Testausinsinööri (aseteollisuus)

Julkaistu 07.04.2021

Testausinsinööri (aseteollisuus)

Vuonna 1921 perustettu Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Vuosi 2021 onkin meille erityisen merkityksellinen, sillä vietämme perustamisemme 100-vuotisjuhlaa. Sekä maailma että Suomi ovat vuosisadassa muuttuneet paljon, mutta sakolaiset arvot pätevät edelleen: eheys, sitoutuminen, avoimuus ja intohimo.

Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 100 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 330 henkilöä. Olemme kansainvälisesti toimiva vakavarainen kasvuyhtiö. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Hausjärvellä, Muuramessa, Tukholmassa ja Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Maailmalla Sako tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan. Pitkä kokemuksemme on osoittanut, että korkeat laatustandardit voidaan saavuttaa vain yhdistämällä perinteistä kädentaitoa uusimpaan teknologiaan. Koneet ja ihmiset vaihtuvat vuosien kuluessa, mutta tahtomme valmistaa aina parasta asiakkaidemme tarpeisiin, ei katoa koskaan. Tavoitteemme onkin löytää aina uusia tapoja ja innovaatioita auttaa asiakkaitamme heidän valitsemansa elämäntavan toteuttamisessa.

Sako etsii nyt testausinsinööriä osaksi Riihimäen kivääri- ja patruunaliiketoiminnan tuotekehitystä. Sako Oy on yksi harvoista valmistajista, joka tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja metsästäjien, ampumaharrastajien ja kilpailijoiden tarpeisiin niin kivääri- kuin patruunatuotteissa. Sakon kivääri- ja patruunatuotanto on yhdistelmä ajantasaista valmistus- ja tuotekehitysosaamista sekä täsmällisiä testausprosesseja. Esimerkiksi jokainen Sako-kivääri testataan Sako-patruunoilla ennen kuin kivääri lähetetään asiakkaalle. Tämä ainutlaatuinen tuotantoyhdistelmä takaa sen, että jokainen asiakas voi luottaa siihen, että Sakon tuotteet toimivat haastavimmissakin tilanteissa – sukupolvesta toiseen!

Testausinsinöörinä vastaat paitsi aseiden ja ampumatarvikkeiden sekä niiden rakenteiden testaamisesta eri olosuhteissa, myös testitulosten analysoinnista ja raportoinnista sekä standardien luomisesta. Sakon toiminnan ja tuoteportfolion kasvaessa sekä laajentuessa voimakkaasti, testausinsinöörinä sinun monipuoliseen ja vastuulliseen toimenkuvaan kuuluu myös olennaisesti aktiivinen kehitystyö osana tuotekehitystä. Vain vajaa vuosi takaperin Sako muun muassa allekirjoitti aiesopimuksen kotimaisten kiväärien tuotekehityksestä Suomen puolustusvoimien kanssa. Varsinaisen testaustyön ja sen koordinoinnin ohella kehität itsenäisesti niin testaumenetelmiä kuin myös mittausprosesseja.

Tehtävä sopii sinulle, joka innostut nopeatempoisesta ongelmien ratkomisesta ja tartut aktiivisesti toimeen ongelmien ilmetessä. Olet työssäsi paitsi aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen, myös pitkäjänteinen. Teet tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Ymmärrät mittaustekniikan lainalaisuudet ja sinulla pysyy työntömitta kädessä vaativissakin ääriolosuhteissa. Olet lisäksi tarkka dokumentoija ja kykenet laatimaan raportit ammattitaitoisesti huomioiden eri viranomaisvaatimukset.

Sinulta odotamme:

  • Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa
  • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvia suullisia sekä kirjallisia taitoja niin suomeksi kuin myös englanniksi

Lisäksi eduksesi katsomme:

  • Suunnitteluohjelmien käyttökokemusta
  • Ase- ja ampumatekniikan osaaminen, esim. aseharrastuneisuus

Sako tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä laadustaan tunnetun premium-brändin parissa ja ottaa osaa sen tuotannolliseen nousukäyrään
  • Aidosti monipuolisen ja vastuullisen toimenkuvan eri raaka-aineiden ja materiaalien parissa
  • Mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, jossa työskennellään intohimolla ja ylpeydellä
  • Kattavat työsuhde-edut, mm. tukea liikuntaan ja kulttuuriin, mahdollisuuden osallistua erilaisiin tapahtumiin, kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan sekä alennusta Sakon ja Beretta-konsernin tuotteista

Tähtäimessä täyden kympin työpaikka teknologiateollisuuden huipulla? Lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 20.4.2021 mennessä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän testausinsinöörinä.

Sakosta voit lukea lisää täältä, kun taas puolestaan sakolaisiin voit tutustua täällä. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen Päällikkö Mikaela Johansson (0503512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) ma 12.4. klo 10-11 ja ke 14.4. klo 13-14.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sakon palvelukseen. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Testausinsinööri

Are you a business and customer oriented project lead, able to make sure that quality standards are met and that Aibidia has the word-class product? We are looking for a Quality & Release Manager for a fast-growing SaaS start-up, which is revolutionizing the entire industry and is being valued as a unicorn in 2-3 years from now!

Uskotko, että viimeistelyllä suunnittelutyöllä, ennen kaikkea testauksella, voi muuttaa maailmaa? Etteplan etsii testausinsinööriä - henkilöä, joka jakaa intohimon sähkötekniikkaan ja joka tuo suunnittelutiimiin ripauksen ratkaisukeskeisyyttä - teollisuuden vaihteleviin asiakasprojekteihin Helsingissä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen