Tietokanta-asiantuntija

Julkaistu 11.02.2019

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkealaatuisia piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Piikiekkoja hyödynnetään esimerkiksi autoteollisuudessa, kannettavan elektroniikan valmistuksessa ja terveysteknologiassa. Okmeticilla on maailmanlaajuinen asiakaskunta ja myyntiverkosto, joka palvelee Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiöllä on pääkonttori ja tuotantolaitos Vantaalla Koivuhaassa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön toimittamista piikiekoista. Vantaan toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä n. 400 Okmeticilaista.

Okmetic etsii nyt kehittymishaluista tekijää kasvamaan Tietokanta-asiantuntijaksi osana osaavaa IT-tiimiään. Tässä tehtävässä tulet keskittymään Okmeticin sisäiseen toiminnanohjausjärjestelmään liittyviin tietokantoihin ja niiden ylläpitoon sekä ohjelmointiin.

Tietokanta-alustana Okmeticilla on käytössä Oracle 12, mutta sinulla ei tarvitse olla entuudestaan osaamista juuri Oraclen parissa työskentelystä. Perustaidot tietokannoista sekä aito halu oppia niistä lisää ovat kuitenkin edellytyksiä. Tukenasi tulee olemaan pitkän linjan tietokanta-osaaja ja hänen ohjauksessaan pääset kehittämään omaa osaamistasi ja kasvamaan tietokanta-asiantuntijaksi. Työajasta n. 20% menee ylläpitoon, versiopäivityksiin ja varmistukseen liittyviin tehtäviin ja 80% tietokantaohjelmointiin.

Roolissa korostuu kyky analyyttiseen ajatteluun ja tämän myötä erilaisten ratkaisujen ja niiden rakentamisen puntarointiin.  Kanssasi Okmeticin IT-tiimissä työskentelee seitsemän kokenutta kollegaa, joilta saat työhösi tukea ja sparrausta. Tiimin sisällä toimitaan avoimesti ja kannustetaan kommunikoimaan ja tuomaan omia näkemyksiä esille.

Okmetic etsii henkilöä, jolla on:

  • Perustaidot tietokannoista sekä ohjelmoinnista esimerkiksi opintojen tai töiden kautta
  • Aito halu kasvaa ja kehittyä tietokanta-osaajana
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Mahdollinen aikaisempi kokemus Oraclen, SQL Serverin tai MySql:n parissa työskentelystä. Mikäli olet jo kokeneempi tekijä Okmetic pystyy tarjoamaan uusia haasteita myös sinulle.
  • Osaaminen seuraavista: PL/SQL tai Transact-SQL

Okmetic ja tämä tehtävä tarjoavat sinulle:

  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kovaksi tietokanta-osaajaksi kokeneen kollegan mentoroimana
  • Roolin, jossa pääset konkreettisesti näkemään kädenjälkesi ja kehittämään yrityksen toiminnan kannalta merkittävää tuotetta
  • Omalla alallaan kehityksen kärjessä olevan tuotteen, jonka parissa työskentely kehittää myös sinun ammatillista osaamistasi
  • Suomalaisessa yrityskentässä ainutlaatuisen ympäristön ja alan, jolla on hyvät tulevaisuuden näkymät
  • Työympäristön, jossa työntekijät viihtyvät ja jossa pääset myös itse vaikuttamaan siihen, miten asioita tehdään

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Okmeticille.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä CV ja hakemus viimeistään 25.02.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/okmetic-tietokanta-asiantuntija-2-2019Laitathan hakudokumentit PDF-muodossa.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.okmetic.com/fi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shamsilta  (0504350807, jasmin.shams[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

EDR & Medeso is looking for a (Junior) Functional Safety Engineer to strengthen their growing technical team in the Nordics!

Oy Säätö Ab on vuonna 1969 perustettu suomalainen teknisen alan maahantuontiyritys. Säätö hakee joukkoonsa oppimishaluista, uraansa aloittelevaa Myynti-insinööriä!

Oletko matemaattisesti kyvykäs ja lähestymistavaltasi liiketoimintaorientoitunut tekijä? Saatat olla Intiton etsimä Junior Data Scientist!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen