Tekninen myyjä

Julkaistu 19.01.2021

Helon Kuumasinkitys Oy on Raumalla sijaitseva pintakäsittely-yritys, jonka liikeideana on toimittaa teollisuudelle laadukasta ja nopeaa kuumasinkitystä. Olemme toimineet vuodesta 1982 omaa valmistusteknologiaa kehittäen. Kuumasinkitystoiminnan lisäksi autamme myös mielellämme rakenteiden suunnittelussa. Kuumasinkityksen tavoitteena on pidentää terästuotteen elinkaarta. Yhdessä saamme aikaan tuotteita, jotka ovat nopeampia ja edullisempia valmistaa.


Helon Kuumasinkitys Oy etsii nyt joukkoonsa oma-aloitteista ja kehittämishenkistä teknistä myyjää. Tässä monipuolisessa roolissa keskeisimpänä vastuualueena tulee olemaan perävaunujen ja kuumasinkityspalveluiden B2B-myynti. Pääset vastaamaan uusasiakashankinnasta, nykyisien asiakkuuksien hallinnoinnista sekä verkkokaupan toiminnasta. Saat vastuullesi Suomen markkinoilla uuden perävaunumerkin, jonka myynti tullaan aloittamaan verkkokaupan kautta, joten pääset mukaan myös verkkokaupan kehittämistyöhön. Verkkokaupan käynnistyttyä, tulet käsittelemään sen kautta tulleita tilauksia ja hoitamaan asiakasviestintää, sekä kehittämään konseptiin liittyviä toimintoja.

Toimipisteemme sijaitsee Raumalla ja toivomme valmiutta työskennellä paikan päällä pari päivää viikossa. Yhteistyötahojasi tässä roolissa tulevat olemaan asiakkaiden lisäksi esimerkiksi tehtaanjohtaja ja myyntijohtaja. Verkkokauppaan liittyvissä tehtävissä sinulla on IT- ja markkinointitiimin sekä assistentin tuki. Saat aloittaessasi kattavan teknisen perehdytyksen ja myyntityössä sinua auttaa alkuun toinen myyjä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian, mutta neuvoteltavissa mahdollisen irtisanomisajan puitteissa. Tehtävässä työllistyt suoraan Helon Kuumasinkitys Oy:n palvelukseen.

Toivomme, että omaat jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä ja sinulla olisi kokemusta myös jälleenmyyjien kanssa toimimisesta. Sinulla on joko tekninen koulutus tai olet muutoin päässyt jo tutustumaan johonkin tekniseen toimialaan. Olet työskentelyotteeltasi aikaansaava ja itseohjautuva työ sopii sinulle hyvin. Kokemusvuosia tärkeämmäksi näemme teknisen kiinnostuksen ja halun oppia!

Hakijalta odotetaan:

 • Jo jonkin verran aikaisempaa B2B-myynnin kokemusta sisältäen kokemuksen jälleenmyyjien kanssa toimimisesta
 • Teknistä koulutusta tai työn kautta hankittua vastaavaa osaamista
 • Aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelytyyliä
 • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi
 • Ajokorttia ja autoa

Eduksi luetaan:

 • Kokemus CRM-järjestelmistä

Tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen tehtävänkuvan, johon pääset itse vaikuttamaan
 • Joustavat etätyömahdollisuudet
 • Roolin, jossa pääset ottamaan vastuun uudesta tuotemerkistä, sekä kehittämään verkkokauppaa ja myyntiä
 • Kattavat mahdollisuudet kasvattaa teknistä osaamistasi
 • Takuupalkan tehtävässä aloittaessasi

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 2.2. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, jolloin olisit valmis aloittamaan tehtävässä.

Helon Kuumasinkityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://helonkuumasinkitys.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Knorring etsii nyt liikkuvan myyntityön pariin Tuotepäällikköä - kenties juuri sinua? Tuotepäällikkönä liityt osaksi kasvavaa piirimyyjien joukkoa ja vastaat itsenäisesti asiakkuuksista sekä myynnistä, painopisteenä ympäristötekniikan tuotteet.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen