Tuotantokoordinaattori

Julkaistu 28.06.2019

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOKilla työskentelee yli 2 000 asiantuntijaa, joista suurin osa, noin 1 500, SOK:lla vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä SOK tarjoaa ja millaisen tankkauskokemuksen he voivat tarjota ABC-asemilla.

SOK Vähittäiskaupan ketjuohjauksen vastuulla on S-ryhmän vähittäiskaupan kehittäminen ja valtakunnallinen ohjaus. Ketjuohjauksessa kehitetään Suomen tunnetuimpien ketjubrändien valikoimia ja luodaan koko kansaa puhuttelevia kaupallisia konsepteja, palveluita ja markkinointitekoja.  

Etsimme nyt erittäin pikaisella aikataululla Tuotantokoordinaattoria 4-6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Ässäkeskukseen Helsinkiin! Tässä kuuden hengen Digitaalisten palveluiden prosessikehitystiimissä pääset osaksi asiantuntijayksikköä, jonka tehtävänä on rakentaa koko kansaa puhuttelevia kaupallisia verkkokaupan konsepteja, prosesseja ja digitaalisia palveluita. Itseohjautuvan ja eloisan tiimisi tuella vastaat omalta osaltasi prisma.fi-, foodie.fi-, sokos.fi- ja kodinterra.fi -verkkokauppojen sekä sovellusten tuotannon ja tukipyyntöjen koordinoinnista sekä niiden ketterästä selvityksestä. Ennakoit, tunnistat ja ratkaiset aktiivisesti ja itseohjautuvasti mahdollisia virheitä sekä analysoit haasteita tuottaen niihin ratkaisuja, joilla varmistetaan verkkokauppa-asiakkaille ensiluokkainen asiakaskokemus. Tyypillinen työpäiväsi sisältää vaihtelevasti tukipyyntöjen seurantaa, raportointia ja työjonon priorisointia, virheiden selvitystä ja sidosryhmäviestintää. Osallistut myös verkkokauppojen kampanjoiden toteutukseen liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa.  

Tehtävässäsi toimit linkkinä järjestelmätoimittajien, osuuskauppojen ja sisäisten sidosryhmien kuten IT:n, asiakaspalvelun ja tuoteylläpidon välillä. Viestit ja tiedotat selvityksen etenemisestä itsenäisesti yli organisaatiorajojen, minkä vuoksi on tärkeää, että sinulta löytyy sujuvat kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi. Viestintätaitojen lisäksi edellytämme sinulta hyvää paineensietokykyä, suunnitelmallista ja systemaattista toimintatapaa sekä tarkkuutta. Saat tukea työhösi ketterältä tiimiltäsi, mutta toivomme sinun kykenevän itsenäiseen ongelmanratkaisuun sekä omatoimiseen kehittämiskohteiden tunnistamiseen ja määrittelemiseen. Tehtävä on määräaikainen ja täysipäiväinen ja kestää noin 4-6 kuukautta riippuen aloitusajankohdasta. 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset syventämään osaamistasi ja vaikuttamaan S-Ryhmän vähittäiskaupan verkkokauppojen toimintaan
  • Innostuneen työyhteisön, jossa työskentelet monien eri sidosryhmien kanssa sekä sparrailet kehitysajatuksia huippuammattilaisten kanssa
  • Hyvän perehdytyksen niin työtehtäviin kuin SOK:n toimintatapoihin
  • Mukavan tiimin, jossa apu on lähellä

Hakijalta odotamme:

  • Erinomaisia Excel-taitoja
  • Aiempaa kokemusta eri järjestelmien käytöstä esimerkiksi SAP, eri tuotetietojärjestelmät, JIRA
  • Hyvää paineensietokykyä sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Teknisen koulutustaustan
  • Verkkokauppatuntemuksen tai kaupan alan tuntemisen
  • Aiemman työkokemuksen esimerkiksi tuotetietojen ylläpitoon liiittyvistä tehtävistä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin ihan viimeistään maanantaina 1.7. täällä: https://apply.atalent.fi/sok-tuotantokoordinaattori-6-2019. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että haku on akuutti ja etsimme tekijää aloittamaan tehtävässä heinäkuun alussa. Näin ollen etenemme hakuprosessissa erittäin nopealla aikataululla ja kasvokkaiset haastattelut tullaan pitämään jo ensi viikon keskiviikkona 3.7. sekä torstaina 4.7. 

SOK:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://s-ryhma.fi/tietoa-meista. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Mia Paatsalo (050 4680 610, mia.paatsalo[at]atalent.fi

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijänä SOK:lle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

If you are a communicative technical writer who enjoys both writing and consulting you might be the Technical Writer we are looking for to join Etteplan in Hyvinkää!

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen