Tuotannonsuunnittelija

Julkaistu 29.05.2019

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani.

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku etsii Tuotannonsuunnittelijaa logistiikkakeskukseen osaksi He-Vi tiimiä. Tuotannonsuunnittelijana päätehtävänäsi on päivittäinen tuotannonsuunnittelu yhdessä leikkaamon kanssa. Suunnittelet aikataulutusta ja ohjeistamista eli seuraat ja ennustat, mitä tuotannon prosesseissa tapahtuu päivän minäkin hetkenä. Rooliin liittyvät myös ostotehtävät eli teet yhdessä tiimin kanssa raaka-aineiden ostoja ja tämän lisäksi varmistat raaka-aineiden saatavuuden. Toimit läheisessä yhteistyössä myynnin, leikkaamon, ostojen ja markkinoinnin kanssa, esimerkiksi uusien tuotteiden kehittämisen, tuotantoonoton ja markkinointimateriaalien parissa. Tuotannonsuunnittelijana pääset siis näkemään logistiikkakeskuksen kokonaisuuden ja sinulla on myös mahdollisuuksia päästä kehittämään toimintaa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun ei tarvitse olla kokenut tuotannonsuunnittelija vaan tärkeintä on halu oppia ja mielenkiinto kehittämiseen. Tässä roolissa tiimi ja esimies tukevat kasvuasi ammattilaiseksi ja tiimi tekee hyvin tiiviisti yhteistyötä. Tehtävä vaatii järjestelmällisyyttä ja priorisointikykyä, jotta pystyt pitämään langat käsissäsi. Sinun tulisi kestää muuttuvia tilanteita ja painetta, sekä toivomme, että olet rohkea yrittämään ja oppimaan uutta!

Hakijalta odotamme:

 • Soveltuvaa opintotaustaa (esim. tekninen tai kaupallinen)
 • Tarkkaa ja huolellista työotetta, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä innokkuutta oppia uutta
 • MS Officen hallintaa, sujuvat Excel-taidot ovat eduksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Aiemman kokemuksen tuotannonsuunnittelusta
 • Kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä
 • He-Vi alan ja/tai tukkukaupan tuntemuksen

Wihurin Metro-tukku tarjoaa sinulle:

 • Mielenkiintoisen roolin ja mahdollisuuden kehittymiseen – pääset näkemään laajasti eri toimitusketjun osa-alueita kuten verkkokauppaa, ostamista, tuotantoa, logistiikkaa sekä valmiin tuotteen
 • Tapahtumarikkaan ympäristön, jossa tukenasi ovat joustava ja avulias tiimi sekä esimies
 • Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa – pääset osaksi suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia
 • Viihtyisän työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen sekä ostoedut Wihurin toimipisteissä sekä yhteistyökumppaneilla

Oletko sinä etsimämme Tuotannonsuunnittelija? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 12.6.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-aarnio-metro-tukku-tuotannonsuunnittelija-5-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme läpi hakemuksia ja saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo ennen hakuajan päättymistä.

Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää osoitteissa: https://www.wihuri.fi/aarnio ja https://www.emetro.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Puuttuuko sinulta lopputyöaihe ja etsit osa-aikaista työtä opintojesi ohelle? Jos lisäksi kiinnostut kenttätyöstä, IoT-teknologiasta ja kehittämisestä, tässä sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä laaja-alaisesti tutustumaan turvallisuus- ja telemetriatekniikan alaan turvallisuusasiantuntijoiden opastuksessa.

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

Helsingin Teräs Asennus Oy etsii nyt tarjouslaskijaa pääkaupunkiseudulle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen