattavat mahdollisuudet kasvattaa teknistä osaamistasi
 • Takuupalkan tehtävässä aloittaessasi 

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 3.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/helon-kuumasinkitys-oy-tekninen-myyja-8-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, josta alkaen olisit tehtävään käytettävissä. 

Helon Kuumasinkityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://helonkuumasinkitys.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Helon Kuumasinkityksen palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen