Tilintarkastusassistentti (3 paikkaa)

Julkaistu 07.09.2020

Digital Audit Company Oy on nuori ja kasvava sähköinen tilintarkastusyhteisö. Yhtiön toimisto sijaitsee Gate8 Business Parkissa, Vantaalla. Palvelumme sisältävät tilintarkastuspalveluiden lisäksi myös veropalvelut sekä erilaiset yritysjärjestelyihin liittyvät palvelut. Asiakaskuntamme muodostuu useista eri toimialoilla toimivista, omistuspohjaltaan vaihtelevista yrityksistä, ydinosaamisalueemme ollessa perhe- ja yksityisomisteisissa yhtiöissä. KHT- ja HT-tilintarkastajia yhtiössä on yhteensä 5 kpl. Kaikki tilintarkastajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia. Työtapamme ovat nykyaikaiset ja käytämme moderneja työvälineitä tarkastuksessa. Digital Audit Companysta voit lukea lisää osoitteessa: www.digitalauditcompany.fi.

 

Digital Audit Company Oy etsii nyt joukkoonsa uusia motivoituneita osa-aikaisia Tilintarkastusassistentteja! Tilintarkastusassistenttina olet mukana tiedonhakuun, aineiston läpikäyntiin, sen tarkastukseen ja dokumentointiin liittyvissä tehtävissä. Osaamisen kasvaessa pääset halutessasi mukaan avustamaan myös asiakkaidemme vero- ja yritysjärjeslytehtävissä. Tilintarkastusprosessimme on täysin sähköinen, joten toivomme sinulta näppäryyttä ja nopeaa oppimiskykyä sähköisten järjestelmien osalta. 

Työntekijänä toivomme sinulta oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta sekä halua kehittyä omalla alallasi. Digital Auditilla saa haastaa näkökulmia ja kehittää ketterämpiä työtapoja. Odotamme sinulta vähintään opintojen kautta opittua teoreettista ymmärrystä tilintarkastuksesta ja eduksesi on esimerkiksi kesätöissä tai muualla kertynyt osaaminen taloushallinnon ympäriltä.  

Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää oman alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa, sillä pääset vaikuttamaan siihen koska ja missä työskentelet. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti keskimäärin noin 1-2 päivää viikossa syksyisin ja keväisin toivomme, että pystyisit työskentelemään enemmän, noin 3-5 päivää viikossa. Toiveena on, että etsit pidempiaikaista osa-aikaisuutta, jotta pääset syventymään ja kehittymään työtehtävissä, asiakkuuksissa ja projekteissa. 

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia opintotaustaa esimerkiksi laskentatoimen, verotuksen tai yhtiöoikeuden parista 
 • Vähintään opintojen kautta kertynyttä ymmärrystä tilintarkastukseen liittyen 
 • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä tarkkuutta ja tehokkuutta 
 • Excel-osaamista 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi relevantti työkokemus, esimerkiksi taloushallinnon tai tilintarkastuksen parista
 • Yritysjuridiikan opinnot ja osaaminen
 • Data-analytiikan osaaminen

Digital Audit tarjoaa:

 • Mahdollisuuden päästä oppimaan PK-yritysten tilintarkastusprosesseista osaavien asiantuntijoiden johdolla
 • Joustavuutta työhön – voit yhdistää työnteon opintoihisi ja tehdä joustavasti myös etänä. Tunteja on mahdollista tehdä myös enemmän ja palkkaus on tehtävässä kilpailukykyinen
 • Mahdollisuuden kehittyä ja saada vastuuta. Osaamisesi kasvaessa kehittymistäsi tuetaan ja tehtäväkenttää laajennetaan
 • Työyhteisön, jossa viihdytään ja tehdään tiimityötä
 • Modernit työvälineet ja viihtyisät tilat sekä kuntosalin käyttöön 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 20.9.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/digital-audit-company-tilintarkastusassistentti-3-paikkaa-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Digital Audit Companyyn.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen