Treasury Software Specialist

Julkaistu 15.04.2019

MORS Software on suomalainen, yksityisomisteinen pankkisektoria palveleva ohjelmistoyritys. Yrityksen kehittämä, kansainvälisesti useana vuonna palkittu ohjelmisto MORS auttaa pankkeja treasury-toiminnoissa ja taseen hallinnassa. MORS Software palvelee pankkitoimialan asiakkaita sekä Pohjoismaissa että kansainvälisesti. Yrityksen toimintaideologia perustuu pitkäjänteiseen tuotekehitykseen ja tiiviisiin asiakassuhteisiin.

MORS Software etsii nyt uraansa aloittelevaa talenttia asiantuntevaan joukkoonsa kasvamaan! Tällä hetkellä noin 20 henkinen tiimi työskentelee oman ohjelmiston tuotekehityksen ja asiakasprojektien parissa tehden keskenään tiivistä yhteistyötä. Treasury Software Specialistin tehtävässä työskentelet sekä pankkien liiketoimintatarpeiden että teknisten ratkaisujen kanssa. Ohjelmointiosaaminen on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Hyvät tekniset perustaidot, erityisesti relaatiotietokantojen tuntemus, antavat hyvät valmiudet työssä oppimiseen ja kehittymiseen. Lisäksi kiinnostus oppia ja ymmärtää pankkitoimintaa on keskeistä tehtävässä viihtyäksesi. MORS Software toivoo nyt löytävänsä ennen kaikkea kehittymishaluisen ja työyhteisöön mukaan haluavan tiimipelaajan.

Aloittaessasi MORSilla tulet työskentelemään seuraavan tyyppisten tehtävien parissa:

 • asiakastukitehtävät, joissa vastaat ja selvität asiakastukiportaaliin saapuvia yhteydenottoja yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa
 • tuotekehitystä tukevat tehtävät, esimerkiksi pankkien treasuryn ja tasehallinnan liiketoiminnallisten vaatimusten määrittelyä ja dokumentointia tuotekehitysprojekteja varten
 • asiakasprojekteja ja myyntiä tukevat tehtävät, esimerkiksi treasury- ja tasehallinnan projektikokonaisuuksien määrittelyä ja ratkaisemista MORS-järjestelmällä

Toivomme, että olet kiinnostunut kehittymään finanssisoftan asiantuntijaksi ja etsit paikkaa missä pääset pidempiaikaisesti rakentamaan uraasi. Sinun ei tarvitse olla vielä kokenut asiantuntija, sillä apua ja tukea on aina tiimissä tarjolla. MORS Software kuuluu finanssisofta-alalla useampana vuonna peräkkäin palkittuun kärkijoukkoon maailmassa ja koko tiimi on työssään huippuasiantuntijoita. Haluatko sinä osaksi tätä joukkoa?

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

 • Teknisiä, taloudellisia tai poikkitieteellisiä korkeakouluopintoja.
 • Hyviä teknisiä perustaitoja (vahva Excel) ja ymmärrystä relaatiotietokantojen toimintalogiikasta.
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen kielen hallintaa työskentelykielen tasolla.
 • Halua kehittyä finassisoftan asiantuntijaksi sekä kiinnostusta rahoitusteoriaa ja finanssimatematematiikkaa kohtaan.
 • Oppimishalukkuutta ja tehtäviin oma-aloitteisesti tarttuvaa työskentelyotetta sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja luontaista intoa ongelmanratkaisuun.

Arvostamme myös:

 • Työkokemusta IT- ja/tai pankkialan tehtävistä
 • Ohjelmointiosaamista ja/tai BI-työkalujen tuntemusta

Viihtyäksesi MORS Softwaren tiimissä pitkäaikaisesti tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden oppia ja kehittyä finassialan ohjelmistoasiantuntijaksi asiantuntijatiimissä, jossa pääset oppimaan kokeneilta kollegoiltasi.
 • Monipuolisen roolin, jossa pääset työskentelemään yrityksen liiketoiminnan ytimessä ja samalla perehtymään laajasti koko yrityksen toimintaan.
 • Kehittymisesi mukaan muokkautuvan tehtäväkentän, haastavampia työtehtäviä ja lisää vastuuta sitä mukaan, kun opit.
 • Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisesti palkitun finanssisofta-tuotteen kehityksen parissa sekä tyytyväisten asiakkaiden kanssa.
 • Tiiviin työporukan, jossa työskennellään yhdessä ja jeesataan kaveria.
 • Modernit toimistotilat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla.
 • Osaamisesi mukaan määräytyvän ja ammattitaitosi karttumisen huomioivan palkkakehityksen sekä pitkäaikaiseen sitoutumiseen kannustavat, loistavat edut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi tai tutkintotodistuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 1.5.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mors-software-treasury-software-specialist-4-2019 . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

MORS Softwaresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.morssoftware.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. 040 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan MORS Softwaren palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme Palkkaus.fi:lle itseohjautuvaa Payroll Specialistia työskentelemään monipuolisten palkanlaskennan ja asiakkuudenhoidon tehtävien pariin Helsinkiin!

North European Oil Trade is now looking for a Tax and Customs Manager to master NEOT’s tax and customs setup, processes and guidelines.

Etsimme nyt palveluhenkistä teknistä asiantuntijaa CSI Helsingin konsulttitiimiin Sörnäisiin – kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Mitkä ilmiöt ohjaavat rekrytoinnin maailmaa vuonna 2020? Tässä podcastissa käymme läpi tärkeimmät rekrytoinnin trendit vuodelle 2020. Kuuntele tai lue tiivistelmä.

Simon Pesola työskentelee ohjelmistokehittäjänä Aktian IT-puolella. IT-puoli on jaettu kahteen osaan, sovellus-, kehitys...

Palvelualojen ammattiyhdistyksessä eli PAMilla aloitti syyskuun alussa viisi korkeakouluharjoittelijaa. Maija Kekkonen, ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen