Fixcel

Tuotannonsuunnittelija

Julkaistu 11.08.2021

Tuotannonsuunnittelija

Tulevaisuuden tilasuunnittelun suunnannäyttäjä Fixcel Group Oy rakentaa teräksestä toimivia, turvallisia ja muuntojoustavia puhtaan sisäilman rakennuksia. Suunnittelun lähtökohtana on se, että rakennukset ovat aina oikeassa paikassa ja oikean kokoisina tilaajan tarpeeseen nähden. Tästä syystä rakennukset ovat modulaarisia ja siirtokelpoisia – ne voivat muuntua ja niitä voidaan laajentaa, supistaa tai jopa siirtää tarpeen mukaan. Fixcel-moduuleista toteutetaan esimerkiksi kouluja, päiväkoteja ja sairaaloita, joiden käyttöikä on vähintään 100 vuotta. Voit tutustua Fixceliin tarkemmin ilmoituksen lopussa olevasta videosta.

Innovatiivinen Fixcel Group Oy etsii nyt joukkoonsa Hämeenlinnaan huolellista ja tarkkaa Tuotannonsuunnittelijaa! Fixcelin rakennustekniikan ydin on suomalainen innovaatio, patentoitu Fixcel-teräskenno, joka valmistetaan kestävänä, puhtaana ja paloturvallisena tunnetusta teräksestä. Teräskennosta valmistettavat tilaelementit kootaan Fixcelin tehtaalla Hämeenlinnassa lähes valmiiksi asti, joten rakennustyömaa on hyvin lyhyt. Fixcelin kohteet vaihtelevat päiväkodeista kouluihin ja sairaaloihin, minkä lisäksi yritys on juuri laajentamassa repertuaariaan myös asuinkerrostaloihin. Esimerkiksi HUSin lastenpsykiatrian osasto, Pakilan ala-asteen koulu sekä Seinäjoen lastensairaala ovat Fixcelin käsialaa.

Tuotannonsuunnittelijana työskentelet yhdessä päivittäin Fixcelin tuotantopäällikön, hankintapäällikön ja työnjohdon kanssa. Työpäiväsi käynnistyy tuotannon yhteisestä aamupalaverista ja seurantapalaverista ja jatkuu itsenäisesti tuotantotilausten tekemisen sekä dokumenttien tuottamisen parissa. Työtehtäviisi Tuotannonsuunnittelijana kuuluukin pääasiassa resurssien laskeminen, tuotantotilausten luonti ja tuotannon hienokuormittaminen sekä dokumentointi. Osallistut myös erilaisiin isompiin palavereihin ja käytät aluksi päivittäin Exceliä sekä myöhemmin Fixcelille räätälöytyä täysin uutta ERP-järjestelmää.

Rooli on kokonaan uusi ja merkittävä, joten Fixcel toivoo, että sinulla on relevantin koulutustaustan lisäksi jo muutaman vuoden ajalta aikaisempaa kokemusta tuotannonsuunnittelun parista. Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa, joten Fixcel toivoo myös, että olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi Excel-osaamista, huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia koulutustaustaa (AMK / YO)
 • Aikaisempaa, muutaman vuoden työkokemusta tuotannonsuunnittelun parista
 • Excel-osaamista
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • AutoCAD-osaaminen
 • Aikaisempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä

Tarjoamme sinulle:

 • Kokonaan uuden ja merkityksellisen roolin kasvavassa ja innovatiivisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa työntekijöille annetaan vastuuta ja kasvumahdollisuuksia
 • Siistit toimitilat ja hyvän työskentely-ympäristön
 • Kokeneiden kollegoiden tuen
 • Rennon työyhteisön, jossa vallitsee vahva tekemisen meininki ja hyvä työilmapiiri
 • Lounasedun sekä muita, neuvoteltavissa olevia työsuhde-etuja

Sinustako uusi fixceliläinen? Jos kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 24.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Fixcel Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.fixcel.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 16.8. klo. 15-16 ja 19.8. klo. 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme Fixcel Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen