Test Engineer

Julkaistu 04.10.2019

Benemen on suomalainen uuden aikakauden pilvipohjainen ohjelmistotalo ja operaattori, joka toimittaa älykkäitä ja oppivia puhe- ja kommunikaatiopalveluita keskisuurille ja suurille pohjoismaisille yrityksille. Yhdistämme asiakastiedon ja eri kommunikaatiokanavat kokonaisuudeksi, joka parantaa yritysten asiakkaiden pysyvyyttä, myynnin kasvua ja operatiivista tehokkuutta. Asiakkaamme ovat yrityksiä, jotka haluavat olla edelläkävijöitä omalla toimialallaan ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Kumppaneitamme ovat muun muassa Microsoft ja Salesforce. Meillä on avoin työskentelykulttuuri, joka kannustaa jokaista tekemään parhaansa ja osallistumaan omalla osaamisellaan yrityksen kasvutarinaan! Työllistämme noin 70 työntekijää ja kasvamme nopeasti. Pääkonttorimme sijaitsee Pitäjänmäellä Helsingissä. Lue lisää meistä täällä: https://www.benemen.com/fi-FI/.

Etsimme oppimishaluista ja testiautomaatiosta kiinnostunutta Testi-insinööriä kehittämään puhe- ja kommunikaatioratkaisujamme. Sinulla on tärkeä rooli tuotteidemme laadun varmistamisessa! Päätehtävänäsi on rakentaa sekä ylläpitää testiympäristöjämme, sisältäen niin testiautomaation kuin testiympäristön deployment-prosessien automatisoinnin. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sekä yksikkö- että funktionaalista testausta, testitapausten ja skriptien kirjoittamista, testien suunnittelua sekä implementointia. Sinun ei tarvitse lähteä liikkeelle nollasta, sillä olemme jo rakentaneet testiautomaatioprosesseja ja -infrastruktuuria TestRailiin.  

Emme oleta sinun olevan valmis testiautomaatioguru – tässä tehtävässä pääset huolellisen perehdytyksen ja tiimin tuen siivittämän oppimaan uutta ja vahvistamaan osaamistasi. Kokemuksesi karttuessa toivomme, että pystyt ottamaan päävastuun testiympäristöistämme sekä käyttämistämme teknologioista ja samalla tukemaan muita asiantuntemuksellasi. Testi-insinöörin rooli on uusi Benemenillä, joten pääset vaikuttamaan työnkuvaasi, muovaamaan testauskäyntäntöjämme sekä vaikuttamaan käyttämiimme työkaluihin. Työskentelet osana kuuden hengen quality assurance -tiimiiä. Yhdessä varmistatte, että ohjelmistot toimivat moitteettomasti. Lisäksi teet päivittäin yhteistyötä ohjelmistokehitystiimin kanssa.  

Odotamme sinulta sujuvaa osaamista Pythonilla kehittämisestä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä ottaa vastuuta omasta tekemisestäsi. Voit olla vielä urasi alussa tai jo kokeneempi testauksen ammattilainen, kunhan sinulla on jonkin verran aiempaa ohjelmointikokemusta ja vähintään perustason osaamista testiautomaatiosta. Ennen kaikkea olet aidosti kiinnostunut testiautomaatiosta ja valmis kehittämään omaa osaamistasi. Etsimme ensisijaisesti täysipäiväistä työntekijää, mutta tarvittaessa voimme neuvotella osa-aikaisuudesta esimerkiksi jos viimeistelet vielä opintojasi. 

Odotamme sinulta:

 • Sujuvaa ohjelmointiosaamista Pythonilla  
 • Aiempaa työkokemusta IT-alalta, mieluiten ohjelmoinnista (voi olla esim. kesätöistä tai harjoittelujaksoista) 
 • Perustason ymmärrystä ja osaamista testauksesta ja testiautomaatiosta
 • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Osaamisen joistakin seuraavista: Robot Framework, DevOps, Jenkins 
 • Perustason ymmärryksen Linux- ja Windows-ympäristöistä sekä C#:sta  ja .NET:sta
 • Harrastuneisuuden IT-alalla, esim. omat koodausprojektit
 • Teknisen opintotaustan

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä osaksi Benemenin kasvutarinaa ja telekommunikaatioalan muutosta Rakennamme toimialalle uutta ekosysteemiä ja haluamme kasvaa ja kansainvälistyä!
 • Mahdollisuuden kehittää ainutlaatuisia ratkaisuja moderneilla teknologioilla
 • Monipuolisen, joustavan ja vastuullisen työnkuvan sekä mahdollisuuden uuden oppimiseen ja ammatillisen osaamisesi kehittämiseen 
 • Sitoutuneen työporukan, jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki
 • Lämpimän vastaanoton sekä tukea ja perehdytystä työhösi
 • Kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut (esim. puhelin-, lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu) 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Benemenin palvelukseen.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, lähetä meille CV:si ja hakemuskirjeesi (PDF-muodossa) viimeistään 21.10.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/benemen-test-engineer-10-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voit aloittaa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili tai muita näytteitä osaamisestasi, linkkaathan ne hakemukseesi, sillä tutustumme niihin mielellämme! 

Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen