Tiesuunnittelija

Julkaistu 08.10.2021

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingin Pasilassa – keskeisessä liikenteen solmukohdassa. Toimipisteet löytyvät myös Lahdesta, Tampereelta, Turusta sekä Lohjalta. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

__

Tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa luova Finnmap Infra hakee nyt oppimishaluista ja toimeentarttuvaa tiesuunnittelijaa monipuolisten tie- ja katuhankkeiden pariin! Finnmap Infran tietiimin suunnittelijat ovat mukana luomassa turvallisempia kotimatkoja ja parempaa elinympäristöä, tavoitteena toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset tiesuunnitteluratkaisut. Tiesuunnittelijana hyppäätkin osaksi vaihtelevia ja kiinnostavia projekteja: tällä hetkellä Finnmap Infralla työskennellään muun muassa Turun E18 kehätien sekä valtateiden 4 ja 9 parannushankkeiden parissa. Etsimme uutta kollegaa ensisijaisesti Helsinkiin, Lahteen tai Tampereelle, mutta huomioimme hakemukset myös muihin toimipisteisiin.

Tiesuunnittelijana työskentelet Finnmap Infran erikokoisten ja eri luonteisten infrasuunnitteluhankkeiden parissa. Työpöydälläsi on tiesuunnittelun moninaisia tehtäviä, aina geometrisesta suunnittelusta rakenteiden sekä kuivatuksen suunnitteluun. Roolissa saat tukea kokeneilta suunnittelukollegoiltasi ja osaamisesi karttuessa pääset ottamaan vastuullesi myös haastavampia tehtäviä ja kokonaisuuksia. Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan voit lisäksi haastaa itseäsi tietomallinnuksen parissa tai osallistua esimerkiksi raidehankkeiden suunnitteluun. Finnmap Infralla sinulla on myös mahdollisuus tehdä opinnäyte- tai diplomityö.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinun olevan vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Voit olla vielä uran alkuvaiheessa oleva opiskelija tai jo kokeneempi tekijä, mutta ennen kaikkea odotamme sinun olevan motivoitunut ja innokas oppimaan uutta tiesuunnittelun moninaisesta tehtäväkentästä. Toivomme sinulla myös olevan jonkinasteista osaamista alalla käytettävistä suunnitteluohjelmista. Lisäksi roolissa menestymistä edesauttavat oma-aloitteisuus, kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja ratkaista ongelmia – sekä myös rohkeus kysyä apua tarvittaessa.

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (amk / DI) esimerkiksi yhdyskuntatekniikan, liikennetekniikan tai maanmittauksen parista
  • Kiinnostusta infra-alaa ja tiesuunnittelua kohtaan
  • Jonkin alalla käytettävän suunnitteluohjelmiston tuntemusta, esim. Bentley
  • Sujuvia vuorovaikutustaitoja suomeksi

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi soveltuva työkokemus, esimerkiksi infrarakentamisen työmaatehtävistä

Finnmap Infra tarjoaa sinulle:

  • Merkityksellisen työn, jossa pääset mukaan luomaan turvallisempia kotimatkoja ja parempaa elinympäristöä
  • Monipuolisen, sopivasti haastavan ja mielenkiintoisen roolin, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään
  • Lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työyhteisön, joka huolehtii kattavasta perehdytyksestäsi ja jossa saat äänesi kuuluville
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
  • Kattavat työsuhde-edut, kuten lounasedun, virike- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 24.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, aikaisimman mahdollisen aloituspäivän ja millä paikkakunnalla olisit halukas työskentelemään. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(ät)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen