Tuotantokoordinaattori (verkkokauppa)

Julkaistu 01.06.2021

Tuotantokoordinaattori (verkkokauppa)

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 2 000 asiantuntijaa, joista suurin osa, noin 1 500, on vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme ja millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

SOK ITD vastaa suuresta osasta kaupparyhmän teknologian tuotannosta ja ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä. Datalla johtaminen ja sen kehittäminen on yksi keskeisistä SOK:n painopistealueista niin nykyisten kuin tulevienkin palveluiden ja konseptien suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Etsimme SOK:n IT- ja digikehitysyksikköön uutta aktiivista Tuotantokoordinaattoria! Tässä roolissa tehtäviisi kuuluu verkkokauppaan liittyvien tukipyyntöjen vastaanotto, priorisointi ja ratkaisu. Tukipyynnöt liittyvät verkkokauppojen toimintaan, esimerkiksi hintoihin, kampanjakoodeihin, saldoihin tai muihin ilmeneviin ongelmiin. Osan pyynnöistä ratkaiset itse erilaisia järjestelmiä käyttäen ja osan koordinoit ja tiketöit oikealle taholle sekä seuraat ja varmistat, että tiketti tulee suoritettua. Tukipyyntöjä tulee suoraan tikettien muodossa Jiran tai muun tiketöintijärjestelmän kautta. Ydinvastuusi on näiden tuotannon virheiden koordinointi ja tiketöinti, mutta sen lisäksi hoidat myös tiedottamista ja häiriöviestintää sisäisesti organisaatiossa. Tehtävänkuvaa on mahdollista myös laajentaa osaamisesi ja kehittymisesi mukaan, esimerkiksi prosessien kehitykseen, enemmän tuotannon operatiivisen toiminnan kehittämiseen tai muihin kehittämis- tai koulutustehtäviin.

Tehtävä on täysipäiväinen ja määräaikainen 6 kuukauden ajan. Toiveena on löytää henkilö aloittamaan syksyllä esimerkiksi elokuun alusta. Haettava henkilö työskentelee läheisesti sisäisten sidosryhmien, kuten liiketoiminnan, IT:n ja asiakaspalvelun kanssa ja siksi roolissa tarvitaankin hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös koordinointi- ja paineensietokyky on tärkeää, jotta pystyy pyörittämään montaa samaan aikaan ilmoilla olevaa tehtävää. Tärkeintä on se, että viihdyt järjestelmien parissa ja omaat esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen puolesta jo pohjaa IT-kentästä.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
  • Kiinnostusta ja osaamista työskennellä verkkokauppajärjestelmien parissa, sekä aiempaa pohjaa joko IT-tai järjestelmäpainotteisista tehtävistä tai teknisempää opintotaustaa
  • Suunnitelmallista ja systemaattista toimintatapaa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • Aiempi kokemus järjestelmistä (esim. Jira, tuotetiedon hallintajärjestelmät, verkkokauppa-alustat) nähdään etuna
  • Proaktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

SOK:lla pääset työskentelemään Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla, sekä laadukkaiden verkkokauppojen parissa. Verkkokauppoihin (Prisma, Sokos) panostetaan ja vertailukohtaa haetaan maailmalta. Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisten asiantuntijoiden parissa ja kehittämään myös omaa järjestelmäosaamista. Suuri ja monipuolinen yritys mahdollistaa sen, että määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus saada jatkoa tai esimerkiksi kehittyä talon sisällä muihin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.6.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tuotantokoordinaattori

Do you want to work in an exciting and quickly growing fintech industry with modern technologies and supportive teammates? Enfuce, the forerunner in the fast-moving fintech world, is now looking for both experienced and beginner Business Service Specialists to join their growing team of talented experts. As a Business Service Specialist, you’ll be working in the frontline of B2B customer relationships, ensuring the best in class customer service to Enfuses customers. Read more and apply!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä verkkokauppajärjestelmien parissa? SOK:n IT- ja digikehitysyksikkö etsii nyt kahta Technical Support Specialisteja puolen vuoden määräaikaisiin työsuhteisiin! Mikäli olet lahjakas, sujuvilla vuorovaikutustaidoilla varustettu ongelmanratkaisija, lue lisää tehtävästä ja hae pian!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen