Toiminnanjohtaja

Julkaistu 18.04.2019

Vuodesta 1911 lähtien KY on tarjonnut jäsenilleen paitsi palveluita, etuja ja edunvalvontaa myös unohtumattomia kokemuksia ja elinikäisiä ystävyyssuhteita. KY on olemassa jäsentensä ansiosta ja jäseniään varten. Yhteisön perustana toimivat vapaaehtoiset, joiden aktiivisuus lukuisissa erilaisissa järjestöissä, jaostoissa ja valiokunnissa mahdollistaa mieleenpainuvan opiskeluajan. Kaikki tutkintoaan Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa suorittavat opiskelijat ovat tervetulleita liittymään KY:n jäseniksi.

KY ry eli Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaiden yhdistys etsii nyt Toiminnanjohtajaa seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Toiminnanjohtajana (entinen pääsihteeri) vastaat KY:n operatiivisesta toiminnasta, toimit KY:n toimiston työntekijöiden esimiehenä ja valvot yhdistyksen taloutta. Perehdytät sekä koulutat uusia toimijoita, työntekijöitä ja vapaaehtoisia tehtäviinsä. Toiminnanjohtajana työskentelet läheisessä yhteistyössä hallituksen ja edustajiston kanssa ja vastaat tehtävässäsi hallitukselle. KY:n sisäiseen toimintaan liittyvien tehtävien lisäksi osallistut esimerkiksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ja muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa käytävään yhteydenpitoon ja neuvotteluihin.

KY:n Toiminnanjohtajana pääset monipuoliseen esimiestehtävään opiskelijayhteisön ytimessä! Sinun tuleekin olla ihmislähtöinen johtaja, jolla on kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa. Vaikka sinulla ei olisi aiempaa esimieskokemusta, tunnet esimiestyön vastuut ja velvollisuudet, sekä kykenet tekemään päätöksiä nopeatempoisessa ympäristössä paineen alla.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja
 • Perehtyneisyyttä KY:n toimintaan
 • Vahvaa motivaatiota ihmisten johtamiseen KY:n yhdessä avaintehtävässä
 • Henkilöstöosaamista; kykyä toimia monenlaisten ihmisten kanssa ja ymmärrystä esimiehen vastuista ja velvollisuuksista (aiempi kokemus esimiestyöstä ei ole välttämätöntä)
 • Joustavaa, avointa asennetta, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja toimia paineen alla
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi tehtävässä ovat:

 • Esimieskokemus
 • Taloushallinnon osaaminen ja budjetointikokemus
 • Kokemus hallitustyöskentelystä sekä opiskelijajärjestökentän ja yhdistystoiminnan (erityisesti KY:n) tuntemus
 • Edunvalvontaosaaminen

KY tarjoaa sinulle:

 • Uniikin ja monipuolisen työnkuvan ja vapauden itsensä johtamiseen
 • Paljon vastuuta, esimerkiksi yhdistyksen ja taloushallinnon valvonnasta
 • Mahdollisuuden kehittyä esimiehenä ja ihmisten johtajana muuttuvassa ja monipuolisessa organisaatiossa
 • Mahdollisuuden kehittää yhdistystä sekä sen toimintaa ja prosesseja
 • Nuorekkaan, inspiroivan ja motivoituneen työyhteisön opiskelijaelämän sydämessä

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 5.5.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/ky-ry-toiminnanjohtaja-4-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja sinulle mahdollisen aloituspäivän. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan KY ry:n palvelukseen.

KY ry:stä voit lukea lisää osoitteessa https://kyweb.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa ajalla 25.4.-3.5. Rekrytointipäällikkö Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi[ät]atalent.fi)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen