AX-Suunnittelu

Teollisuusautomaatiosuunnittelija

Julkaistu 28.05.2021

Teollisuusautomaatiosuunnittelija

Teknisen alan suunnittelu- ja konsulttitoimisto, AX-Suunnittelu, on kolmen yhtiön ryhmä, joka aloitti toimintansa keväällä 1993. AX-Suunnittelun yhtiöt muodostuvat Insinööritoimisto AX-LVI Oy:stä, AX-Prosessit Oy:stä sekä AX-Konsultit Oy:stä. Asiantuntijapalveluidemme laajin kokonaisuus on talotekninen suunnittelu sisältäen LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- ja jäähdytystekniikat teollisuuteen ja palvelurakennuksiin. Talotekniikan lisäksi vahvoja osaamisalueitamme ovat turvallisuus- ja ympäristötekniikka, energialaitokset, maakaasu- ja kaukolämpöverkostot, prosessisuunnittelu, lämpöpumpputekniikka, mittauspalvelut ja puhdastilat. Suunnittelun ohella teemme myös tutkimus- ja selvityshankkeita edellä mainituilla osaamisalueilla.

AX-Suunnittelun tehtävänä on tuottaa asiakkaille lisäarvoa heidän liiketoiminnassaan. Tämä edellyttää korkeaa ammattitaitoa ja sen jatkuvaa kehittämistä, mutta tärkeintä on asenne. Me emme pidä huolta vain asiakkaamme asioista, vaan haluamme aktiivisesti auttaa myös hankkeen muita osapuolia saavuttamaan yhteisiä tavoitteita. Entistä parempaa yhteispeliä tarvitaan ja meillä tähän sitoutuu jokainen.

Viimeisen reilun 25 vuoden myötä on väkimäärä kasvanut, mutta AX-Suunnittelun yhtiöt ovat yhä täysin henkilökunnan omistamia, eikä toimintamme tunne yritysrajoja. Meitä eivät sido pörssiyhtiöiden säännöt eikä kvartaalitalous, vaan saamme itse joustavasti ja nopeasti päättää, mikä on pidemmällä aikavälillä hyväksi asiakkaillemme, yhtiöillemme ja työntekijöillemme. Tällä hetkellä meitä on noin 100: olisitko sinä seuraava AX-lainen?

AX-Suunnittelu etsii oma-aloitteista teollisuusautomaatiosuunnittelijaa suunnittelu- ja käyttöönottotehtäviin koti- ja ulkomaisiin projekteihin Tampereelle.

Teollisuus on alana modernisaation pyörteissä ja yhä enenevässä määrin on tarve kartoittaa uusia tapoja optimoida automaation avulla laitosten, prosessien ja tuotantolinjojen toimintaa, tuotannon tehokkuutta sekä laatua ja yleistä toimintavarmuutta, ja myös edistää niiden kilpailukykyä. AX-Suunnittelu tarjoaa teollisuuden automaatioratkaisuja osana monialaista palveluvalikoimaansa, asiakkainaan mm. voimalaitokset, lääkeainetehtaat sekä muut valmistavan teollisuuden laitokset.

Prosessiautomaation suunnittelu on useimmiten osa isompaa hanketta ja suunnittelutehtävän laajuus sekä sisältö määräytyvät projektin mukaan. Se voi olla pieni osa jotakin projektia, mutta se voi myös olla oma automaation suunnitteluprojekti. Tehtäväkenttä voi kattaa koko suunnitteluketjun instrumentoinnin esisuunnittelusta toteutussuunnittelun kautta käyttöönottotehtäviin tai olla vain pienempi osa siitä. Projektien ollessa monialaisia, kenties tärkein tehtäväsi on kuitenkin eri suunnittelualojen yhteensovittaminen toimivan teollisuusautomaation kannalta.

Tässä toimenkuvassa toimit tiiviissä yhteistyössä paitsi sisäisten, myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi olet palveluhenkinen tiimipelaaja. Toimit kuitenkin joustavasti: osaat toimia paitsi yhteistyökykyisesti, myös tarpeen tullen itsenäisesti. Olet vastuullinen ja otat omistajuutta omasta työstäsi. Sinulla on kyky pitkäjänteiseen työskentelyyn, minkä lisäksi olet työssäsi tarkka sekä järjestelmällinen. Sinulle on jo kertynyt soveltuvaa työkokemusta ja sinulta taipuu myös detaljitason suunnittelutyö. Ennen kaikkea odotamme sinun olevan motivoitunut – niin uusista tekniikoista kuin myös oman ammatillisen osaamisen kehittämisestä – ja valmis hyppäämään mukaan haastaviinkin tehtäviin.

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa
 • Aiempaa soveltuvaa työkokemusta teollisuuden parista
 • Alan standardien tuntemusta
 • Suunnittelutyökalujen hallintaa, esim. AutoCAD
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Asennus- ja/tai ohjelmointiosaamisen
 • Rakennusautomaatiotuntemuksen

AX-Suunnittelu tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen tehtäväkentän sekä dynaamisen ja kehittyvän työympäristön
 • Kirkkaan näkymän erilaisiin mielenkiintoisiin vaativan tason hankekokonaisuuksiin
 • Tilaisuuden kasvaa alan parhaaksi asiantuntijaksi ja edetä yhä vaativampiin sekä vastuullisempiin tehtäviin – ehkä jopa osakkaaksi asti!
 • Mukavan, avoimen sekä välittömän työyhteisön, jossa töitä tehdään rakkaudesta lajiin -mentaliteetilla, mutta myös vahvan asiantuntijaorganisaation tuen
 • Aidosti joustavat työajat sekä ajanmukaiset etätyökäytännöt, joista huolimatta satapäinen tiimi viihtyy tyypillisesti tiiviisti yhdessä Tampereen toimistolla
 • Aktiivista virkistystoimintaa sekä oman yksikön että koko AX-Suunnittelun tasolla
 • Kilpailukykyiset etuudet sekä kannustavan palkkaus- ja bonusjärjestelmän

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Insinööritoimisto AX-LVI Oy:n palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaihin 13. kesäkuuta 2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

AX-Suunnittelusta voit lukea lisää yrityksen kotisivuilta. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi). Sofian tavoitat parhaiten to 3.6. klo 13-14 ja ti 8.6.klo 14-15.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Unigrafin visio on olla maailman johtava DisplayPort-, HDMI- ja USB-C videoelektroniikkatestauslaitteiden toimittaja ja tätä visiota tukemaan etsitään Materiaalihallinnan osaajaa monipuolisiin osto- ja varastonhallintatehtäviin Espooseen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

 AX-Suunnittelu on insinööritoimisto, joka toimittaa asiakkailleen tilaratkaisuja julkisiin ja teollisiin rakennuskohtei...

Palvelualojen ammattiliitto PAMin trainee-paikat tarjoavat korkeakouluopiskelijoille loistavan tilaisuuden startata työu...

Lapsuudessa Jennin tulevaisuuden ammatiksi povattiin uraa joko pappina tai poliitikkona, koska hän puhui niin paljon. To...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen