Log Master

Tekninen projektipäällikkö logistiikka-alan tietojärjestelmäprojekteihin

Julkaistu 23.08.2021

Tekninen projektipäällikkö logistiikka-alan tietojärjestelmäprojekteihin

Log Master Oy on Suomen johtavia logistiikka-alan tietojärjestelmien toimittajia. Erityisalaamme ovat varastonhallintajärjestelmät ja logistiikkaketjun tiedonvälityksen integrointi. Jokainen järjestelmä on modulaarinen ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kasvuyrityksenä katsomme vankasti tulevaisuuteen ja haluamme olla alan kärkeä! Meillä pääset osaksi pientä ja joustavaa työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan rooliisi ja kehittää ammatillista osaamistasi ilman tarkasti määriteltyjä lokeroita Toimistomme sijaitsee Turun keskustan tuntumassa ja työllistämme tällä hetkellä kahdeksan IT-alan osaajaa.

Log Master Oy etsii nyt joukkoonsa logistiikka-alasta kiinnostunutta Projektipäällikköä monipuolisiin tietojärjestelmäprojekteihin Turkuun. Projektipäällikkönä vedät suomalaisten arkeen vaikuttavia projekteja, sillä Log Masterin tietojärjestelmä sujuvoittaa lukuisten eri tuotteiden varastointia ja logistiikkaketjua aina auton varaosista elintarvikkeisiin. Onkin todennäköistä, että useat päivittäin käyttämistäsi tuotteista ovat kulkeneet käsiisi Log Masterin ohjelmistojen avustuksella!

Projektipäällikkönä pidät käsissäsi Log Masterin projektien lankoja projektin alusta loppuun saakka. Keskityt sekä uusasiakasprojekteihin että koordinoit muun muassa integrointiprojekteja, joissa Log Masterin järjestelmä saadaan keskustelemaan asiakkaiden omien järjestelmien kanssa. Suunnittelet ja seuraat projektin etenemistä, koordinoit työnjakoa ja varmistat, että kaikki tarvittava on raportoitu asianmukaisesti ja myös tehty ajallaan. Tehtäväsi eivät rajoitu ainoastaan projektien hallinnointiin, vaan roolissa osallistut myös esimerkiksi ratkaisujen suunnitteluun, toteuttamiseen ja testaamiseen. Tavoitteesi on varmistaa, että järjestelmien haltuunotto sujuu mahdollisimman saumattomasti sekä teknisestä että prosessinäkökulmasta. Projekteissa operoit linkkinä Logmasterin ja asiakkaiden välillä, ja toimitkin usein asiakkaan ensisijaisena tukena ja kumppanina järjestelmien haltuunotossa.

Log Masterilla sinulla on mahdollisuus muokata roolista omannäköisesi riippuen osaamisestasi, kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi – voit esimerkiksi laajentaa rooliasi tuotekehitykseen tai vaikka prosessien ja projektinhallinnan kehittämiseen. Sinulla on jo soveltuvaa työkokemusta ja sinulla on hyvät projektinhallintataidot. Koska rooliisi kuuluu myös ratkaisujen testaamista, odotamme sinun olevan teknisesti näppärä ja ymmärtävän ohjelmoinnin perusperiaatteita. Arvostamme paitsi oma-aloitteista, toimeentarttuvaa työskentelytyyliä, myös motivaatiota ja kiinnostusta logistiikka-alaa kohtaan. Projektityö on luonteeltaan muuttuvaa ja paikoin hektistäkin, joten pystyt luovimaan joustavasti eteenpäin yllättävissäkin tilanteissa. Lisäksi toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä palveluhenkisyyttä, sillä roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä niin työkavereidesi kuin myös asiakkaiden kanssa.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa projektityökokemusta
  • Teknistä näppäryyttä
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Kokemus logistiikka-alalta
  • Ymmärrystä ohjelmointikielistä

Tarjoamme sinulle:

  • Työpaikan kehittyvän ja kilpaillun logistiikka-alan kärjessä mielenkiintoisten asiakkaiden parissa
  • Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset ideoimaan ratkaisuja sekä hallinnoimaan käytännön toteutusta aina suunnittelusta testaukseen ja tuotantoon saakka
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja ottaa vastuuta ilman tarkasti rajattuja lokeroita – pienessä kasvuyrityksessä saat vapautta laajentaa rooliasi ja pääset jättämään kädenjälkesi koko yrityksen toimintaan!
  • Toimivat etätyöratkaisut sekä kilpailukykyisen palkan kokemukseesi perustuen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Log Masterin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 6.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Log Masterista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.logmaster.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen