Tilintarkastusassistentti (2 positiota)

Julkaistu 01.12.2021

Tilintarkastusassistentti (2 positiota)

Digital Audit Company on nuori ja kasvava sähköinen tilintarkastusyhteisö. Yhtiön toimisto sijaitsee Gate8 Business Parkissa, Vantaalla. Palvelumme sisältävät tilintarkastuspalveluiden lisäksi myös veropalvelut sekä erilaiset yritysjärjestelyihin liittyvät palvelut. Asiakaskuntamme muodostuu eri toimialoilla toimivista yrityksistä ympäri Suomea. Työtapamme ovat nykyaikaiset ja käytämme moderneja työvälineitä tarkastuksessa. Tilintarkastajamme sekä yhteistyökumppanimme ovat nuorekkaita, mutta kokeneita alansa ammattilaisia!

Digital Audit Company Oy etsii nyt joukkoonsa motivoituneita osa-aikaisia Tilintarkastusassistentteja! Tilintarkastusassistenttina olet mukana tiedonhakuun, aineiston läpikäyntiin, sen tarkastukseen ja dokumentointiin liittyvissä tehtävissä. Osaamisen kasvaessa pääset halutessasi mukaan avustamaan myös asiakkaidemme vero- ja yritysjärjestelytehtävissä. Oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua tuleviin kehitysprojekteihin.

Työntekijänä toivomme sinulta aktiivista ja toimeentarttuvaa työskentelyotetta. Teet töitä sähköisen tilintarkastusprosessin parissa, joten toivomme sinulta valmiutta ottaa nopeasti haltuun uusia järjestelmiä. Lisäksi olet työtavaltasi huolellinen, sillä aineistojen ja numeroiden parissa työskentely vaatii erityistä tarkkuutta. Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme sinut kattavasti tehtävään. Olet kuitenkin saanut opintojen kautta vähintäänkin teoreettista ymmärrystä tilintarkastuksesta ja yrityksen taloudesta. Luemme eduksi mahdollisen kokemuksen esimerkiksi kesätöistä taloushallinnon parissa.

Työ soveltuu erinomaisesti opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää oman alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa. Tehtävässä on joustavat työskentelyajat ja etätyökäytännöt, joten pystyt vaikuttamaan missä ja milloin työskentelet. Toivomme, että pystyt työskentelemään keväällä ja kesällä noin 2-4 päivää viikossa. Muina vuodenaikoina töitä on noin 1-2 päivänä viikossa. Sinulla on myös mahdollisuus rakentaa uraa pidemmällä aikavälillä Digital Audit Companylla tilintarkastuksen, asiakkuuksien ja kehitysprojektien parissa.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvia kaupallisia opintoja esimerkiksi laskentatoimen, verotuksen tai yritysjuridiikan parista
 • Opintojen kautta kertynyttä ymmärrystä tilintarkastukseen liittyen. Aiempi työ- tai harjoittelukokemus taloushallinnon parista katsotaan eduksi.
 • Aktiivista ja tarkkaa työskentelyotetta
 • MS Office -ohjelmien, erityisesti Excelin hallintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa

Digital Audit Company tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä oppimaan PK-yritysten tilintarkastusprosesseista kokeneiden asiantuntijoiden johdolla
 • Ajasta ja paikasta riippumattoman työn – voit yhdistää työnteon opintoihisi ja tehdä joustavasti myös etänä
 • Mahdollisuuden kehittyä ja saada vastuuta – osaamisesi kasvaessa kehittymistäsi tuetaan ja tehtäväkenttääsi laajennetaan
 • Mahdollisuuden rakentaa uraa tilintarkastuksen parissa
 • Työyhteisön, jossa viihdytään ja tehdään aktiivista tiimityöskentelyä
 • Modernit työvälineet ja viihtyisät toimitilat – käytössäsi on myös kuntosali

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 12.12.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakemuksellasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti(ät)atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Digital Audit Companylle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tilintarkastusassistentti

Do you have earlier experience from working in a team and/or in customer surface?
Enfuce is now looking for a new Subject Matter Expert (SME) in payments to join our diverse and highly competent team. As an SME, you will have a key role in building and maintaining our card issuing service. This position is a great fit for you if you already have some experience working with customer surfaces and you are eager to develop your technical skills and knowledge further. You would describe your working style as precise and analytical and you already have some knowledge from the payment industry. Read more and apply now!

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen