(Jr.) Tuotepäällikkö

Julkaistu 13.02.2019

Vuodesta 1986 lähtien teknisiä ohjelmistoja edustanut Zenex Computing Oy tuo maahan, markkinoi, hallinnoi sekä lokalisoi paikalliseen toimintaympäristöön edustamiaan teknisiä ohjelmistoja. Yritys edustaa ohjelmistoja muun muassa tekniseen laskentaan, työstökoneiden ja robottisolujen ohjaukseen, sekä geometrian muokkaukseen toimialueenaan Suomi ja Viro.

Yli 30 toimintavuoden aikana Zenex Computing on luonut pitkät ja kestävät suhteet eri ohjelmistovalmistajiin ja kehittänyt edustamiensa tuotteiden lokalisointia. Ohjelmistojen ympärille on rakennettu laaja tuki- kehitys, – ja myyntiverkosto, mikä mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen nopeasti ja laadukkaasti.  Asiakaslähtöinen asenne ja tapa toimia on nostanut Zenexin suosituimmaksi CAD/CAM -alan ohjelmistoyritykseksi Suomessa.

 

Etsimme Zenex Computing Oy:lle (Jr.) tuotepäällikköä työskentelemään teollisuuden ohjelmistojen maahantuonnin ja myynnin parissa. Tehtävänkuvaasi kuuluvat mm.  ohjelmistomyynti, tilausten hallinta ja laskutus sekä Zenexin asiakastietojen ylläpito. Huolehdit vastuualueesi ohjelmistojen myynnistä ja koordinoit asiakastukea, sekä varmistat yhdessä muun tiimimme kanssa, että maahantuomamme tuotteen käyttö Suomessa on sujuvaa. Iso osa työajastasi kuluu Mathcadlaskentaohjelmiston myynnin ja lisenssien hallinnoinnin parissa, mutta työnkuvaan kuuluvat vastaavat tehtävät myös muiden edustettujen ohjelmistojen parissa.

Tehtävässä ollaan aktiivisessa kanssakäymisessä asiakkaiden kanssa ja kommunikointi hoituu paljolti puhelimella ja sähköpostitse. Toivomme, että asiakastyöskentely on sinulle luontevaa ja mielekästä. Pitkään alalla toiminut yritys ei ole toimintamalleihinsa kangistunut; Zenexillä otetaan myös kehitysideasi avoimesti vastaan.  Pieni ja ketterä organisaatiorakenne mahdollistaa sen, että uusia toimintatapoja ei arastella ja työnkuvaa on mahdollista rakentaa ja kehittää myös hakijan ominaisuuksien ja mielenkiinnon perusteella. Työn rooli on itsenäinen, mutta apuna työssäsi on muun tiimin tuki. Työyhteisöön kuuluu lisäksesi neljä muuta henkilöä, joista osa on viihtynyt Zenexillä jo yli kymmenen vuotta – tietotaitoa tiimissä siis riittää! Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisia haasteita sekä uransa alussa olevalle että jo vastaavista tehtävistä kokemusta kartuttaneelle henkilölle.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esim. kaupallisen alan AMK)
  • Excelin hallintaa
  • Myynnillistä työotetta sekä halua työskennellä keskeisten asiakkuuksien parissa
  • Järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittymishaluista asennetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
  • Kiinnostus teknologiaa ja ohjelmistoratkaisuja kohtaan

Zenex tarjoaa sinulle lämpimän työyhteisön, joka aidosti kuuntelee ja tukee kehitystäsi. Pääset kerryttämään arvokasta asiakastyökokemusta kasvavalla alalla. Vastuullinen ja itsenäinen työnkuva antaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa työskentelytyyliäsi. Sinulle tarjotaan myös perusteellinen perehdytys uuteen tehtävääsi.

Kuulostaako sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 28.2.2019 mennessä tänne: https://apply.atalent.fi/zenex-computing-tuotepaallikko-2-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä milloin voisit aloittaa tehtävässä.

Pääset tutustumaan Zenexiin tarkemmin täällä: http://www.zenex.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[a]atalent.fi,  +358504019387).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Oy Säätö Ab on vuonna 1969 perustettu suomalainen teknisen alan maahantuontiyritys. Säätö hakee joukkoonsa oppimishaluista, uraansa aloittelevaa Myynti-insinööriä!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii analyyttistä tiimipelaajaa kehittymään sähkömarkkina-asiantuntijaksi fyysisen kaupankäynnin tiimiinsä.

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

#rekrycast podcastin kolmannessa jaksossa käydään läpi parhaat vinkit kesätöitä varten niin työnhakijoille kuin työnantajillekin.

Vuosi 2018 on laitettu vähitellen pakettiin, joten nyt on hyvä pysähtyä ja katsoa taas mitä oikein tuli tehtyä.
Koko vu...

Antti on työskennellyt Hartwallin Lahden tuotanto- ja logistiikkakeskuksessa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien. Hän ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen